uçurtma avcısı iyi bir kitaptır bende tavsiye edebilirim . Bu yıl tüyap kitap fuarında en çok sattığımız kitaplardan biriydi ayrıca filmi de yapıldı...
sn. Katre07
cinai romanlar ilginizi çekiyorsa size Gleen Meade ve Jean Cristopher Grange'yi öneririm.Özellikle Grange'nin kitapları müthiş....ben iki yazarındı tüm kitaplarını okudum ve hepsi de şahane.
Wilhelm Reich "Cinsel Ahlakın Boy Göstermesi" Afrika yerlilerinde cinsel yaşam, Afrika'da misyonerlerden ve Hıristiyanlıktan önce ve sonra cinsellik, cinsellik ve ekonomik altyapı arasındaki ilişki.
Wilhelm Reich "Dinle Küçük Adam" tadı damağınızdan gitmeyecek kelimelerle anlatılmayacak olağanüstü güzel bir kitap.
Alan Woods/Ted Grant "Aklın İsyanı" Big Bang olasılığını tartışıyor, din-bilim ilişkisi, quantum fiziği ile ilgili beginnerden bile öncesi ilk bilgiler bilimsel bir kitap için dili inanılmaz derecede hafif yeme de yanında oku.
Jack London "Ademden Önce" evrimle ilgili bilimsel kitaplar okumuşsunuzdur peki hiç roman okudunuz mu?
Dostoyevski "Suç ve Ceza" Dostoyevski'nin neden dünyanın en meşhur yazarlarından biri olduğu bunu okuyunca anlaşılıyor.
sn. Katre07
cinai romanlar ilginizi çekiyorsa size Gleen Meade ve Jean Cristopher Grange'yi öneririm.Özellikle Grange'nin kitapları müthiş....ben iki yazarındı tüm kitaplarını okudum ve hepsi de şahane.
Katiliyorum,okumayanlar Jean Cristopher Grange'nin''leyleklerin ucusu'' isimli kitabindan baslayabilirler.
Tavsiye edecegim kitaplarin besinda ise ''SU CILGIN TURKLER'' gelir.Her TURK genci okumali ve hatta okullarda okutulmali.Hz.kepceciye zorla okutulmaliesenlikle
Grange'nin en beğendiğim kitabı Siyah kan olmuştu sonrasında tüm kitaplarını alıp okudum Sn. Başkaltürk.Glenn Meade ondan aşağı kalmaz ama özellikle de Buz Kapanı ve Şeytanın müridi....
Ilya Ehrenburg: Paris Düşerken, müthiş bir romandı michaud oradaki kahramanlardan biri . ve şimdi okuduğum kitap Gançarov'un Oblomov adlı kitabı. İkiside Rus edebiyatının değişik tarihlerde yaşamış yazarları ve iki romanda çok güzel.