Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Konu Kapatılmıştır

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-03-2008, 14:20
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Standart Re: Sitemizin Gelişimi İçin Öneriler

VarTor * AydOe * PekeR

inanç biçimleri için, ilgili kişilerin iletilerini takip edin. Ve satır aralarındaki müteşabih anlatımları bulun. Bulamazsanız hiramustadan yardım isteyin. O mutlaka bulacaktır. *

Gizemleri konusunda Peker'in nick degiştirerek tekrardan aramızda yer almasını hatırlayın. Ve bunun ruhani anlamını düşünün. *

Çok işimiz var çoook. *

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 22-03-2008, 14:25
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Anladım galiba,
Bu torculuk da din gibi birşey. Ne olduğu konusunda bile kimse uzlaşamıyor. *

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 22-03-2008, 15:16
Averroes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Averroes Averroes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Öncelikle şunu belrtmeliyim ki, Frodo ve Dilaver'in samimiyetlerine güveniyorum. Frodo içi dışı bir insan olarak tanıyorum. En azından ne olup ne olmadığını cesaretle söylüyor. Ve onun tüzükler sözkonusu olduğunda ateist-müslüman ayrımıyla fazla ilgilenmediğini düşünüyorum. Şu ana kadar yasakladığı kişiden *3'ünün fikrine yakın olması bunu gösteriyor.

Dilaver ise proleter ahlaklı tıpkı ortalama Anadolu insanı gibi. Onun da samimi olduğunu düşünüyorum. Hatta torcularla gözümün önünde tartıştı (her ne kadar uzatmak istemese de).

Sevgili K.C.

Bunlar'ın inandığı Tor tanrısıyla İskandinavların mitolojik Tor tanrısı arasında benzerlik yok. Torculara sizi ifşa edeceğim dediğim de, Vartor bana, "ne biliyorsun ki ifşa edecksin?" diye sormuştu. Eğer İskandinav Toru olsaydı bbunu diyemezdi. Bu tor dedikleri tanrı, büyük bir ihtimalle bir takım ayinler ve dualar yoluyla kendisini gösteren ilginç bir entite.

Frodo'nun da tahmin ettiği gibi başını Vartor çekiyor bunların. Bana kalırsa Aydoe ve Peker'i de bu vartor torcu yapmış. Peker aydoe'ye göre daha ateşli bir tor savunucusu. *Aydoe sanki yeni bu işe bulaşmış gibi görünüyor. TOR sözcüğü burada açılımını vermek istemediğim üç sözcüklü İngilizce bir ifadenin baş harfleri. Peker ısrarla bana bilgi verilmemesini istiyordu. Çok önem verdikleri belli. Vartor, bir ara bu toru üzerime salmak türünden laflar etti. benim tahminime göre var olduğunu düşündükleri şey gerçek ama onları kandıran metafizik bir varlık. kafamda bir tahmin var aslında. ama yazmak istemiyorum.

Peki bunları niye anlatıyorum. şunun için:

Vartor adındaki şahıs kendisini ateist gibi göstererek, ve ateist bir sitenin nimetlerinden faydalanarak, bir müslümanıın dinini aşağılayamaz. ya herkes gibi açık açık ben buyum diyeceksin ve biz de ona göre tartışacağız ya da ben seni deşifre edeceğim ve tartışmayı bundan sonra bu düzlemde devam ettireceğiz. Sen benim yüzmilyonların inandığı dinimi eleştir en acımasız bir şekilde, daha sonra ne idüğü belirsiz dinini kamufle et ve kimse laf edemezsin.

Site yönetimini bir kez daha uyarıyorum. Bu insanlar dini bütün bir inanır, ateist falan değiller. bu acayip dinle işbirliğiniz varmış gibi görünebilir insanlar tarafından. ve sizin de bu din inanırlarına gösterdiğiniz tepki için teşekkür ederim. şimdi biliyorum ki turandursun.com yöneticilerinden (Frodo, Dilaver, Metalheart, K.C) hiçbir dinle bağlantılı değiller. ve tepkileri salt islamla alakalı değil, bütün dinleri reddediyorlar.

Bir çift lafta Peker ve Aydoe'ye. Sizler her ne kadar düşüncemde değilsenizde, iyi bir diyalog ortamımız vardı. Bu 60 yaşındaki şahısın yapıp ettikleri konusunda sizi bir kez daha düşünmeye davet ediyorum. Ve sizin hala sağduyunuzu kaybetmemiş insanlar olduğunuza inanmak istiyorum. ve sizi eğer düşüncenizde sabitseniz, *ve benim ve diğer tüm müslümanlar gibi korkusuzca dininizi burada açıklayıp tartışmaya açmanızı talep ediyorum.

Saygılar

-Şeytanın yaptığı en büyük hile bütün dünyayı yaşamadığına inandırmakmış-

"The Usual Suspects" filminden
Alt 22-03-2008, 15:30
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

"Bir çift lafta Peker ve Aydoe'ye. Sizler her ne kadar düşüncemde değilsenizde, iyi bir diyalog ortamımız vardı. Bu 60 yaşındaki şahısın yapıp ettikleri konusunda sizi bir kez daha düşünmeye davet ediyorum. Ve sizin hala sağduyunuzu kaybetmemiş insanlar olduğunuza inanmak istiyorum. ve sizi eğer düşüncenizde sabitseniz, *ve benim ve diğer tüm müslümanlar gibi korkusuzca dininizi burada açıklayıp tartışmaya açmanızı talep ediyorum."

Schopen'in bu dileğine katılıyor ve Tor'cuları açıkyüreklilikle tartışmaya davet ediyorum.
Lütfen "Cafe" forumunda bir topic açıp açıkyüreklilikle dininizi imanınızı açıklayın.

Hamiş: Sayın schopen Cafe vurgusuna dikkat edin. Lütfen....

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 22-03-2008, 16:36
aydoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aydoe aydoe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sayın Site Yönetimi ve Değerli Üyeler,
Schopen arkadaşımın bahsetmiş olduğu herhangi bir dini yapılanma ve gizli örgütlenme içinde yer almadım.
Schopen arkadaşın odadan banlanması ile sitemizi karıştırmak için ortaya atmış olduğu hikaye arasında da hiçbir bağlantı kuramadım.
Babam bana küçük bir çocukken kol kırılır yen içinde kalır dedi.
Yine kolunu kesseler söylememen gereken şeyi söylememelisin derdi.
Benim almış olduğum terbiye budur.
Schopen arkadaş mistik inançlarıyla cinlerle hayalinde yarattığı dinlerle anladığım kadarıyla sitemizi sabote etmek amacındadır.
Bu konu bence kapanmıştır.
Saygılar

''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Alt 22-03-2008, 16:51
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Ciddi ciddi savunma geliyor *
"Kol kırılır, yen içinde kalır" deniyor. *8O
Birileri çıkıp anlatsın yahu
Bu sitede neler oluyor?
Alt 22-03-2008, 16:55
metalheart
Üye Değil

schopenhauer

1.ben yönetici , admin falan değilim..

2.chat odasında iddialarında muhatap olduğun kişi de ben değildim.ben olsaydım beğeneceğin yada beğenmeyeceğin bir cevap alırdın benden..

3.ister müzik dinlerim , ister slogan atarım.. sana soracak değilim herhalde ne yapmam gerektiğini..
Alt 22-03-2008, 17:01
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Yahu iş ciddiye bindi. Baksana mhmmd bile kuşkulandı. Olayın aslı şu sevgili mhmmd vartor'un
başını çektiği "çete" * *tanrının varlığının sadece inançla mümkün olduğunu ispatlanamayacağını anlatabilmek için biz de tor'a inanıyoruz diye ortaya atmışlar. Schopen'in inandığını görünce de kendi ifadeleri ile doğaçlama tûlüat'a devam etmişler. Şimdi başımıza tor muhabbeti çıktı. O çeteden aydoe'de yukarıda oyuna devam etme kararlılığında olduğunu gösteriyor

Fakat umutsuzum. Schopen'i bunun şaka olduğuna ikna etmek artık çok zor.

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 22-03-2008, 17:32
Averroes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Averroes Averroes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Tahmininde haklısın Frodo,

postlarınızdaki gülme ikonlarınız beni bu işin sadece bir şakadan ibaret olduğuna inandırmaya yetmeyecek.

1- Dilaver, çet odasında torcu üçlüye, yaptıklarının doğru olmadığını ve buna fazla göz yumulamayacağını söyledi. Vartor'u büyüğü olduğu için onu eleştiremediğini itiraf etti. Sonra sinirlenerek odadan çıktı gitti. (şaka bunun neresinde)

2- Peker ve dilaver tartıştı. ben torculuğu ifşa edeceğimi söylediğimde dilaver bunun mümkün olduğunu söyledi, ama peker dilaver'e "bunu yapmasını tavsiye etmediğini" söyledi. (şaka bunun neresinde)

3- Frodo'nun torculukla ilgili ilk tepkileri spontane ve içten, hatta biraz öfkeli. Ancak sonraki postları gülücüklerle dolu ve torculuğu "sen de kandın ha" mantığıyla karikatürize etme çabasında. belliki, bu arada vartor amcayla, ya da diğer torcularla konuşup kendisini ikna etmişler. Frodo da sitenin istenmeyen mecralara girmesini engellemek için bu işin bir şakadan ibaret olduğunu (ve hatta sözleştikleri üzere Dilaver de) artık ifşa edilmiş olan torculuğun basit bir şaka olduğunu iddia ediyor. ama 60 yaşındaki vartor'un şaka yapar gibi bir hali yoktu.

Aydoe, "eğer bu bir şakaysa" öfkelenmek için bir nedenin yok. beni kandırmanın zevkini çıkartıyor olman lazım. ama yok eğer gerçekse, ki öyle, burada amacım seni aşağılamak falan değildir. çünkü senin torcu olduğunu bildikten sonra dahi sana olan sevecen tutumum değişmemiştir. benim itiraz noktam sadece uygulandığını düşündüğüm çifte standarta. 60 yaşındaki vartor, bana "Tor'u tanıdığın an Kur'anı'ı çöpe atacaksın" diyor. bunu dedirmem işte.

Metal,

senden bu konuda daha tarafsız olmanı beklerdim. beni kaç defa tebliğ yapma diye uyardın. ama tor'un teblliğine sesini çıkarmadın. oysa sen de gerçeği biliyorsun.

selamlar

-Şeytanın yaptığı en büyük hile bütün dünyayı yaşamadığına inandırmakmış-

"The Usual Suspects" filminden
Alt 22-03-2008, 17:49
metalheart
Üye Değil

schopen

beni neden konuya dahil etmek istiyorsun ...?
benim neden haberim war? kaynağın nedir?
sen yazmışın zaten her dine eşit mesafede uzak diye benim için ...

ewet sana tebliğ yapma dedim..
tartışmak başka benim bildiğim tek doğrudur diye diretmek başkadır...
saydıklarının hangisi tebliğ yaptılar ?? ben oradamıydım??
sana yaptılarsa sen de onları uyarsaydın...
bana kimse tebliğ falan yapamaz..
ayrıca hiçbir inanç beni bağlamaz..kim neye inanırsa buyursun inansın.ben sen imanlısın diye tepki werdim mi sana yada muhabbet ederken benle farklı algılamaların oldu mu sana karşı ??
Konu Kapatılmıştır

Önerilen Siteler