Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Multimedya

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-03-2009, 13:03
azınlık azınlık isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Kazmaydı ...

İçine düştüğü boşluğun kendi sığlığından kaynaklandığını anlayamamıştı.

Kendini boşlukta hisseden her yeni-yetme kapitalist/hedonist/konformist gibi o da inançları araştırmaya başladı.

Sonunda ona en çok keyfi veren hapı seçti, oysa tutulduğu hastalık hapsız da tedavi edilebilirdi ama bu tedavi uzun ve meşakkatli olabilirdi.

O hap "günde beş vakit yat-kalk, iyi kul ol, fazla kurcalama ben de sana cennette huriler vereyim" diyordu.

Dedim ya ... o bir kazmaydı ...

Bırakın kardeşim bu hamasi muhabbetleri. Avustralya'da vatandaş müslüman olmuş, eee? Sonra? Burada da Paolo Hristiyan olmuş, Avustralya siteleri yazıyor mu Paolo'nun hikayesini?

A.

The meek shall inherit nothing! - FZ
Alt 26-03-2009, 18:28
mep
Üye Değil

Yav ne önemli bişeymiş birinin müslüman olması..
Çok matah bişeymiş gibi her tarafta bu video..
Yarın öbürgün Palavra olduğu ortaya çıkarsa şaşırmam..
Şöyle bişey diyo abi koptum valla..

ailem beni ateist olarak yetiştirdiler onlar hristiyan olarak büyütülmüşler..
beni her pazar kiliseye sürüklerlerdi.

Nası oluyo anlamadım ailesi ateist yetiştirmek içinmi her pazar kiliseye götürüyomuş..
Allah allah demekkim,ateistler kilisede yetişiyomuş.. tuhaf..( illa ateistlere bok atıcaklar ya..)

aman müslüman abiler..
Çocuklarınızı her cuma cumaya filan götürmeyin,çocukları ateist yetiştirmeye
çalışmayın..

Komik bu adamlar ya..

Konu mep tarafından (26-03-2009 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.
Alt 12-04-2009, 18:06
abdulKADİR abdulKADİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

abdulKADİR - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart (Video)Avustralyalı Bir Gencin İslam’ı Bulma Hikayesi

Alt 12-04-2009, 18:20
zeitgeist zeitgeist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bir işaret bekleyip,sonrasında kuranda kaldığı yerden devam ederken "içinizde işaret arayanlar için size zaten yeteri kadar göstermedik mi?"ayetini görmesi
eğer doğruysa algıda seçicilik olarak değerlendiriyorum..Gerçekten de başına böyle birşey geldiyse etkilenmesi doğal...

Eli , Eli ...Lama Sabaktani...
Alt 12-04-2009, 18:36
Titan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Titan Titan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Aslında onu islama sürükleyen sürecin biraz da cami imamı ve cemaatının katkısı olduğunu düşünüyorum, şöyle ki; islam dışında diğer dinleri, alanında uzman olmayan kişilere sormuş, ancak, sorduklarının hem fazla bilgileri olmadığı, hem de kendi dinine çekmek için bir çaba sarfetmediklerinden bahsetmiş ve sonuç alamamıştır.

İslam'a yönelmesiyle müslüman ahalinin sıcak karşılaması ve bilgileri ilk elden (imamdan) öğrenmesi, islama yakınlaşmasını sağlamış olabilir, islamı seçmesinde sunumun önemi ve misafirperverlik büyük önem kazanmış bence. Ayrıca, işaret (muzice) beklerken buna gerek olmadığını kısa zamanda anlaması, bizim müslümanların ise neden yıllar boyunca mucize aramaları gerektiğine en güzel örneklerden biri.

"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"

Ernesto Che Guevera

Konu Titan tarafından (12-04-2009 Saat 19:53 ) değiştirilmiştir.
Alt 12-04-2009, 18:47
sinner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sinner sinner isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sinner - MSN üzeri Mesaj gönder

İyi ozaman biz de tez zamanda, ateist olma hikayemizi anlatan bir video hazırlayalım
Alt 12-04-2009, 18:58
sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sheyhzade sheyhzade isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Masallah..
La havle vela illla billa..
Bismillahirrahmanirrahim...
Abovvv...

Demek ki arkadas ''isigi'' gormus..

"Eger camlariniz kirliyse manzarayi ne kadar degistirirseniz degistirin goruntu ayni kalir..."
Alt 12-04-2009, 19:26
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başlıklar birleştirildi.

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 12-04-2009, 19:26
abdulKADİR abdulKADİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

abdulKADİR - MSN üzeri Mesaj gönder

zeitgeist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir işaret bekleyip,sonrasında kuranda kaldığı yerden devam ederken "içinizde işaret arayanlar için size zaten yeteri kadar göstermedik mi?"ayetini görmesi
eğer doğruysa algıda seçicilik olarak değerlendiriyorum..Gerçekten de başına böyle birşey geldiyse etkilenmesi doğal...
Titan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu video hiramusta tarafından verilmişti, aslında onu islama sürükleyen sürecin biraz da cami imamı ve cemaatının katkısı olduğunu düşünüyorum, şöyle ki; islam dışında diğer dinleri, alanında uzman olmayan kişilere sormuş, ancak, sorduklarının hem fazla bilgileri olmadığı, hem de kendi dinine çekmek için bir çaba sarfetmediklerinden bahsetmiş ve sonuç alamamıştır.

İslam'a yönelmesiyle müslüman ahalinin sıcak karşılaması ve bilgileri ilk elden (imamdan) öğrenmesi, islama yakınlaşmasını sağlamış olabilir, islamı seçmesinde sunumun önemi ve misafirprverlik büyük önem kazanmış bence. Ayrıca, işaret (muzice) beklerken buna gerek olmadığını kısa zamanda anlaması, bizim müslümanların ise neden yıllar boyunca mucize aramaları gerektiğine en güzel örneklerden biri.
Objektif değerlendirmeleriniz için teşekkürler...
Videonun önceden verildiğini bilmiyordum. İlgili bir kelime verip forumda arama yaptım, sonuç vermeyince yoktur düşüncesiyle ekledim.

sinner´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi ozaman biz de tez zamanda, ateist olma hikayemizi anlatan bir video hazırlayalım
Kusura bakma ama sinner, ateist olma hikayeleriniz imana erme hikayeleri kadar ilginç ve etkili olamaz. Ancak ''duvar ve duvara rastgele sürülen boya'' misali olur
Ama dinleyin bir hristiyan olma, yahudi olma ya da müslüman olma hikayesini, hepsinde olmasa da çoğunda bir olağanüstülük, bir ilginçilk ve etkileyicilik görürsünüz. Çünkü hepsi de ısrarla aramış ve aradıklarını bulmuşlardır.
Siz se kaybetmek için elinizden gelen gayreti göstermiş ve kaybetmişsiniz. Birşeyi kaybetmenin ne gibi bir ilginçliği olabilir ki?
''Arayın bulacaksınız, kapıyı çalın, açılacak...'' (hz. İsa)
Alt 12-04-2009, 19:37
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Siz se kaybetmek için elinizden gelen gayreti göstermiş ve kaybetmişsiniz. Birşeyi kaybetmenin ne gibi bir ilginçliği olabilir ki?
''Arayın bulacaksınız, kapıyı çalın, açılacak...'' (hz. İsa)
Rahatlıkla yanıldığınızı söyleyebilirim.
Şuna emin olun ki, bir dini seçmek, bir dine girmek, bir dinden çıkmaktan çok daha kolaydır.
islamiyeti her yönüyle yaşayan biri için dinden çıkmak hiçbir şeyle kıyas edilemez zorluktadır. Aklınızı oynatmanın eşiğinden dönersiniz.

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/

Önerilen Siteler