15-12-2004, 06:03
|
|
Üye
|
|
|
|
işin ilginç tarafı hiç bir inançlı bu konuda fikir beyan etmemiş..
kocaman bir
neden ???????
eğerki biri kanıtlarsa.
+ hayatımı müslümanlığa adıyacagım...
"TuranDursun forumunda gündüzler uzundur ,geceler k?sa....."
"Tanr?, kendisinin yarat?lmad?g?n? ve sonsuztan beri varoldugunu söylüyor. öyleyse tanr?da bir Ateisttir."
|

15-12-2004, 10:23
|
|
|
Merhaba explorer
Imzanda kucuk bir sorun var.
Victor Hugo yillarca her gece ailesi ve arkadaslariyla ruh cagirmistir.Ruhlarla konustugu bir cok seyi kaleme almistir.Elimde bunu belgeleyen cok eski bir kitap var.Eger fransizca biliyorsan bu bilgileri sana yollayabilirim.
|
Témoignages
" j''ai entendu le pas à ma droite dans l''intérieur de mon mur, puis il est sorti de ma chambre ".
Victor Hugo
Au petit jour, j''ai entendu le bruit d''un pas, non d''être humain,mais d''animal. [...] J''ai écouté ; j''ai entendu le pas à ma droite dans l''intérieur de mon mur, puis il est sorti de ma chambre dont la porte était fermée et je l''ai entendu descendre l''escalier ; en s''éloignant, il se dénaturait et devenait comme un pas d''homme ou de femme. Arrivé en bas, il m''a paru s''évanouir dans une sorte de frémissement qui n''avait d''analogie avec aucun bruit connu. Alors, je me suis mis à prier pour ceux qui sont dans l''épreuve [...] : "S''il y a, près de moi, quelque être qui souffre, quel qu''il soit, qu''il soit béni, et qu''il prie pour moi comme je prie pour lui." En ce moment-là, j''ai entendu deux coups très distincts dans mon mur. »
A de nombreuses reprises, Victor Hugo notera ce genre de manifestation qui se produisait dans sa demeure d''Hauteville-House, à Guernesey, dans les îles Anglo-Normandes.
|
Belki fransizca bilen varsa diye boyle bir alintiyi buraya koyuyorum.
|

15-12-2004, 12:16
|
|
|
cinler
Mahlukat vardır.Yaratıcı onları yoktan var etmiştir.Ve mahluk ölüme mahkumdur.Birgün ölecektir.Dinli olmak ile dinsiz olmak arasındaki fark sürekli ve irade dışı uçuruma gider olduğu halde paraşüt takan kimse ile takmayan kimse arasındaki fark gibidir.ayakların sırattan kaydığı günde kurtulmak insanın dinli olmasına bağlıdır.Kavuşmak için bu izzet veşerefe çalışmak gerektir gündüz ve gece...İslamı anlamak kolaydır,anlamak isteyene...Doğru , doğruluğuna inanılan şeydir.Kişi İslama inanıyorsa doğruya inanmıştır.İslama inanmamışsa doğruyu bırakmıştır.Çünkü tüm insanlar müslüman olarak yaratılırlar.İman herkesin kalbine bırakılmıştır.Tohum sulanmazsa bürümez, kalb kirlenmezse ölmez....Vallahi ben nefsimin derdindeyim...İslama kökten inandığım halde bu bile bana tek başına yetmiyor...Çünkü önemli olan ölürken imanının sana yoldaş olması...Dünyada gece gündüz ibadetle vakit geçirsen de kurtulman yine kesin değil.İpler ALLAH (cc)''ın elinde.Güç onun.Kudret onun.İki gün susuz kalamayan bizler, tuvalete gitmeden yaşayamayan bizleriz...Ey insan! titre ve kendine gel. Rahman ne diyorsa doğrudur.Oku.Kur''an''ı .İnan gerçeğe.Cin vardır.Mutlaka vardır.Ateş de vardır.İnanmayanı yakacaktır. Bundan sonra batılı seçen ancak kendi kendini yakmış olur...Hayır hepimizle olsun...
|

15-12-2004, 14:33
|
|
Aday Üye
|
|
|
|
Re: cinler
|
baysoner Diyor ki
Mahlukat vardır.Yaratıcı onları yoktan var etmiştir.Ve mahluk ölüme mahkumdur.Birgün ölecektir.Dinli olmak ile dinsiz olmak arasındaki fark sürekli ve irade dışı uçuruma gider olduğu halde paraşüt takan kimse ile takmayan kimse arasındaki fark gibidir.ayakların sırattan kaydığı günde kurtulmak insanın dinli olmasına bağlıdır.Kavuşmak için bu izzet veşerefe çalışmak gerektir gündüz ve gece...İslamı anlamak kolaydır,anlamak isteyene...Doğru , doğruluğuna inanılan şeydir.Kişi İslama inanıyorsa doğruya inanmıştır.İslama inanmamışsa doğruyu bırakmıştır.Çünkü tüm insanlar müslüman olarak yaratılırlar.İman herkesin kalbine bırakılmıştır.Tohum sulanmazsa bürümez, kalb kirlenmezse ölmez....Vallahi ben nefsimin derdindeyim...İslama kökten inandığım halde bu bile bana tek başına yetmiyor...Çünkü önemli olan ölürken imanının sana yoldaş olması...Dünyada gece gündüz ibadetle vakit geçirsen de kurtulman yine kesin değil.İpler ALLAH (cc)''ın elinde.Güç onun.Kudret onun.İki gün susuz kalamayan bizler, tuvalete gitmeden yaşayamayan bizleriz...Ey insan! titre ve kendine gel. Rahman ne diyorsa doğrudur.Oku.Kur''an''ı .İnan gerçeğe.Cin vardır.Mutlaka vardır.Ateş de vardır.İnanmayanı yakacaktır. Bundan sonra batılı seçen ancak kendi kendini yakmış olur...Hayır hepimizle olsun...
|
siyah ile belirlerdiğim kelime sizlerin içinde bulundugunuz durumu acıklamaya o kadar yeterli ki......
|

15-12-2004, 14:40
|
|
Aday Üye
|
|
|
|
|
Yeni Diyor ki
Merhaba explorer
Victor Hugo yillarca her gece ailesi ve arkadaslariyla ruh cagirmistir.Ruhlarla konustugu bir cok seyi kaleme almistir.Elimde bunu belgeleyen cok eski bir kitap var.Eger fransizca biliyorsan bu bilgileri sana yollayabilirim.
|
Témoignages
" j''ai entendu le pas à ma droite dans l''intérieur de mon mur, puis il est sorti de ma chambre ".
Victor Hugo
Au petit jour, j''ai entendu le bruit d''un pas, non d''être humain,mais d''animal. [...] J''ai écouté ; j''ai entendu le pas à ma droite dans l''intérieur de mon mur, puis il est sorti de ma chambre dont la porte était fermée et je l''ai entendu descendre l''escalier ; en s''éloignant, il se dénaturait et devenait comme un pas d''homme ou de femme. Arrivé en bas, il m''a paru s''évanouir dans une sorte de frémissement qui n''avait d''analogie avec aucun bruit connu. Alors, je me suis mis à prier pour ceux qui sont dans l''épreuve [...] : "S''il y a, près de moi, quelque être qui souffre, quel qu''il soit, qu''il soit béni, et qu''il prie pour moi comme je prie pour lui." En ce moment-là, j''ai entendu deux coups très distincts dans mon mur. »
A de nombreuses reprises, Victor Hugo notera ce genre de manifestation qui se produisait dans sa demeure d''Hauteville-House, à Guernesey, dans les îles Anglo-Normandes.
|
|
“Hıristiyanlıkta cehennemin simgesi, ateştir. Çok tanrılı dinlerde, yine ateştir. İslamda da ateştir. Hintliler için de cehennem, alevlerdir. Dinler açısından bakıldığında, sanki Tanrı sadece insan pişirilen bir ızgara kebapçısıdır." Victor Hugo
ayrıca sizlerin bu kadar şüpheyi dine karşı duymuyor olmanız çok ilginç
|

15-12-2004, 18:04
|
|
Üye
|
|
|
|
|
|
Bu ne müthiş ve rasyonel olmayan korkudur böyle..
Bir insan kendini bu kadar aşağılar mı?
İnsanın gururu ve onuru yok mu?
İşte size tipik bir Müslüman!
İşte size İslam!
İnsanları korkutarak kendine bağlanan çağ dışı antik bir din..
Bu ne zavallılık böyle...
HACI
|

15-12-2004, 23:34
|
|
Üye
|
|
|
|
Sanane cinlerden..Ne kar getirecek ?Bilsen neolur bilmesen ne olur?
Onlar madde alemine ait değil..Dolayısıyla hiç bir yorum yapamazsın..
kün fe yekün!!!
|

16-12-2004, 03:02
|
|
Üye
|
|
|
|
|
Yeni Diyor ki
Merhaba explorer
|
Témoignages
Victor Hugo
|
|
ne ilginçtir bahsettiğin ünlü fransız şair "Religion et les Religions" diye bir kitap yayımlamış. dini inancları batıllıkla suçlamıştır. din adamlarına gerçek şeytan ve eşek ismini takmış.
ve aynı victor hugo hiçbir dini tören( hiristiyan funerali) yapılmadan gömülmüştür.
kaynak: http://www.infidels.org/library/hist...beds.html#1.46
"TuranDursun forumunda gündüzler uzundur ,geceler k?sa....."
"Tanr?, kendisinin yarat?lmad?g?n? ve sonsuztan beri varoldugunu söylüyor. öyleyse tanr?da bir Ateisttir."
|

16-12-2004, 09:35
|
|
|
Merhaba explorer
Amacim Victor Hugo''yu kotulemek ve yerden yere calmak degildir.Ben yukarida yazdigimi konuyla paralel oldugu icin dile getirdim.Cinler,ruh falan.
Bence Victor Hugo dogrulari ve yanlislariyla Victor Hugo olmustur.Onun yanlislarini gozardi ederek onu savunmaya calismak yeni bir peygamber yaratmaya calismaktir.
Ben mesaj niteliginde imza olusturmak istesem sunu soylerdim.Dogruyu dogru yapan dogruyu soyleyen degil dogrunun dogrulugudur.
Yada Biz istemesekte dogru dogrudur.
|

16-12-2004, 15:50
|
|
Üye
|
|
|
|
imzasinda hata olan bir tek explorer mi yani?
ngcoskun un imzasina bakin,havaya degil, gördüğüme, tuttuğuma, yaşadığıma ve bilime inanıyorum.ben burdayım allah nerde?
havayi goremiyorsan ve dolayisi ile yok oldugunu saniyorsan,agzini burnunu kapatta bi on dakika dolas soyle bakalim, havanin olduguna inanacakmisin.hey Allah in ne cahil,ne tuhaf insanlar var su dunyada..
Sen aklimiza mukayet ol Yarabbi.
[b:5cf617df5c]“Topra?a her türlü kötü ?ey at?l?r. Fakat topraktan hep güzel ?eyler biter...."
[color=indigo:5cf617df5c] Ak?emseddin
[
|