İlk İnsan Kadındı
Selamun aleyküm din kardeşlerim. Nasılsınız iyi misiniz? İyi olmanızı cenabı simülatörden niyaz ederim.
-Bu konu daha önce kesin açılmıştır diye aradım ama bulamadım. Varsa birleştirilebilir.-
Şimdi bu ilk insan mevzusu var. Deniyor ki vay efendim ilk insan erkekti, vay efendim hatta ismi Adem'di. Lan sen nerden biliyorsun orada mıydın? Yok, dini kitaplar öyle demiş, Allah öyle demiş. Allah öyle derken sen orda mıydın? Yok. İncilde, tevratta, kuranda Allah öyle demiş. Allah bu kitapların altına imza atmış mı? Ne oldu? Ha çok zor yani. Gönder oğlum ordan kutsal mühür, ışınlansın şöyle Allah'ın kaşesini bassın kitabın dibine. Çok zor yani dimi. Lannn bırak! Kimi işliyorsunuz?
Şimdi, efendiler. Yapılan bilimsel genetik çalışmalar göstertmiştir ki erkek Y kromozonu kadın X kromozonunun bozulmasıyla oluşmuştur. Yani olay şudur. Genetik kod olarak erkek ve kadın şu şekildedir:
Kadın: XX
Erkek: XY
Şimdi burada kadın iki tane dişil X kromozomuna sahip. Erkekse bir kadınsı bir erkeksi iki kromozoma sahip. İşte erkeğin bu Y kromozomu, aslında kadın X kromozomuna benzemekte ve onun bozulmuş halidir. Şu şekilde:
Kadın ve erkek genetiğinin zaman içinde değişimi:
Kadın: XX > XX > XX > XX
Gördüğümüz gibi kadın genetiği sıfır anından bugüne kadar aynı.
Erkek: XX > XX' > XY' > XY
Gördüğümüz gibi erkek genetiği kadın genetiğinin bozulmasıyla oluşmuştur. Bunu hemen hemen neredeyse bütün genetikçiler, yani yobaz, faşist ve satılmış olanlar hariç aslında hepsi kabul etmektedir.
Şimdi bunu örneklerlendirelim havada kalmasın.
Kadın İlk İnsan Olmasının Örnekleri
Erkekte meme olması. Şimdi bakın, mesele ne kadar açık. Eğer ilk insan erkek olsaydı, doğal olarak memeye ihtiyacı olmayacaktı. Ve sıfır anından bugüne kadar erkekler memesiz olması gerekirdi. Fakat ilk insan kadın olduğu için ve erkek ondan evrildiği için erkekte de kadında olması gereken meme vardır. Bu örnekleri böyle çok artırabilirim, iğrençleşmemek için artırmayacağım.
Peki bu durum neden oluştu? İlk İnsan Konusunda Dini (!) Metinler Neden Bizi Kandırır
Eveet. Gel gelelim Ata tohumuyla üretilmiş kuru fasulyenin faydalarına. Şimdi biz hangi evrendeydik? Anti evren, Anti Tanrı, Anti şans, anti iyilik, her şeyin antisi. Hal böyle olunca her şey de yalan doğal olarak.
Şimdi mesela ne diyorlar? İlk insan erkekti. Ha demek ki ilk insan erkek değil kadın. Çünkü senin evreninde her şey tersine zaten. Ama bence anti evren olmayan asıl evrende Adem ilk insandı. Ama simüle eden ergen, bakın Tanrı demiyorum ergen, hani şey olsun derler ya, piçlik olsun, aynen o şekil piçlik olsun diye her şeyin tersini yapmaya çalışmış. Madem ki asıl evrende ilk insan erkekti, o zaman burda da kadın olsun demiş. Gerçekten iyi çalışmış ama. Biz bu şekilde bütün Tanrı-Adem-Havva-Şeytan senaryosunu baştan yazabilir ve doğrusunu bulabiliriz.
Gerçek Yaratılış Senaryosu
Senaryoya başlamadan evvel şunu kabul edeceğiz ki bize ne denmişse tersi doğrudur. Neden? Çünkü her şey anti evren, anti tanrı, anti şans evreni olduğu için.
1- Adem ilk yaratılan insan'dır.
+ Yanlış. Havva ilk yaratılan (!) insandır. Yaratma konusuna sonra gireceğiz.
2- Tanrı meleklere ve eşrefi mahlukata "Adem'e secde edin" dedi. Şeytan hariç hepsi secde etti.
+ Yalnlış. Tanrı Havva'ya (Adem daha ortada yok), bu mahlukatın hepsine secde et dedi. Şeytan hariç hiç birine secde etmedi.
Bakın senaryo nasıl birden bire değişti ve mantıklı bir hal almaya başladı. İnsan hakikatten de tüm diğer sanal mahluklardan daha aşağıdadır. Fakat hiç birisini itaat etmeye değer bulmaz. Sadece şeytan, hem ateşlten yaratılmış, yani güçlü, hem de çokça çakal olduğu için, böyle alengirli birisi hemen Havva'yı cezbetmiştir, ve aslında şeytana aşık olmuştur, bence yani.
3- Tanrı Adem ve Havva'yı cennete koydu.
+ Yanlış. Ortada Adem yok bir defa. Ayrıca cennette şeytan var. Zaten bu detaydan senaryo ortaya çıkıyor. Tanrı (Tanr'nın varlığı ve Havva'yı yaratması konusuna daha sonra gireceğiz), Tanrı Havva ve Şeytan'ı ateşten bir yere attı. Yani evlilik gibi. Bunların evliliğinden de Adem doğdu. Şimdi aslında Havva hep Havva doğururdu ama şeytanın genetiği farklı olduğu için genetik bozulma neticesinde Y kromozomu oluşmaya o zamanlardan başlamıştır.
4- Tanrı Adem ve Havva'yı cenneten kovdu.
+ Yanlış. Bir kere Adem ve Havva diye bir mevzu yok, Havva Adem'in anası zaten. Bir yere konulan kişiler Havva ve Şeytan'dı. Oldukları yer de cennet değil cehennemi bir yerdi. Ayrıca onları kovmadı, daha güzel çoğalsınlar diye dünyaya gönderdi.
5- Şeytan mı Tanrı mı?
Şimdi yaratılış hakkında her şey yalan olunca, aslında Tanrı ve şeytanın da yer değişmiş olması gerektiğini anlıyoruz. Yani aslında evlenenler şeytan ve Havva değil, Tanrı ve Havva. Zaten, İsa'nın Adem'e eşdeğer olmasının nedeni de bu. Her ikisinin de Tanrı'nın çocuğu olması. Yalnız sorun şu ki burada Tanrı şeytan rolünde ve şeytan Tanrı rolündedir. Bu konuda çok böyle düşünürseniz benim gibi olursunuz, yani kafayı yersiniz. Çok da şey yapmayın yani. Dur şu kadehi doldurup geliyorum, böyle bir konu ayık kafayla da yazılmaz ki.
...
Gerçek Adem ve gerçek Havva elbette ki var, ama bu evrende böyle bir durum yoktur. Yaratma konusuna girersek de, gireceğiz çünkü yukarıda söz verdim, Havva yaratılmış dediğine göre yaratma hadisesi de yoktur. Havva zaten vardı, hazırda vardı yani, copy-past şeklinde başka bir evrenden kopyalanmıştır.
Eveet sevgili dostlaar. Gerçekleri okudunuz. Herkese kabus gibi bir hafta dilerim. Ben böyle diliyorum bakın tersi olsun diye, anti evren, anti şans, anti dua.
|