youef";p="´isimli üyeden Alıntı
Bence de çok önemli bir haber de çok merak ediyorum sitedeki inançlı-inançsız demokrasi ve insan hakları havarileri, DTP'nin sınırsız destekçileri, Hrant Dink daha yere düşmeden katilinin hangi siyasi yaklaşımdan olduğunu şıp diye teşhis edenler, ulus-millet lafını duyar duymaz faşist-ırkçı-eşkiya yaftasını yapıştıranlar bu konuda ne düşünüyorlar?
|
Bu durum ortaya çıkmış. BÜYÜCÜLÜK yapıyorlar!
Hani ateistlerin bildiği ilkel toplumlardaki büyücülük olgusundan bahsediyorum. Bunlar başkalarının bilmediği bilgilere sahip olup, bilgileri ile de iktidara sahip oluyorlar. Bilgilerini başkalarından gizli tuttukça daha fazla iktidardan sahipleniyorlar. Bu ikili gittikçe birbirini pekiştiriyor. Ama başkaları da bilgi sahibi olmak için durumu kurcalayınca, bilgiyi gizli tutmak veya gizemi artırmak için elden gelen yapılıp, ortalık sahte bilgilerle doldurularak iktidar kurtarılmaya çalışılıyor. Bu asırlardır pek uygulanan bir örüntüdür. İlkellikten modernliğe de akmıştır.
Bu sitede bu durumu uygulayanları yuef güzel belirlemiş. Bunların piri de RT Erdoğandır. Hani geçenlerde "bu bilgiler açıklanmaz" demişti ya. Her zaman yaptığı gerçeği açıklamamk, takiye yapmak, unutturmak ve şaşırtmaktır. Bilgi kendisinde kalsın, herkes kendisine biat etsin, istediği gibi iktidarını sürdürsün. Yani halk mürit olsun. Bu durum modern büyücülüktür. Site de bunun minyatürüdür. Ateistlik kisvesi altında iktidarı seçeneksiz kılmak işlevi yerine getirilmektedir. Onun için bu siteyi dinciler çok sever. İfade özgürlüğü falan işin cilası. Ye memet ye.
(Sevgili elcihan, aktardığınız fikirlerin yazdığınız konu başlığıyla bir ilgisi bulunmamakta. Bu sebeple yazılarınız ve gelen yorumları 'tanışalım' bölümünde adınıza açtığım bu başlığa taşıdım. Bu sayede kendinizi ifade etme imkânı, belki de siteyi 'gerçekten' tanıma fırsatı yakalamış olursunuz...:thunderpoint)