Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 24-03-2007, 18:30
Üye Değil

Standart Re: yine hain! bir saldırı.

Cemal,

Ona dinle donu yanyana görmek seni rahatsız ediyorsa, o dine söyle kadınların donunun üstünden elini çeksin.
Alt 24-03-2007, 18:33
beelzbb beelzbb isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

beelzbb - MSN üzeri Mesaj gönder beelzbb - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Konu nerden nereye gelmiş yahu! Acaba nereye gider hebelehübülü bilir heralde! Burada bir dine karşı yapılan haksız bir saldırı var ! İster inançlı olunsun ister başka bir dine mensup herkezin kınaması gereken bir durumdan çıkmış kadın-şeytan mevzusuna dönmüş.

Evet GÖZDE hanım eğer şeytanın bir cinsiyeti varsa kesin kadındır.

Yobaz Beel
Alt 24-03-2007, 19:01
Üye Değil

Sevgili Bell,

Bende tam bunu söylüyorum zaten. ben şeytanım diyorum. hepinizi ben kandırıyorum. Tanrıyla bir iddiam var. Hırs yaptım.Ben *kazanıcam.
Alt 24-03-2007, 19:14
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.

selamaleküm*aleküm selam
nassın gözde ablam..

Şindi iki tane alakasısı laf sölemişin*kusura bakma
*ne alaka.*.... kelalaka..gelalaka.. :cry:

" Cemal,

Ona dinle donu yanyana görmek seni rahatsız ediyorsa, o dine söyle kadınların donunun üstünden elini çeksin."

emrin olur ablam.hemene sölerim.Banada hemen dinnerler*ellerine ayaklarına çekerler.çok korkarlar benden.cEmal abimm. derler *başka bişe demesler..

"Bende tam bunu söylüyorum zaten. ben şeytanım diyorum. hepinizi ben kandırıyorum. Tanrıyla bir iddiam var. Hırs yaptım.Ben *kazanıcam."

Senin onunla bi itdaanveyama davan varsa(sannediyosanda)
onun senilen bi davası yok ablam.Gaza gelme yannış şeler düşünme canım ablam.

yaşşşaaaar ..lan deve sen neden arada kaybolup..kaybolup geliyon.Yokmubi vatan evladı(müslim veyama gaari müslim*bize farketmes dini imamı..*issan olsunyeter..) sana bi güzel burda durmayı bise öretcek.. :wink:

'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!
'
Alt 24-03-2007, 19:26
Üye Değil

"Birde *islamiyet *kadının *cinsel *hayatını *ciddi *anlamda *kısıtlıyor. "

Muhammedin zurriyeti dedigine gore 40 erkege bedelmis, eger dogruysa Islam'in acigini kendi kapatmistir yinede bi derece.

Benim kizim alti yasindayken bir peygamber benden kizimi istese kendisini kovarim, ne peygamberligine hurmet ederim nede inanirim. Velhev ki tanrisinida beraberinde getirdi, tanri elcisinin hevasi icin sahitlik etti, kizini bu zata ver, seni ben yarattim dedi.
Yarattigin gibi yoket, birdaha da asla kendinden onurlu hicbirsey yaratma!
Alt 24-03-2007, 19:37
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Neden insanoglu isine gelmiyeni goremez? Muhammed'in karilariyla iliskisiyle direk ilgilenen, cinsel birlesmenin nasil yapilacagini tarif eden, ummetine degil de sadece peygamberine mahsus *cinsellik iceren ozel ayetler yollayan bir tanriyi sorgulamaz, ayiplamaz da, kalkar bir sergide, sadece kucuk bir zumrenin gorebilecegi, insanlari uyarmaya yonelik calismalarina gurultu cikarararak reklaminin yapilmasina sebep olur anlayamiyorum.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 24-03-2007, 19:39
Üye Değil

islamcılar boş yere bu kadar kasmasınlar, artık bu görüntülere alışsınlar, saygımı, o çok eskidendi
bir elinde kuran bir elinde pala ''yallah allahu ekber'' deyip gazetecilerin kafasını keseceksin sonra
o gazetecilerden saygı bekleyeceksin, bunlar daha iyi günleri.
Alt 24-03-2007, 22:07
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sevgili cemalım, hiç bir özelliği olmayan objeleri ,kuşaktan ,kuşağa anlatılan masallarla veya efsanelerle
kutsallaştırmış ve tabu yapmışsınız. sen diyorsun ki benim kutsalım! saçmalığı veya doğruluğu beni ilgilendirir.
ben kutsalımı ellettirip laf söyletmem.
Â* Â* bu gün, hrıstiyan dünyası ,isa'yla dalga geçiyor zenci yapıyor, i.ne yapıyor, yapıyorda yapıyor. ne eksiliyor.
şimdi ben viking tanrısı ODİN'e sövsem ,VALHALA diye bir yer yoktur, bunlara inana sövsem,kimse bir şey demez, çünkü o dine inananlar kalmadığı için o dinde dinler çöplüğünde yerini aldı.KUTSALLIĞIDA BİTTİ
Â* Â* Bu gün bile Anadolu'da ekmek kutsaldır.öpülüp başa konur. ama buğday tarlasına sıçsan kimse bir şey demez.
Çünkü ekmeğin kutsallığı, haklı bir nedene dayanır. çünkü makineleşmemiş tarım zordur.bu yüzden israfı önlemek için Â*ekmek kutsallaştırılmıştır. Ama dinin kutsalının hiçbir mantıki yönü yok.Öyle diyorsa Â*öyledir
Â* Â*Allah'ın ne dediği beni ilgilendirmez,arkeolji diyor ki orası, bir güneş tapınağıdır. müslümanlar ise tarihin üstüne bir kara çarşaf örtüp ,''burayı Allah, Adem'e yaptırdı'' derse bu onların aymazlığı olur, onları bağlar.
Â* Â* Ordaki Â*resimleride Â*bu giysileri, Kabe kadar helal Â*ilişkilerde kullanın mantığıyla okursan tenkit ettiğin, anlam çıkmaz.
Â* Â* Rab'bın bu işler zoruna gidiyorsa Ebrehe'ni ordularına gönderdiği Â*kuşları orayada göndersin. kainatı yoktan var ettiği söyleyen tanrı g-t kadar bir panayırı hak ile yeksan etmekten aciz mi .? Eğer acizse, bu kadar zül'ü kabul etmek zorundadır. 8888 metrelik EVEREST'i yere çakabilen tanrı , bir kazıkta oraya çaksın.
Alt 24-03-2007, 22:19
Üye Değil

Şimdi frodo bana kızacak ama madem kimse söylemiyor, bari ben söyliyeyim:

Kabe, Romalılarca Kudüs'teki tapınakları yıkılınca güney'e, Arabistan'a göç eden yahudiler tarafından yapılmıştır.
Alt 26-03-2007, 15:56
hiramusta hiramusta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Aslında böyle bir damar olmamasına rağmen halk dilinde edebi,hayayı temsil eden bir damar vardır...Ar damarı...Büyüklerimiz hayasızlık,edepsizlik edenler için "ar damarı çatlamış veya yırtılmış" derler.Tek dişi kalmış canavar olan batı uygarsızlığı kendi manevi değerlerine saygısızlık ede ede edepsiz bir toplum kişiliğine dönüştüğünden,bizim tabirimizle sosyal kıyamete,argo tabirle b.k çukuruna ışık hızıyla yuvarlanmaktadır.Bunun yanında "ulan biz batıyoruz bari şu müslümanlar da batsın diyerek"düşünce ve yaşam özgürlüğü çerçevesi içerisinde zehri bal kasesinde sunarak bizim bilinç altlarımıza da manevi değerlerin aşağılanabileceği düşüncesini empoze etmeye çalışıyorlar.Bazıları forum arkadaşlarımızdan olmak üzere onların bu çalışmalarına halkımızın azımsanmayacak bir kısmı empoze olmaktadırlar.Velhasıl kelam eceli gelen toplumlar Kabe'ye,kiliseye,havraya pislemeye çalışıyorlar.Onlar pislemeye devam etsinler,biz de mabetlerimizi temiz tutmaya devam edeceğiz.

Önerilen Siteler