Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 13-10-2009, 19:05
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

ordu ne zaman yaptığı hataları kabul ediyorki??
albayın şehit ettiği gençlerin ardından ne dedi ordu?

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 13-10-2009, 19:14
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

ordu ne zaman yaptığı hataları kabul ediyorki??
albayın şehit ettiği gençlerin ardından ne dedi ordu?
Senin kızıl ordu'n yaptığı hataları kabul etmişmi ki, bizim ordumuzdan bekliyorsun bunu?
Hatta fazlasıyla demokrat hareket ediyorlar son dönemde.
İsteseydi, teğmenin el bombası olayını saklayamaz mıydı?
ABD ordusu pisliklerini açıklıyor mu?
Bu aynı zamanda psikolojik bir mücadeledir.
Tabi ki yüzbinlerce askerin içinde cinnet geçiren de olacaktır, ne yaptığını bilmeyen de. Bunların bazılarının gizlenmesi ise sadece Türk ordusuna mahsus değildir.
Alt 13-10-2009, 20:29
ugurce82 ugurce82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

pante´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gördün mü şimdi havan mıymış, yoksa yalan-dolan mıymış?
Gerçi görseniz ne yazar, yıllarca PKK'nın kanlı eylemlerini bile provakasyon olarak iddia edenler; yine kalkıp "Bu raporlar düzmece" diyecektir.
Sanki PKK sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi, çabalayın bakalım.
Yahu hiç mi kafanız almıyor; asker ne isteyecek o kızdan da kalkıp ölüsü üzerinden propaganda yapıyorsunuz.
Hadi deseniz ki "son bulsun bu acılar, bitsin ölümler", öyleyse önce terörü lanetlemelisiniz. PKK'nın "Asla örgüte yönelik eleştirilere katılma, daima T.C.'yi ve ordu'yu karala" talebi doğrultusunda hareket etmekten vaz geçeceksiniz.
Yoksa kimseye inandıramazsınız bu insancıllık görüntüsünü.
Ya durum öyle ilginç hale geldi ki ordu ile PKK karşılaştırılıyor. Birisi terör yaratmak için var diğeri terörü yok etmek için. PKK akkaşık ifadesi bile ne kadar gülünç duruyor. Tartışmaların bu seviyede gitmesi hakikaten ilginç ve düşündürücü.
Alt 03-11-2009, 20:42
kitapkurdu82 kitapkurdu82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kitapkurdu82 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

ugurce82´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya durum öyle ilginç hale geldi ki ordu ile PKK karşılaştırılıyor. Birisi terör yaratmak için var diğeri terörü yok etmek için. PKK akkaşık ifadesi bile ne kadar gülünç duruyor. Tartışmaların bu seviyede gitmesi hakikaten ilginç ve düşündürücü.
Aynen katılıyorum. Hatta şunu da eklemeliyim. Konu başlığı olan Kürt meselesi ibaresi bile yanlıştır. Kürtlerin etnik olarak değil; sosyal olarak sorunları vardır. burada etnik yapılandırma karşıtı görüşleri ekonomik çıkarlarını örtbas etmek ve yasadışı kazanımlarını arttırmak için kullanan bir terör örgütü sunmaktadır. Öncelikle Kürt vatandaşlarımız ile teröristleri ayırt etmek gerekir.

İnanmadıkları hayatı yaşayan insanlar; inandıklarını öldürmüş demektir. KİTAPKURDU82
Alt 03-11-2009, 21:52
güneşinzaptıyakın güneşinzaptıyakın isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Almanyada ''Türkler ve köpekler giremez'' tabelasına ben ilk defa 1981 yılında rastlamıştım, noe-nazi faşist ideolojisinin birden devlet eli ile tırmanışa geçtiği yıllardı Almanyada. Hemen hemen bir çok yerde asılı olurdu o tabelalar. Demek hala indirmemişler o tabelaları, bazıları yerinde kalmış demekki...
Alt 04-11-2009, 11:17
Squall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Squall Squall isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Gzy denen "kamera şakası"şahsiyet; komünistlerinde pekala faşist olabiliceğinin bi kanıtı olsa gerek..

Konulara bu derece alakasız ,slogan vari, ırkçı yazılar yazan gereksiz bi üye görmedim bu forumlarda..

Resmine birde yeşil renk eklede ne mal olduğun ortaya çıksın...
Alt 04-11-2009, 15:25
Üyeliğini Sonlandırmış

Squall´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gzy denen "kamera şakası"şahsiyet; komünistlerinde pekala faşist olabiliceğinin bi kanıtı olsa gerek..

Konulara bu derece alakasız ,slogan vari, ırkçı yazılar yazan gereksiz bi üye görmedim bu forumlarda..

Resmine birde yeşil renk eklede ne mal olduğun ortaya çıksın...
Terbiyeni takın lafı gerisinden anlama... Bizzat ben o tabelaların önünde çok kavga ettim zamanında ''Türk'' olduğum için. Gene ''Türk'' olduğum için bir çok yere alınmadım, o tabelanın anlamına bana sen öğretemezsin haddini bil kendine gel, ''kanake'' olarak adlandırılmak nedir diye bir sor bakalım her hangi birisine. Orada da ''IRK'çılarla'' kavga ettim buradada ediyorum. Türk ırkı diye dayatıp karşısında Kürt ırkını bulan tüm sovenist ırkçılarlada mücadeleme devam edeceğim, ırkçının Alman'ı-Türk'ü-Kürd'ü yoktur...

O tabelalar en azından 30 yıldır vardır Almanya'da, bunu özellikle ''Ahmet Kaya'' astırmamıştır diyorum ben, kaldıki konseri düzenleyenin sorumluluğundadır her şey, bir şey yapılmışsa bu kişi yada kurumda aranır, büyük bir ihtimal sanatçı girişinden salona giren ve çıkan ''Ahmet Kaya'' o tabelayı görmemiştir bile, atarken biraz destekli atılsın...
Alt 04-11-2009, 15:52
Kıdemli Üye

Kapıda Ben Türk'üm gibi faşist söylemli cümleler kurmasaydın içeri alınırdın belkide çünkü Türk kelimesi insani çağrışımlar yapmaz değil mi?? sevgili komünizt, liboş ve onların dindar müttefikleri.

Sizler kadar yobazların ekmeğine yağ süren bi zihniyet görmedi bu topraklar....eğer ki beklenen kıyamet senaryoları gerçeğe dönüşürse İran rejimi sonrasındaki liberal ve komünistlerden daha da beter durumlara düşüceksiniz..
Alt 04-11-2009, 17:22
Üyeliğini Sonlandırmış

Squall´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kapıda Ben Türk'üm gibi faşist söylemli cümleler kurmasaydın içeri alınırdın belkide çünkü Türk kelimesi insani çağrışımlar yapmaz değil mi?? sevgili komünizt, liboş ve onların dindar müttefikleri.

Sizler kadar yobazların ekmeğine yağ süren bi zihniyet görmedi bu topraklar....eğer ki beklenen kıyamet senaryoları gerçeğe dönüşürse İran rejimi sonrasındaki liberal ve komünistlerden daha da beter durumlara düşüceksiniz..
8 Yaşımda ''Allahsız'' 9 yaşımda ''komünist'' oldum. Konuyu bilmeden hala yaptığın gafın peşinden gitme derim sana. Kimse kimseye ''Türk'müsün'' diye sormaz, kimsede sazan gibi ben ''Türk'üm' demez, kaldıki benim gibi sarışın ve beyaz tenli birisi ''Türk'üm'' dese bile kimse inanmaz, ama yanındakiler ''Türk'se'' sende ''kanake'sindir'' buda faşistler için yeterlidir. Küçük bir kasabada yaşıyorsan sen ne söylersen söyle senin kim olduğunu bilirler. O dönemde yanımdaymışsın gibi yorum yapıyorsun bakıyorum. Irk'çılık nedir sorusunu ben pratikte sokakta o tabelaların önünde öğrendim, bana sakın faşizmi öğretmeye çalışma. Irk'çılar için senin ''Türkiye'den'' geliyor olman yeterlidir o dönemde, bir çok ''Kürt'' arkadaşım pis ''Türk'' diye saldırıya uğramıştır sözlü yada fiziki şekilde. Sakın benim yanımdaymışsın gibi Irkçılığı tarif etme bana. Dinci faşistlerle, ırkçı faşistler arasındaki farkıda anlatma bana, komünist, liberal yada faşist sözcüklerini küfür olarak kullanıp sonrada bana faşizmi öğretmeye kalkma, faşizm, liberalizm yada komünizm bir siyasi sistemdir sadece, onlara küfür manasında anlam yükleyen zihniyet sığlığında olma derim sana.

Okula gitmek için 7-8 kişi bir araya gelir ve ceplerimizde sustalılarla faşistlerin arasından kavga dövüş yol alırdık o dönemde, kimsede ben ''Türk'üm'' gel kapışalım demezdi ve demedide, kaldıki ben ''Türk'üm'' dediğim için değil ''Türk'' olduğum için saldırıya uğradım hep, yukarda söylediğim gibi ''Kürt'ler'' bile sadece ''Türkiye'den'' geldi diye saldırıya uğradı, ''Alman'' yada başka ülkelerden arkadaşlarımızda bizim yanımızda oldukları için saldırıya uğrarlardı, o dönemde fazla detay bilmezdi Alman faşistler, tıpkı şimdi bu zamanda fazla detay bilmeyen ''Türk'' faşistlerde olduğu gibi...
Alt 04-11-2009, 17:53
Kıdemli Üye

"8 Yaşımda ''Allahsız'' 9 yaşımda ''komünist'' oldum"

Heralde okumayı söker sökmez kapitali bitirip, özümseyip komünist olmaya karar verdin..arkasından kuranında hakkından geldin demek...Gerçek bi dahiyle karşı karşıyayız sanırım.=)

"ben ''Türk'üm'' dediğim için değil ''Türk'' olduğum için saldırıya uğradım"

Bende diyorum ki Türk olman büyük bi dezavantaj olmuş senin için..Elbetteki Türk olarak anılman senin için büyük bi utanç olmalı...keşke sadece insan olduğu anlatabilseydin dazlaklara...

Önerilen Siteler