Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 31-07-2009, 12:51
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sn. Ayata,

Örneğinizi değiştirin örneğinizi.
O örnek ile bırakın terörü sona erdirmeyi, 3. dünya savaşı bile çıkarabilirsiniz.
Alt 31-07-2009, 13:05
niveru niveru isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

"ya sana ne demeli....şimdi....saf oldunuz bölücüsü, dincisi, solcusu......laik demokratik cumhuriyetin cenaze namazını kılmak için. "

liberallari unuttunuz , ben eksim kalirsam icime dert olur

hem ortada bir cumhuriyet var ama , bu laik mi demokratik mi oldugu cok su goturur..

ceremesini cektik eller zulmunde duslerimizde hep guzellikler vardi onlarda senin gibi uzakdi
Alt 31-07-2009, 13:44
Molloch Molloch isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

niveru´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Liberallar" salata sosu, garnitür. Medyadaki engizisyonları hariç, hiçbir güçleri de yok. Onları ciddiye almıyoruz ki zaten. :hungry:

Ahmet Altan (s.a.v.) olmasa ne yapardık! Geceleri yatmadan önce Ahmet Altan'a (s.a.v.) dua ediyorum. Bir de Ahmet Altan'a (s.a.v.) hakaret eden faşistler var ki, o kâfirlerin hepsi tasfiye edilmeli! Düşündükçe gözlerim kararıyor, nefret içinde çırpınıyorum! Bir gün hepsini yok edeceğiz. Bir gün herkes Taraf okumak zorunda kalacak. Elhamdüllaltan!
Alt 31-07-2009, 13:54
Neferkamin Anu Neferkamin Anu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

niveru´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Şu liberallikte amma moda oldu.
Dünya üzerinde liberal ekonomiye sahip bir ülke varmıdır.
Bu kıyaslamaya amerikada dahildir.
Liberallik size anlatıldığı şekli ile dünya üzerinde işlemez.
Dünya vahşi kapitalizm dönemini çoktan aştı, Liberallik sanatta, bilimde olur ekonomide dağil.
Ekonomide liberallik akıl tutulmasıdır.
Alt 01-08-2009, 17:47
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

AYATA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamda düşündüğüm gibi...bu öldürüşme bazılarının hoşuna gidiyor....ölen kendi olmadığı müddetçe...herhalde....hiç bir adım onları memnun etmez...onlar asla düşünmez en uzun yolların atılan ilk adım ile aşıldığına...bu kafaların anlaması için o kurşunlardan birinin kendilerine veya sevdiklerinden birinemi dönmesi lazım..
Komediye bakın yahu! birden bir "söz konusu vatan ise gerisi teferruattır" sloganı atmaktan işitme duyumuzu hasara uğratan yurdum vatanperverleri!
şimdi de yıllardır kendilerini insan, insan, önce insan yaşamı diye yaşmalarını ortaya koyanların sözleri ile sahneliyor oyunlarını! sıkıştılar yine anlaşılan
Yoksa yeni mi ölümü farkettiler! durun daha Denizleri kendileri için kullanan vatan millet kayserici zihniyet daha ne sloganlar bulacak gelecekte!

Şimdi gel de hatırlama, adam yüzyıl önce ne güzel tespitte bulunmuş ki bu sözü söylemiş.

" BEN SİZİN OYUNLARINIZ İLE BAŞA ÇIKAMADIM, BU BANA DERT OLSUN. BENİM DE BOYNUM SİZİN ÖNÜNÜZDE EĞİLMEDİ BU DA SİZE DERT OLSUN" demiş... Seyit Rıza.

Konu pervane tarafından (01-08-2009 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.
Alt 01-08-2009, 18:06
saroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
saroz saroz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Kürt sorunu, kürt halkının taleplerini yerine getirerek çözülür.

Aynı evde yaşadığınız insanların bile hakları ve özgürlükleri vardır. sorumlulukları da elbette.
ancak, kürt halkına düşen, sadece sorumluluk olmuştur. hak, dediğinde vay bölücü ,denmiş, tepesine binilmiş.
Bu kadar basit. kökeni dışarda ararsanız, daha çok abd üssü kurulur bu ülkeye.

Kendisinin Efendisi Olmayan Hiç Kimse Özgür Değildir.
Epiktetos
Alt 01-08-2009, 23:42
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

ya sana ne demeli....şimdi....saf oldunuz bölücüsü, dincisi, solcusu......

İstersen daha netleştirelim. Evet bir saflaşma var. İnsanlarla insan olmayanlar arasında. İnsanı baz alan zihniyet ile insanı bölen, ayrımlaştıran zihniyet arasında saf var. Olması da kaçınılmaz zaten.

Biz insan olmayı temel almaya çalışıyoruz ve insanlık temelinde her türden inanç birleşebiliyorsa ne mutlu bize. Siz de denemek ister misiniz. Bırakın Türklügü, kürtlügü. Üst kimlige gelin yani insan olun ve insanlıkta birleşmeye çalışın. Bu kadar zor mu sizin için.

Bırakın inananlar kendi inancını yaşasın, bırakın tüm insanlar istedikleri tercih ettikleri kimlikle var olsun. Dayatma olmasın. Bunu anlayabilmek o kadar mı zor.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 01-08-2009, 23:51
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger dilaver;

Gozlerime inanamadim. Senden bu yaziyi da; okudum ya, artik olsemde, senin hakkinda gozum acik gitmeyecek.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 01-08-2009, 23:52
nogada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nogada nogada isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

dilaver´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya sana ne demeli....şimdi....saf oldunuz bölücüsü, dincisi, solcusu......

İstersen daha netleştirelim. Evet bir saflaşma var. İnsanlarla insan olmayanlar arasında. İnsanı baz alan zihniyet ile insanı bölen, ayrımlaştıran zihniyet arasında saf var. Olması da kaçınılmaz zaten.

Biz insan olmayı temel almaya çalışıyoruz ve insanlık temelinde her türden inanç birleşebiliyorsa ne mutlu bize. Siz de denemek ister misiniz. Bırakın Türklügü, kürtlügü. Üst kimlige gelin yani insan olun ve insanlıkta birleşmeye çalışın. Bu kadar zor mu sizin için.

Bırakın inananlar kendi inancını yaşasın, bırakın tüm insanlar istedikleri tercih ettikleri kimlikle var olsun. Dayatma olmasın. Bunu anlayabilmek o kadar mı zor.

saygılarımla
Başlık terör naıl sona erer değilmi.Yani teröristlerde mi insandan sayılıyor.Vatan bölmek isteyenler insan değildir.Beğenmiyorlasa gitsinler bu ülkeden,hizmet ettiklerinin yanına göçsüler.Bize vatansever kürt kardeşlerimiz gerek,bölücüler başkasının maşası olmuş ermeni çocukları değil.P-KAKA kürt falan haklarını savunuyormuş hehhhhhhh.

O yüzden mi katlettiler oraya giden doktoru,mühendisi,öğretmeni,avukatı,askeri,orda yaşayan kürt kardeşlerimizi.Amaç ne o bölgeleri cahil bırakmak,sefil bırakmak,binasız,okulsuz bırakmak,doktorsuz,çaresiz bırakmak,bu sebepler daha rahat kandırmak,dağlara çıakrmak,yeni vatan hainleri ortaya çıakrmak.Bumu ortak insanlık duruşu,bumu yüksek insani idealler?

Görmeyipte Korktuklarımız Sevmediklerimiz,Görmeyipte Sevdiklerimiz İnandıklarımızdır...!!!
Alt 01-08-2009, 23:57
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger nogada;

"Terorun de sonu insan olmaktan gecer" olarak algiladigim yaziyi, sen neden farkli algiladin? Sana farkli algilatan neden ne idi.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti

Önerilen Siteler