Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-06-2007, 13:43
Üye Değil

Standart İnadına Dinsizim! Diyebiliyor muyum acaba?

Okulda din kültürü dersindeyiz.
İnsanları imansızlıkla SUÇLAMANIN en büyük yalan, en büyük iftira, en büyük günahlardan biri olduğu; insan imansız bile olsa insanların içinde YÜZÜNE VURULMAMASI gerektiği açıklanıyor.
Hrant Dink diyor ya 'bir güvercin korkaklığıyla' işte buna sebep olan bu sözler!
"Tanrıtanımazlığın suç, dinsizliğin ayıp, imansızlığın hakaret olduğu bu yobaz ülkede inadına dinsizim!"
Ancak internette diyebiliyorum bunu da... Çıkar da okulumda söyersem eğer ikinci bir Şirin Tekin vakası yaşanır bunu müslümanlar benden çok daha iyi biliyorlar.
Kaba tabiriyle internet delikanlısı oluyoruz, gerçek hayattaysa tam birer korkak! Hayatından şüphe eden, aklındaki düşünceleri savunamayan ve hatta karşı geldiği düşüncelere onay vermek zorunda kalan acizler... Dedim ya tıpkı bir 'güvercin' gibi...
Bazılarınız yazabilir aşağı ben açıklıyorum diye ama hayatınızın bir yerinde mutlak yaşamışsınızdır veya çevreniz de dinsizdir ancak çevrendeki güvercinlerle birlikte bi kafeste olsan ne yazar... Hangimiz Taksime çıkıp dinsizim diye bağırabilir? Bağıranları gördük işte... Düşünceleriyle susturamayanlar kör kurşunlarıyla susturdular! HAYIR SUSTURAMAZLAR BİZLER VARIZ filan hikaye olan adama oldu toprağa karıştı çoktan!
Burdan dinsiz arkadaşlarımdan, abilerimden, ablalarımdan (siz benden daha iyi bilirsiniz ama yine de hatırlatayım dedim) dikkatli olmalarını istiyorum. Hepimiz için önemli artık bu.

Bu ülkeyi bu hale getirenlerden umarım birileri bir gün hesap sorar(en azından devam ettirmek isteyenlerden).

Üzüntüler...
Saygılar...

Önerilen Siteler