Bu arada Leo Taxil'in "Eglenceli Incil" isimli kitabindan ceviriler yapmaya kalkisiyorum (Haddimi asiyodur belki)). Ne kadar basarili olurum bilmiyorum. Bu yuzden ilk bolumu (Zekeriyanın Düşü) cevirip buraya asacagim. Begenirseniz devam edecegim.
Ayrica ceviride online incil kullaniyorum. Tavsiye edebileceginiz guzel turkce ceviri var midir? Indirmek icin linkini atarasaniz sevinirim.
Bu linki kullanabilirsin. Butun sitelerde yeni ceviri kullaniliyor. Eski cevirinin dili epey eskiydi. Zaten bu ceviriyi de bir komisyon 10 yilda yapmis. O yuzden sen de yeni ceviriyi kullanabilirsin.
cok tesekkur ederim. Gercekten tam aradigim seydi.
Bu arada ceviriyi Rusca'dan yapiyorum. Bildigim kadariyla kitabin orjinali Fransizca ve Ingilizceye de cevirisi var. Sovyetler birligi doneminde cok populerdi. Ve halen de populer. Umarim begenirsiniz.
Sevgili Vartor. Youtube'da bu TV show'un bir kac tane daha ilginc bolumu bulunmaktadir. Dinle ilgili olarak (Penn ve Teller ikisi de ateisttir bu arada, zaten baska bir sey de beklenmez bunca seyden sonra) Incil elestirisi disinda, Yaratiliscilik (nami deger Harun Yahyacilik) ve Dini Mucizeler'le ilgili olan bolumler de var. Istiyorsaniz bunlari birlestirip farkli bir temada acalim.
Saygilarimla,
Larra
Konu larra tarafından (11-12-2008 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Ekleme
larra, bu filmleri Turkce altyazi ile yayinlayabilsek daha iyi olurdu. Bu haliyle anlayamayacaktir. Metinlerin ingilizcesini bulup cevirmek mümkün mü acaba? Ceviri grubu ceviriyi yaparsa altyazilari eklemesi icin video grubuna verebiliriz. Cok guzel bir ekip calismasi cikmis olur böylece.
"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor