zamana ve zemine göre hareket eden bir tanrı fikri komik değilmi? -Harunkahya
....
Evet, eğer Tanrı stabil bir düzen kurmuş olsaydı bu dediğinize katılırdım.
Herşey doğuyor, gelişiyor ve ölüyor. *Bu tıpkı da kocaman bir 1000 er sayfaya bölünmüş sitcom seneryolar gibidir.
En üstte genel kaidenin sahibi senarist ve aynı zamanda *yönetmenin olduğu ve her bölümde farklı yaşam kesitlerinin farklı kurallar ile oynandığı bir sitcom.
Unutmayınız, bir bütün olarak bizlere gösterilen filmler. Sahne sahne hatta kare kare çekilir. Düşünsenize bir de oyuncuların doğaçlama gibi bir cüzi iradesi olunca bu işin ne kadar da zor bir o kadar da heyecanlı olduğunu anlayabiliyoruz sanırım.
Gerçekten kainatta cerayan eden ve yaşanan olayların bir bütün halinde izlenebileceği bir filmden daha muhteşem bir film olamaz bence.
Hele hele o doğaçlamaların filimin tasarlanmış finaline uygun düşmeyen karelerini düzeltmek için, yönetmenin araya koyduğu bilge karekterlerin söylemlerini bugünde okuyabiliyorsak.
Dekor, sahne, oyuncular ve herşey kendisini asıl sanıyor ama aslında camın arkasına sıkışmış levhalar. *
Kendini yönetmen sanan bir figüranın oynadığı kısa metrajlı bir film vardı. Sanırım portekiz sineması örneğiydi. Öğrenciyken izlemiştim. Bulsakta tekrar izlesek keşke.
Sevgili metalheart, sanırım cevap asıl sizin için oldu *:wink:
Aman arkadaşlar, bu başlık Darwin'in Tanrısı başlığı ve daha yorumlayacak çok uzun bir yazımız var. Bu konuyu burada kesiyorum ben kendi adıma. yoksa eksen kayacak.
Spartacüsün oki'si ile ben şimdi, kilise kapısı arıyoruz şeyedecek
Selamlar