sanıyorum biz burda birbirimize kişisel gıcık yaratmıyoruz dimi.düşüncelerimizi paylaşırken neden saldırı dilini kullanıyor ve diğer inanan arkadaşlar gibi bildiklerinizi hakeret etmeden anlatmıyorsunuz.biz size hakeret ettikmi şimdi burda.bu mu sizin tartışmadan anladığınız.bu şekilde tutum takınırsanız ben size nasıl inanırım.hemen savunma durumuna geçince insan inanamaz ve sağlıklı düşünemez.bu hakaret tutumundan ayrılman için önce nickini değişmelisin.
aksi takdirde seninle hiç fikir alışverişinde bulunmak istemiyorum.saygısız bir ortamda bilgi alışverişi olmaz.senin saldırılarına burda kimsenin ihtiyacı yok.eminim ki bu formda olan senin gibi inanan başka arkadaşlar bile seni kınıyordur. saldırmadan fikir beyan et.tartışalım istiyorum.teşekkürler.
ateizmsacmaligi isimli kişi demiş ki:
|
Sevgili ella öncelikle seni tebrik ediyorum.
Ve ekliyorum:
Bu düşünesi kıt arkadaş bunu yeni bulmuşmuş. Tabii bu atesit cahilin bunun yıllar öne hristiyan sitelerinde kuran''ın çıkmazlarındanmış gibi gösterilmesinde kullanıldığı ve seninki gibi çok net verilen cevaplarla bu iddianın yıkılmasındandan sonra birçok hristiyan propagandası yapan siteden kaldırılmasındanda (geri bazıları hala yazıyor ama...) haberi yoktur. Günahını almış olmayayım ama bir ateist olan bu arkadaşımız sakın bu iddayı böle propaganda yapan bir HRİSTİYAN sitesinden copy/paste yapıp ben buldum diye göstermiş olmasın!!!
|