Squall´isimli üyeden Alıntı
Kapıda Ben Türk'üm gibi faşist söylemli cümleler kurmasaydın içeri alınırdın belkide çünkü Türk kelimesi insani çağrışımlar yapmaz değil mi?? sevgili komünizt, liboş ve onların dindar müttefikleri.
Sizler kadar yobazların ekmeğine yağ süren bi zihniyet görmedi bu topraklar....eğer ki beklenen kıyamet senaryoları gerçeğe dönüşürse İran rejimi sonrasındaki liberal ve komünistlerden daha da beter durumlara düşüceksiniz..
|
8 Yaşımda ''Allahsız'' 9 yaşımda ''komünist'' oldum. Konuyu bilmeden hala yaptığın gafın peşinden gitme derim sana. Kimse kimseye ''Türk'müsün'' diye sormaz, kimsede sazan gibi ben ''Türk'üm' demez, kaldıki benim gibi sarışın ve beyaz tenli birisi ''Türk'üm'' dese bile kimse inanmaz, ama yanındakiler ''Türk'se'' sende ''kanake'sindir'' buda faşistler için yeterlidir. Küçük bir kasabada yaşıyorsan sen ne söylersen söyle senin kim olduğunu bilirler. O dönemde yanımdaymışsın gibi yorum yapıyorsun bakıyorum. Irk'çılık nedir sorusunu ben pratikte sokakta o tabelaların önünde öğrendim, bana sakın faşizmi öğretmeye çalışma. Irk'çılar için senin ''Türkiye'den'' geliyor olman yeterlidir o dönemde, bir çok ''Kürt'' arkadaşım pis ''Türk'' diye saldırıya uğramıştır sözlü yada fiziki şekilde. Sakın benim yanımdaymışsın gibi Irkçılığı tarif etme bana. Dinci faşistlerle, ırkçı faşistler arasındaki farkıda anlatma bana, komünist, liberal yada faşist sözcüklerini küfür olarak kullanıp sonrada bana faşizmi öğretmeye kalkma, faşizm, liberalizm yada komünizm bir siyasi sistemdir sadece, onlara küfür manasında anlam yükleyen zihniyet sığlığında olma derim sana.
Okula gitmek için 7-8 kişi bir araya gelir ve ceplerimizde sustalılarla faşistlerin arasından kavga dövüş yol alırdık o dönemde, kimsede ben ''Türk'üm'' gel kapışalım demezdi ve demedide, kaldıki ben ''Türk'üm'' dediğim için değil ''Türk'' olduğum için saldırıya uğradım hep, yukarda söylediğim gibi ''Kürt'ler'' bile sadece ''Türkiye'den'' geldi diye saldırıya uğradı, ''Alman'' yada başka ülkelerden arkadaşlarımızda bizim yanımızda oldukları için saldırıya uğrarlardı, o dönemde fazla detay bilmezdi Alman faşistler, tıpkı şimdi bu zamanda fazla detay bilmeyen ''Türk'' faşistlerde olduğu gibi...