Ateizmden nefret eden insanları anlayabiliyorum.Ateizmi kötüleyen insanları da anlayabiliyorum fakat ateizm,kör olan bir hastanın gözlerinin açılması gibidir.Dinler ve inançlar biz insanların gözlerini o kadar kör etmiştirki,bu bazı insanlarda bir ömür boyu sürer.Ama aklın ve bilimin yolundan giden insanlarda böyle birşey sözkonusu değildir.Ateizm gerçekleri görmeyi sağlayan bir düşüncedir.Kişinin daha huzurlu ve daha rahat yaşamasına da katkı sağlamaktadır.Düşünsenize;dinler,inançlar ve mezheplerin kör edici cazibesine sürüklenen insanlar gibi olmaktansa,araştırıp düşünen,akıl-vicdan ve mantık üçlüsünü devreye sokan insanlar gibi olmak *daha mantıklı ve daha sağlıklıdır..Ama inanan insanları da anlamalı,onların fikirlerine saygı göstermeliyiz.Ateist olan bir insan karşısındaki birey için;o kişi için önce kendisi gibi olacak,daha sonra ise o kişiyi,bilgileriyle kendisine döndürecektir.Kişilerin daha güzel,ve daha özgür bir yaşama sahip olması için onların yanında olacaktır..Ben bu yüzden
FOREVER ATHEISM demek istiyorum

Yani;daima ateizm..her zaman ateizm ben bu sözleri dünya'nın her köşesinde duymak istiyorum

ama zor olduğunu da biliyorum

Dinlerden özgürlüğün sesini duymak istiyorum ve bu yüzden FOREVER ATHEISM diyorum.. Peki hepimiz bunu söylüyormuyuz? :wink:
saygılarımla