Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Teknoloji & Elektronik

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-09-2023, 20:59
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

dine mine ne´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konuda Marx'ın felsefesi nedeniyle burada yediğim küfürlerin hadi hesabı yok. Marx, filozof değil, gözümde bildiğin gözlemcidir.
Küfür eden falan yok . Sahtekar herif.

İlgili ilgisiz her konuda " marx, komunizm , terör örgütleri v.s " yazılarının içine ekleyip bir yerlere oynuyorsun.
Derdin ne ?

düşünce ye dair akp örgütüne meyl eden düşüncesiz topluluğun örnek verilmesini alıp alakası olmayan yerlere sürükleyip tirübüne oynuyorsun , oynuyorsun da burada o kitleden kimse yok.
Derdin ne ?

Ben bunun şöyle oldugunu düşünüyorum. Şu babam dediğin adamdan çok etkilenmiş gibi görünüyorsun.
Baban 12 eylül de Türkiye den kaçtı galiba ve baban Turkiye de ideolojisinden sebep büyük bir suç felan işledi belki de , kahve mi taradı , bir eve girip aileyi falan mı katletti yoksa sokakta masum insanları mi katletti ?

Bak durmadan yukarıdaki belirttigim isim ve mevzuları kronikleşmiş düşünce ile durmadan ota boka ekliyorsun. Baban seni ideolojik sebeplerden çok mu dolduruşa getirdi diye düşünmeye başladim. Katil bir baba nin çocugu oldugundan ! bu isim ve mevzuları yazıp çizerek babana meşruiyet mi kazandirmaya ugraşıyorsun ?
Derdin ne senin?

Bu konuya , akp li robotumsular örnek olarak verilebilir ancak senin paranoyak saplantilı kronik hale dönmüş örneklerin verilemez.

Konunun o isimlerle ne alakası var ? Konuya C.B nını dahi mevzu ediyorsun , bu nasil bir kronik durumdur.

Senin insana saygin vicdanin yok ki , yok kuş tedavi ettim falan diyerek konuyu iyice sulandırıyorsun.

Bak mesela başinda bez parcasi olan akp li bir karı " özgürüz ! doktor dovuyoruz artık " diyordu , o karı ile robot arasında duşünceye bilince , us a , idrak , iradeye dair fikir beyan edebilirsin.

İrade ve ozgurlüğü dair yaptiğin saçma sapan yorumlar ise berbat.
Ozgür ve irade ikisi bir birinden ayrıdir . Bu konuya dair açiklamalı tartışmalar forumda yapildı git bak biraz aydınlan. Ideolojik saplantilarinla bu konuları anlaman olanaksız.
Marx in felsefesi diyip arkasına marx filozof degildir diyen duşünce yoksunu birisin.

Konunun b.kunu çikartma lutfen.

Önerilen Siteler