Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-06-2008, 22:07
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

atatürk ve muhammed!! enteresan acaba atatürk muhammedi görse ne olurdu????

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 02-07-2008, 03:43
-InVi- -InVi- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

-InVi- - MSN üzeri Mesaj gönder

Allah bizi neden yaratti ?

ALLAH adaleti, iyilik yapmayı ve akrabaya yardım etmeyi emreder. Kötülükten, fenalıktan ve azgınlıktan ise sizi meneder. Öğüt almanız için sizi böyle aydınlatır. ( Nahl-90, Tercüme: E.Yüksel)
Alt 29-07-2008, 13:32
oncugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
oncugenc oncugenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Allah bizi neden yarattı?

bunca insanın kendine ibadet edip, ona yakarması, ondan korkması ve nihayet kendini tatmin etmek için

O DUVAR; DUVARINIZ...VIZ GELİR BİZE VIZ..!!!
Alt 29-07-2008, 17:55
Squall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Squall Squall isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

oncugenc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah bizi neden yarattı?

bunca insanın kendine ibadet edip, ona yakarması, ondan korkması ve nihayet kendini tatmin etmek için
hahhaha..doğru söze ne denilebilir ki..??
Alt 05-09-2008, 21:31
metal_214 metal_214 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

metal_214 - MSN üzeri Mesaj gönder

allah yaratmadı... yarattıysa da sonradan bizle ilgilenmediği kesin..

Diyalektik materyalizm
Alt 05-09-2008, 21:35
metal_214 metal_214 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

metal_214 - MSN üzeri Mesaj gönder

-InVi-´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah bizi neden yaratti ?

ALLAH adaleti, iyilik yapmayı ve akrabaya yardım etmeyi emreder. Kötülükten, fenalıktan ve azgınlıktan ise sizi meneder. Öğüt almanız için sizi böyle aydınlatır. ( Nahl-90, Tercüme: E.Yüksel)
ee bu dediğin şeyleri yada tanrının dediği şeyleri yapmak için ne beklio...men edermiş ya.. men etsin de bi görelim bakalım nasıl oluomuş..biz sizlere göre madem kötü yoldayız ve tabiki sizin yaratıcınıza göre de kötü yoldayız.. o zaman neden bizi doğru yola sokmuo? neyi beklio? cehennemi doldurcak insan mı arıo..
Alt 06-09-2008, 12:43
prometheus4517 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
prometheus4517 prometheus4517 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

prometheus4517 - İCQ üzeri Mesaj gönder prometheus4517 - MSN üzeri Mesaj gönder prometheus4517 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

hemavaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben karar veremedim...Sizlerin görüşlerine muhtacım...Bi yardımcı olun...

Furkan/25/54. insanı sudan yaratarak, ona soy sop veren O'dur.

Hicr/15/26. And olsun ki, insanı kuru balçıktan, işlenebilen kara topraktan yarattık.

Es-Safaat 11: "Hakikat Biz onları cıvık bir çamurdan yarattık."

Yasin Suresi 77.ayet/ İnsan görmüyor mu ki biz onu bir nutfeden yarattık.

o da bilmiyor ki neyden yarattığını olmuş bir kere devam ediyor işte.

şu şiir çok güzel:

Yücelerden yüce gördüm,
Erbabsın sen Yüce Tanrı
Bu Allah’lığı sen nereden,
Satın aldın, kaça Tanrı?

Ali ile bir olmuşsun,
Bir mektepte okumuşsun,
Ali olmu hafız kelam,
Sen okursun hece Tanrı

Kıldan köprü yaratmışsın,
Gelip geçsin kullar deyu
Hele biz beri duralım,
Yiğit isen geç a Tanrı…

Yaratmışsın bağ ü cennet,
Kulların etsinler sohbet
Cehennemi niçin yaptın,
Be akılsız koca Tanrı…

Unuttun diye namazı,
Bizi ateşe atarsın
Kul yanması abes değil,
Gel bas kızgın saça Tanrı…

Senin kulların anılır,
Atası anası ile
Senin anan baban yoktur,
Benzersin bir hiçe Tanrı…

Seni her yerde görürüm,
İçini dışını bilirim
Sırrın halka faş edersem,
Halin olur nice Tanrı…

Kaygusuzum der buradan,
Cümle mahluku yaradan
Kaldır perdeyi aradan,
Gezelim bilece Tanrı…
Alt 06-09-2008, 16:01
ersay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ersay ersay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ersay - MSN üzeri Mesaj gönder

LÜTFEN OKUYUN..................................

ben bundan 5 yıl evvel bir kavgadan dolayı karakola düştüm gece vaktiydi karakolun içine girdigimdeiçerdeki polis memurlarının agladıgını gördüm kimi üzüntülü kimiyse çıldırmışcasına alt kata nezarethanelerin olduğu yere doğru koşuyor.elinde silah vurucam şerefsizi diye bagıranlar.kimiyse yapma etme başına iş alma diye duruma müdahale etmeye çalışanlar.karakolun içi bir kaynar kazan gibi fokurdamada.ben ise durumdan tırmıs bir şekilde kendi kendime boku yedin oğlum bu karakolan düşenleri herhalde oymak için yarışıyorlar.ama polislerin içerde bagırmalarından ,aglamalarından birşeylerin sıradan olaylardan farklı birşey oldugunu anlamıştım.neyse komser beni ellerimin kelepçeli olduğunu o hengameden anca göre bilmişti.göz göze geldik indirin aşşagıya NEZARETHANEYE sinirli bir şekilde memurlara öyle meraklanmıştımki ne oluyor diye sordugumda in aşşagıya fazla konuşma dedi.ama polisin gözlerindeki yaşı gördüğümde onunda bu olaylardan etkilendigini gördüm.beni nezarethanenin içine attılar.ve üzerime kapıyı zincirle kilitlediler.beni ise meraktan kendimi unuttum neler oluyor diye aklım hep o aglamalarda ve bagırmalarda sonradan aklıma geldi .polisin neden alt kata nezarethanelerin oldugu yere yani benim oldugum yere silahıyla dalmak istedigini o arada bir öksürme sesi duydum yan taraftaki bölümden nezaret karanlık oldugu için kim var kim yok gözükmüyor içerisi anca sesleri duya biliyorsun. birden kimse varmı içerde diye seslendim hiç ses yok sadece öksürme ve hızlı hızlı nefes sesi yine bagırdım ses verin lan diye asabımı bozmuştu sessizlik ve o hızlı hızlı alınan nefes sesi yine çıt yok .fakat yukarıdaki polislerin ve kalabalıgın bagırtıları yerine kalabalık ayaksesleri yerini almıştı.çıldıracak gibiydi neydi bunlar polislerin aglaması silahların çekilmesi ve sabahın beşi olmuştu ve açtım hiç beni soran olmamıştı.bir kişi dahi bile aşşagıya inen olmadı.iyice pisikolojim bozulmuştu o arada bir ayak sesi merdivenlerden yavaş yavaş iniyor meraklanmıştım dedim herhalde bana yiyecek getirdiler .hemde gece olan olayları sorarım diye ama gelen memur yanımdan geçti ve elindeki feneri yan tarafımdaki o hızlı nefes alana tutarak şöyle seslendi sen nasıl bir insan şerefsiz adi yaşını başını almışsın böyle bir caniliği sapıklığı yansıl yaptın diyor .senin hakkın kıyma makinesine atılıp parçalanman lazım diye oarada dinliyorum ama düşünüyorumda bu ne yapmışki böyle söylüyor memur adama ne suç işlemişki bu kadar gaddarca laflar söylüyorlar.içimden demekki akşamki olay bundan kaynaklanıyordu herhalde diye düşündüm.o ardada memur adama bagırmaları ve küfüretmeleri bittikten sonra yanımdan geçerken dayanamadım memur bey nedir ne oluyor bu akşamki durumunuz neydi ne olur anlat meraktan öldüm memur insafa geldi ve anlatmaya başladı ama ne anlatma ben şoktayım.ve kanımın buz kesilmesi olayını orada ilk defa yaşadım.meyerse yanımdaki olan adam 65 yaşında yaşlı adam oğlunun evinde kalıyormuş yaşlı adamın gelini pazara gitmek için evden alış veriş için çıkmış evde yanlız 3 yaşındaki bebek ve yaşlı adam evdelermiş.evin gelini alışverişten geldirken bebegini uyandırmamk için için anahtarla içeri girmiş eve girince hemen bebegin odasına bebeye bakmak için girdiginde birde kayın pederini bebegin üzerinde görmüş bebgin agzında parmagıyla bebegi yantutarak birşeyler çıkartıyormuş.gelini hemen bebege birşeymi oluyor diye bebegi kayınpederinin elinden alıyor.ve hastaneye koşuyor doktorlar müdahele ediyorlar ama bebek ölmüş ama doktorların bu ölüm karşısında herhalde aynen bende ilk duydugumda kanımın donması gibi onlarında öyle oldugunu tahmin edebiliyorum.çünki doktorların polisi çagırmasıyla olayın patlak vermesi ve doktorların polise bebegin ölüm nedeninin erkek sperminin nefes borusunu tıkadıgının ölümün bundan gerçekleştigini ve bu ölümlede insanlığın öldüğünüde duyurmuş oldular.polisleriinbu olay karşısında annenin ifadesini alan polisler kayınpederin kayıplara karıştıgını eve gittiklerinde anlamışlar.fazla zaman geçirmeden bu sapık babayı bulup ifadesi alındıgında herşey ortaya çıkmış meyerse bu adi bu şerefsiz diyecek lafta bulamuyorum.bu olayda kelimeler kifayetsiz kalır misali bebegin agzında anal ilişki kurarak spermini bebegin agzına ...............yazamıyıcam anlarsınız.(inanın yazarken bile ellerim titriyor) bu olaydan sonra siz düşünün babanın halini annenin halini. işte arkadaşlar bu karakoldaki olan olaylar ve yantarımdaki nezaretteki nefesini hızlı hızlı alan adamın durumu bu işte bana bunu anlatan memurun anlatırken sesinin titreyerek anlatıp gitmesinden sonra o karanlık odada şuursuzca betonun üzerinde oturarak.hep neden niçin niye nasıl soruları kafamın içinde patlayan atom parçacıkları gibi bir havayi fişek gibi beynimde patlayan sesler inanın çıldıracak gibiydim.inanın hemen yanınbaşımdaki caninin aldıgı nefesi solumak istemiyordum biran nefessiz kalmak istedim olmadı yapamadım bu caniyle aynı dünyayı paylaşmak istemedim yüregimi bir el sıkıyordu sanki ve o anda neden dedim tanrım neden olaya müdahale etmedin niye bu kadarmı duygusuzsun bukadarmı taş kalplisin böyle bir olay yaşatacaksın bebege neden dünyaya getirdin amacın neydi ibret alınması içinmi ibret alınması içinse böyle bir olaya gerek varmıydı.biz senin zaten aciz kulların degilmiydik biz senin yanında bir hiç degilmiydik.neden bizlere böyle saçmalığınla alay ediyorsun kime kendini kanıtlamaya çalışıyorsun sadece yapman gerek şey ol diyince olan yok ol diyince yok olan bu kadar güçlüsün o caniyi evdede kimse yokken felç edemedinmmi canını alamadınmı neden yapmadın yoksa gücünmü yetmedi.yoksa o bebege yeni dünyaya geldi diye havamı atmak istedin nedir derdin bizden söyle egonumu tatmin ediyorsun bana şeytan yaptırmış benim haberim yoktu deme sakın hani bebeklerin yanında meleklerin olurdu onlar korurdu bebekleri .senin meleklerinde bir işe yaramıyormuş sende bir işe yaramıyormuşsun diye delicesine yüzlerce soru sordum cvp yok cevabı sonra kendim verdim sabah olana kadar sen tanrı olamazsın dedim benim tanrım böyle aciz olamaz benim tanrım başkalarının acılarından zevk almaz benim tanrım muhammedin uçkurunun peşinden dolaşan ve ona kolaylıklar getiren tanrı bir bebegi budurumdan kurtarmak için elini bile kıpırtatmayan tanrı benim tanrım olamaz.ve o nezarethane olayı benim bir miladım olmuştur.bu uzay boşlugundaki dünyamızda yanlızız ve bizler insanlığı ayakta tutacak yine bizleriz vede aramızdan insan diye aramızda dolaşan canilerin hesabını biz insanlar görmeliyiz sorunu bizler çözmeliyiz dostlar.ne oldugu belli olmayan bir şeydende yardım beklememeliyiz

ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan iyidir!
Alt 06-09-2008, 23:53
Titan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Titan Titan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kötü bir deneyim yaşamışsın ersay, aslında bu yazdığın olayın daha vahimleri de mutlaka vardır, taaa ki gün yüzüne çıkana kadar..

"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"

Ernesto Che Guevera
Alt 12-09-2008, 11:33
prometheus4517 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
prometheus4517 prometheus4517 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

prometheus4517 - İCQ üzeri Mesaj gönder prometheus4517 - MSN üzeri Mesaj gönder prometheus4517 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

ibretlik bir olay dostum ama o sorduğun soruları soramıyorlar ya ben de o soramayanlarla aynı havayı solumak istemiyorum.

Önerilen Siteler