Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 24-11-2007, 19:30
LuciusCornelius LuciusCornelius isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart Açıklama...

gandalf - maximus *hakkında

forum kuralları gereği yeni başlık açamam biliyorum, ancak söz hakkı için bir süreliğine
silinmemesini rica ediyorum, umarım site müslümanlar gösterdiği demokratlığı bizede gösterir, söz hakkımıza saygı gösterir.

yaklaşık iki yıldır td sitesi üyesiyim, demokratik çizgisine diyeceğim yok, lakin tıpkı
mevcut iktidar partisi gibi burdaki muslümanlarda sitenin demokratik tutumu kendi
lehlerine kullanmasını çok iyi biliyorlar, geçmişte buna benzer olaylarda yaşandı
aliminyum ve hiramusta sodomo yu çileden çıkarıp ayağını kaydırdılar, neden çünkü
sodomo siteyi bir yerlere taşıyacak önemli araştırmalar yapıyordu, *müslümanlar
sodomo yu çileden çakarıp kendilerine hakaret ettirince '' hadi bakalım gösterin
demokratlığınızı, atın sodomoyu da görelim '' deyip yöneticileri gaza getirdiler.

şimdi oynanan oyun aynısı, ben belki sodomo yada küstürülen diğer üyeler gibi
büyük katkılar yapamam, ancak sitenin her zaman yanında olmaya karar vermiştim,
bu türkiye yaşayan biri için önemli, ve riskli bir karar.

gandalf ile girdiğim dönemlerde invitatio nick li üye ve başka müslüman üyeler bana
hakaret etti, ama nedense bunlar genel forumda yapılmasına karşın ne bir uyarı aldılar
nede ceza, kızıp üyeliğimi sonlandırdım, salaklığıma bağışlayınki bir ay sonra *tekrar
maximus olarak üye oldum, ve *sonuç ortada, keşke yeniden üye olmasaydım.

dün invitatio genel forumda bana hakaretler etmiş, lütfedip silmişler, ancak adama az gelecekki
cevap vermediğim halde öm göderip küfür etmiş, bu küfürden dolayı kendisine 3 gün uzaklaştırma vermişler, demekki site yöneticilerine göre '' gavat'' kelimesi hafif bir küfür.
kimse kusura bakmasın bu benim kaldırabileceğim bir küfür değil, kendisine ettiğim küfürlerin sonuna *kadar arkasındayım, çünkü adam bunu istedi, yani küfürleri sipariş etti, beni çileden
çıkarmak için elinden geleni yaptı, olmayınca küfür etti ve bende küfür edince o mesajı
alıp '' hadi bakalım ben gandalf bağış yaptı diye hoşgörüyorsunuz dedim hayır dediniz, işte size belge, hadi atın bakalım'' , tıpkı sodomo *hiram aliminyum meselesindeki gibi, *ama canları
sağolsun, girmem olur biter, ama bu kafayla da *bu akım bu düşünce biraz zor bir yerlere gelir,
her müslüman gazında bir üye atarlarsa *yakında *siteye girişte bismillahi rahmani rahim
yazarsa hiç şaşmayın.

Önerilen Siteler