Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-12-2009, 17:02
SULTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SULTAN SULTAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Saroz dini doğru düzgün eleştir!!!!

!!!!Sen nasıl oluyor benim dinime hakaret ediyorsun?anlamış değilim yahu!herkez birbirine hakaret ediyor!birde MODERATÖR olacaksın!tek taraflı düşünen insandan nasıl moderatör olabilir?acaba yoktan var olmayı açıklayabiliyor mu insan oğlu?he?söylesen e susma!sanki yoktan var olma çooooooooook bilimselmiş gibi buraya gelip alakasız KONUŞMA!!!ayrıca üslüb unuda düzelt!!!!!!.......................LÜTFEN.......

saroz tekrar uyarıyorum seni ,,,nazikçe(!)benim dinimi beyfendi kıvamında eleştir!insanların dinine hakaret etmele eline ne geçebilir?

Moderator ve
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi olan saroz lütfen bu sorumlulıkların etkisi ile yazı yazsın!!!!!

Fusura bakmayın ilk defa sert bir konuşma yaptım...herkezden tekrar tekrar özür dilerim ancak saroz lütyfen yazılarına dikkat et (lütfen...)

saygılarımla.......................SULTAN......... ....

Delikanlım ,işaret eldığın gün atandan ;yürüyeceksin ,millet yürüyecek arkandan...
Alt 07-12-2009, 17:17
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sevgili sultan sarozun yazısında hakaret içeren bir cümle yoktur!
eleştirilmek zorunuza gitmesin aksine sizleri düşünmeye yöneltsin!
sizler yoktan varolmayı açıklıyabiliyormusunuz??
açıklamaktan kastım bilgi vermek ademle havva yaratıldı demek değildir yoktan var olma nedir önce bunu açıklayın??
bizler bilimin işleyişini nasıl araştırdığını hangi kaynakları kullandığını vede ne kadar zamana ihtiyacı olduğunu çok kez açıkladık ama anlamak istemeyenede ilk defa açıklıyormuş gibi söyleyecek halimiz yok!!
bizler bilimin ,bilim adamlarının her konuyu açıklığa kavuşturduğunu , herşeyi bildiğini, çözdüğünü ne zaman söyledik??
biz bilmek isteyerek öğreniyoruz siz ise inanmak isteyerek inanıyorsunuz bu ikili arasındaki farkı idrak edebiliyormusunuz??

bilim bir gün şimdi açıklıyamadığı şeyleride çözecek araştıracak bulacak sizlere anlatacak buna emin olun.. bilimin cevap vermesi uzun sürüyor evet doğru ama neden??

çünkü bilim safsata değil! bilim uydurma değil!
bilimsellik dogmatiklikten nasıl ayrılır bilirmisniz??
bizlerde sizin gibi 2 kelime söyleyip işin içinden çıkabilirdik!!
ilk insan? adem ve havvayı allah yarattı... oh ne güzel bitti bu kadar insanlığı bu kadar basit açıklıyorsunuz peki ya tanrı? tanrınız nasıl var oldu kım yarattı neden var ?? biliyormusunuz?? size gönderildiğini idda ettiğiniz kitabın gönderilişiyle ilgili elinizde ne gibi kanıtlar var? ( kendi içerisinde yazanlar hariç!)

evrim ilk insanın ilk varoluşun araştırmasını yapmıyor biraz okuyunuz bizler insanlığın olduğu anı değil sonrasını incelemekteyiz...
keşke işimiz sizin gibi basit olaydı..

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 07-12-2009, 17:28
Üye

YOOOOOOOOOOOOOOOOOOK CANIM YOK MU DİYORSUN???

o zaman söylesene bu cümleyi ben mi yazdım?:

"Tanrı, Allah safsatasının bilimdışılığı bu kadar kolay ortaya konabiliyor. Yaradılışçılarımız ne kadar çırpınsa nafile"

ne demek safsata?bunun izzahını yapabilecek bir gönüllü var mı?yoksa birisi saroz'un şifresini kırıp bu yazıyımı yazdı?yoksa kafasına silah mı dayadılar bu yazıyı yazması için?söylersen menlun olrum!!!

ayrıca arkadaş söylesene evrim gerçekte biz mi yalan yapıyoruz?biz birşeyin olmadığını bile bile oruç tutuyoruz öylemi?bile bile namaz kılıoyoruz öyle mi?hissaetmeden kurban kesiyoruz öyle mi?bırak bu bahaneyi!!!!

şimdi diyecem Kurandaki mucizeleri amaaaaaaaaa!!!sen bana "bilimsel konuş" diyeceğin için demiyorum!!!!!

SAygılarımla ............................SULTAN..............

Delikanlım ,işaret eldığın gün atandan ;yürüyeceksin ,millet yürüyecek arkandan...
Alt 07-12-2009, 17:34
Çellist Çellist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Sultan,

Sen delisin.

Saroz Allah ve Tanrı kavramlarının palavra olduğunun kolaylıkla anlaşıldığından bahsediyor. Doğru da diyor.

E, bu durumda niye yazına çığlıklar attırıyorsun? Senin diğer birkaç yüz milyon insan gibi bu gerçeği göremeyecek kadar saf olman öfkelenip iman şovu için viyaklamanı haklı kılmaz.
Alt 07-12-2009, 17:38
naper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naper naper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sevgili sultan;

diğer başlık altında kibarca uyardım,galiba görmedin.
o kadar alalade ve düşünmeden yazmışsın ki kelimelerinden bir çoğu doğru değil.yanılıyor muyum?
düşünmeden yazmak ve konuşmak her zaman sahibinin aleyhinde olur.tüm tarih bunun örnekleriyle doludur.

hakaret:a. (haka:ret) 1. Onur kırma, onura dokunma. 2. Küçültücü söz veya davranış

senin inandığın herneyse, onun olmadığını ve uydurma olduğunu söylemek hakaret midir?
lütfen sakince düşünüp yanıtlarsan sevinirim.

bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak,sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz
Alt 07-12-2009, 17:45
Üye

safsata:uydurma
uydurma:kişiyi sahtekarlıkla suçlama
sahtekarlık:birnevi yapılmaması gereken davranış
yapılmaması gereken davranışı birine örnek göstermek:HAKARET...

benimle daha ciddi konuşun!daha şimdiye kadar kimsiye hakaret etmedimhatta yanlış anlaşılır diye özür diledim.gireli az bir zaman oldu ama bana edlilen hakaretler listesine hakaret ve ad eklemek hala durmadı!!!

Alt 07-12-2009, 17:52
İvan Karamazov İvan Karamazov isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

sultan sen: "ateizm safsatadır." desen kimse umursamaz burada... herkes inançsızlığından gayet emin. biri çıkıp: "allah safsatadır" derse, senin de bunu umursamaman gerekiyor. varlığından eminsen allahının, sorun yoktur. ha: "ben emin değilim" dersen, belki hak veririm sana...
Alt 07-12-2009, 17:53
naper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naper naper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sevgili sultan;
sen yaratmış ya da uydurmuş değilsin ki tanrıyı.niçin sana biri sahtekar desin?
bu bir hakaret değildir.ben söylemiyorum bunu sözlük söylüyor.
ha sen öyle bir çıkarım yaptıysan o ayrı...
o zaman ben de olmayan bir şeyi bana var gibi gösteriyor,yani beni salak yerine koymaya çalışıyor derim ki bu hiç mantıklı olmaz.
aslında sen bu güne kadar kayıtsız şartsız inandığın değerleri bir başkasının ne kadar kolay reddedebildiğini gördüğünde sinirlendin.ve hakaret etmek istedin.
hiç bir dine ya da yaratıcıya inanmıyorum.ancak ne hissettiğini iyi anlıyorum.yıllar önce benim de başıma gelmişti.
daha sakin olman gerekiyor.yani bence..

bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak,sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz
Alt 07-12-2009, 17:54
al bundy al bundy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Buradan bu konuda yazacakları uyarıyorum. Sultan denen üye troll'dür ve bütün bu saçma mesajları bilerek eğlenme amaçlı yazmaktadır. Adam yerine koyup cevap vermeyin.
Alt 07-12-2009, 18:02
Çellist Çellist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Buradan bu konuda yazacakları uyarıyorum. Sultan denen üye troll'dür ve bütün bu saçma mesajları bilerek eğlenme amaçlı yazmaktadır. Adam yerine koyup cevap vermeyin.
Troll ateist miydi; mümin miydi?

Ateistse süper bir espri anlayışı varmış! Zeki ve pis bir provokatör ajan gibi. İçki sofrasında ne harika geyiği vardır bu adamın!

Önerilen Siteler