Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-07-2019, 00:35
Alibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alibey Alibey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Eski bir payşımım.
ne ne
Açıkça değiştirme sözü varken insanın gözünün içine bakarak aklama paklama yapıyorlar
Sizin tabirle telefon değiştirir gibi eş değiştiriyorlar
Boşuyormuşta boşamamak nasıl kadını çağırıyorsun 3defa boş ol tamam bitti
Sanki mahkeme ile boşuyor almasıda öyle eşekte paldım ben seni aldım
Bence bu dinden lağım akıyor lağım
Temizlik müdürü de akçayi
Aklı başında hiçbir insan kendi özgür aklını bir dine ya da ideolojiye teslim etmez

Aklı başında hiçbir insan kendi özgür aklını bir dine ya da ideolojiye teslim etmez
Alt 07-07-2019, 01:13
Enketum Enketum isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Şu An Forumumuzda: 35 (4 Kayıtlı ve 31 Misafir Üye Bulunmaktadır.)
Konular: 30.569, Mesajlar: 592.801, Üyeler: 14.236, Aktif Üyeler: 36

Saat 00:41 Turkiye'de su anda.

Gorece yeni bir uyeyim, ama yillardir misafir olarak takipteydim aralikli. Yukaridaki istatistiklere bakarak forumda 30.569 kayitli konu, 592.801 mesaj bulunuyor. Her ne kadar 36 uye aktif olsa da sitenin kayitli olmayan misafirler tarafindan takip ediliyor oldugu aciktir. Sabit konular hakkinda yeni yazilar gormeyi beklemek gercekci degil, fakat 30.569 konunun ilgili yeni ugrayanlar tarafindan gozden gecirilmeye calisilacagi gozardi edilmemelidir. Burada cok genis bir bilgi yigini var meraklisina. Cok ustun vasifli yazarlari olageldi forumun ve bunlarin bir kismi halen buyuk bir adanmislikla buradalar. Aktif katilimci sayisinin az olmasi forumda halen uretilmis ve uretilmeye devam edilen isin vasfini kucultmuyor. Forum olmuyor, halen canliligini ve isini surduruyor. Misafir sayilarini takip edin lutfen.

Kimseye elestiri, katki veya yanit degildir yazmis olduklarim, "bence"dir hepsi sadece.

Tum forum aktiflerine ve misafirlerine kolayliklar dilerim.
Alt 07-07-2019, 07:47
FayHattı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FayHattı FayHattı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kendimden ornek vereyim: genelde foruma arada bir ve uye girisi yapmadan giriyorum, ancak yazmak istedigim bir sey olursa uye girisi yapiyorum. Ayrica telefonum haricinde hic bir sekilde siteye giris yapamiyorum, ne laptobumdan ne de herhangi bir internet kafeden siteye giris yapilamiyor. Dns ayarlarindan da giris yapmayi denedim ama yine olmadi.
Hazir konusu acilmisken sormak istiyorum, laptobumdan siteye nasil giris yapabilirim?

"Kuzey Anadolu Fay Hattı'nı buldum ama derdimi anlayacak bir politikacı bulamadım."
Alt 07-07-2019, 08:27
Şüpheci Dinsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şüpheci Dinsiz Şüpheci Dinsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Siteye giriş yapamayan arkadaşlar Opera browser kullanıp VPN özelliğini aktif edip girmeyi denesinler.

Download linki:
https://www.opera.com/tr

* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre)
* Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i)
* Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş)
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
Alt 08-07-2019, 22:38
Alibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alibey Alibey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Vpn

Ben vpn kullanmadan rahatça giriyorum. Ne iş. Sanki yasak yok . Siteye girmemde hiç bir zorluk yok,.yani hala yasak var mı?

Alt 09-07-2019, 08:14
kartopu kartopu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ben siteye giriyor yazabiliyorum bir engelle karşılaşmadım.
Alt 09-07-2019, 11:41
ForumKirpisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ForumKirpisi ForumKirpisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

farklı isplere farklı galiba.

ben turknette 1.1.1.1 , 1.0.0.1 dnslerle girebiliyorum.

turk telekomla iş zor.

Nasıl olsa Bade' lenen daha evvel de bade' lenmiş Hatta bazıları '' Nur Çeşmesinden '' içerek ?? nurlanmışlardırlar
Alt 09-07-2019, 12:15
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kartopu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkes tatile mi çıktı, Yoksa sorunlar hal oldu mu. Nedir bu sessizlik. Yoksa dilimiz mi sert dostlar bizi bırakıp gitti mi.

60'lı-70'li yılların o mücadeleci, korkusuz insanları lazım.

Bilgivehis Arkadaşım

Hepimiz o günleri özlüyoruz ama geri gelmeyecek Çok farklı mücadele ve eleştirel biçim çıkacak ortaya Belki biz anlayamayacak şaşıracağız Tıpkı Gezi olaylarını baştan anlamadığımız gibi.
İnsanı ve eylemlerini o günkü nesnel şartlar belirler. Mesele korku olduğunu sanmıyorum .

İstanbul seçimleri bitti toplum dünden daha umutlu bence korku çemberi kırıldı. Belkide İktidarın atakları bekleniyor.
Bu forumda yazanlarda Türkiyenin düşünce sisteminin dışında değil .

Ama bir gariplik var bende farkındayım. Aklıma tatil geliyor.
dostum

bazı arkadaşlarımız
babasının emekli maaşıyla bi taraflarını büyütürken
bu sürecin beyinlerinin küçülmesine yol açtığını farkedemezken

anlatılanı anlamakla kalmayıp, bir de sana yeni ufuklar açabilecek pyrhoon gibi adamlar
yazmazken

maddenin ne olduğuna dair bi tanım ortaya koyamayan adamların rakı masasına meze olmak için yazmak kanımıza dokunuyor olamaz mı

ne tatili

burası züppelerin eğlence mekanı, akıl hastalarının terapi merkezi oldu

korku yazmamızı engelleyemez
tatil gibi komformist küçük burjuva eğilimlerimiz de yok

ama anlaşılmayacaksa yazdıklarımız
zor olduğundan değil, işlerine gelmediğinden
çarpıtılacaksa
rakıya meze yapılacaksa
nasıl paylaşalım düşüncelerimizi
düşüncelerimiz gerçeğe dair özgürlüğe dair
emeğe dair

yavşaklar için değil
yarin yanağından bile değerli
paylaşılmaz artık
Alt 09-07-2019, 12:56
kartopu kartopu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Haklısın Blitzkrieg Arkadaşım.

Bir sorun var heyecan bitti. İnsan bir şeyleri tartışırken bir şeyleri de öğrenmeye zorlanıyor. Bu ülkede çok önemli krizden söz ediliyor kimse babasının emekli maaşına güvenmemeli o emekli maaşlarının akibetinin de ne olacağı belirsizliği var.
Belki önümüzdeki kış çok karanlık geçecek.

İnsan en azından o karanlığa karşı ne gibi önlemler alacağını bilmeli Yoksa kurbanlık koyun gibi kendine kasap arayacak.
Rakı masası en zor günlerde bile kuruluyor Masada olmasada bir köşede muhakkak oluyor.

Bana göre bizim istediğimiz günler bir adım ötemizde bizi bekleyecek yeter ki biz hazırlıklı olalım. Bir ülkede burjuvazi bile tehdit algısında bulunuyorsa devrimci durum yakındır.
Alt 09-07-2019, 16:30
ForumKirpisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ForumKirpisi ForumKirpisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bu saatten sonra burjuvası mı kalmış internete bile kimin ürünüyle giriyorsun. on-off switch açıyon elektrik bulamamak gibi bi kaygı genelde kalmamış. şak geliyor onu üreten daha doğrusu çeken, onun gazını getiren, taşıyan vs.

tuvalete bile gitsen sistemin parçası olmuşun. sifonu çekiyon gömme geberit var. eskiden köylü elini öyle şeylere süremiyomuş.
hele işçi dediğin şey zaten sisteme hizmet etmek için ortaya çıkmış köylüden oluşeyörmüş. şimdi o da yok.
işçi diyorsun, işçi de çalışmak için işçi alıyor altına. anca kendini açık deniz korsanı zannedip klima altında oturan biri gibi olunur bence.

3'lü 5'li gruplara bölünülmese daha iyi olurdu, bugün türkiyede en büyük tehlike siyasal islamcılar. siyasal islamcıları bugüne
asıl çağdaş bizdik bizim hakkımızı yediniz neo liberalleri getirdiyse onlar görevini tamamladı yok oldu, zaten bi ülkede islamcı gibi istilacı bi zombi grubu varsa en büyük tehlike o'dur. şimdi tek tehlike var. düşmanda çatlak yok hepsi çok salak ve çok sağlıklı.

tatil yapmak, sisteme girmiş birinin lügatında var. tatilden kasıt ne ki, senin her anını tatil haline getirmen lazım.
sıcakta tanseyyön yapıyor, damla sulama bile açamıyon.

kuşlar su bulmak için bitki köklerini kemirmeye başlamış ben kuşlara su çıkardım. bence insanların hiç bişey demeye hakkı yok devrimmiş bilmemneymiş hepsi hikaye. insan dediğin şey üretse bile üretemez. sadece kendini tatmin etmek için bişeyleri araştırıp anlamaya çalışır.

onun da altında yatan şeyi anlamıyoruz. dinciler, ahir hayat sınav vs diyor.

Nasıl olsa Bade' lenen daha evvel de bade' lenmiş Hatta bazıları '' Nur Çeşmesinden '' içerek ?? nurlanmışlardırlar

Önerilen Siteler