dilaver´isimli üyeden Alıntı
cigi ne yapmaya çalışıyorsun anlamakta zorlanıyorum. Şimdi ne alakası var Mustafa Kemal ile. Konuyu anlayıp anlamadıgından emin degilim. Ne konuşuldgundan da haberin oldugunu pek sanmıyorum.
Ayrıca bu başlıga şimdiye kadar yazanlarınki ile kendi uslup ve yazım seviyeni bir karşılaştır. Senin gibi ifade eden var mı.
Bir düşünceniz fikriniz ve degerlendirmeniz varsa dile getiriseniz bizlere de faydası olur. Ama postal temizleyici, zımpırık, hava gazı gibi kahvehane agızlarının bizleri bir yere götürmeyecegini düşünüyorum.
Sosyalist ve komünistlere düşman olabilirsiniz, içinizde ezilen halkların kurtuluş mücadelerine karşı dinmeyen bir kin ve nefret barındırabilirsiniz, insanların düşüncelerini ifade etmelerine karşı dayanılmaz bir öfke de duyabilirsiniz, ama bunları da dile getirmenin seviye ve uslubu vardır.
Başlıgın konusu Morales ve lütfen orada kalalım.
saygılarımla
|
Hep sen saniyorsun, her seyi sen biliyorsun dilaver.

Devamli senin istedigin sekilde olmasini istiyorsun. Sen nerede yasiyorsun?
Kristal bir odanin icerisin de mi?
Aman birisi sosyalsit veya komunist olmasin. Capi nedir, karizmasi varmidir, vizyon sahibimidir; hic bir önemi yok.
Adam ben komunistim desin yeterki. Birde aclik, sefalet edebiyati ile birlestirildimi tamam. Sen ve senin gibi düsünenlerin gözlerinde süpermen yaratilarak basliyorsunuz allayip, pullamaya.
Benim hic kimseye bir düsmanligim yoktur. Bak bu konuda bile
olabilirsiniz diyorsun. Kacinci yüz yilda yasiyorsun sen dilaver?
Aclik grevi yapan devlet baskanindan ne olur?
Eger ben övgü ile yalan dolan yazilar yazsam, gözlerinin ici parlayacak. Fakat benim yazimi okuyunca gözlerin cakmak, cakmak olmustur diye düsünüyorum. Aninda görüntü, hic sasmiyorsun...
Ben köprü alti cocuguyum dilaver. Niye benim ifade hakkima zirt pirt ikide bir müdahelede bulunuyorsun? Sen mi demokrasi, sosyalizim ve komunizmden dem vuruyorsun?
Simdi seni hangi .......izm ile özlestirmemiz gerekiyor?
NOT: Senin blogda olan yazinin birisine video gösterimi yapacagim. Komunist oldugun icin senden izin almiyorum. Karistirmiyorum yapacagim ise seni. De hedi get gomunist.