Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika > Tarih

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-08-2011, 21:21
DEMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DEMAN DEMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Benim bildigim KANLI DiKTATÖRLERDEN birisi daha var, ama onun dokunulmazligi oldugundan dolayi, ne siz sormus olun, nede ben söylemis olayim

"Ben senin yalanlarınla ve hilelerinle baş edemedim, bu bana dert oldu. Ama bende senin önünde diz çökmedim, bu da sana dert olsun"...Pir Sêy Rıza

4 MAYIS: DÉSIM JENOSİDİNİ ANMA GÜNÜ

https://www.facebook.com/Alevism

https://www.facebook.com/BirAlevininKimlikMucadelesi
Alt 30-08-2011, 21:28
jadi jadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

DEMAN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim bildigim KANLI DiKTATÖRLERDEN birisi daha var, ama onun dokunulmazligi oldugundan dolayi, ne siz sormus olun, nede ben söylemis olayim
Enver ekmis o bicmis resmen. Bu sebeple adi ikinci derece kanli kasaplar listesinde geciyor. Ilerde onlardan da bahsedebilirim ama sosyalistleri daha cok kizdirabilir bu liste
Alt 30-08-2011, 21:29
müşkülpesent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
müşkülpesent müşkülpesent isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

jadi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayin muskulpesent

Eger itiraziniz varsa "hayir bu katliamlar bu buyuklukte yapilmamistir" diyin ve benu neye dayandirdiginizi ortaya koyun o zaman. Siz sosyalistsiz diye ben sizin hayran oldugunuz katillerin yaptiklarindan bahsedemez miyim? Boyle bir tabu mu var?
1. Sosyalist olmadığım halde benim sosyalist olduğumu söyleyebiliyorsan, iddialarını niyet okuma ölçüsünde yapıyorsun demektir.
2. Ne verdiğin rakamları ne de bunları kimin yapmış olduğunu tartışıyorum. Sadece bu rakamlarla tam olarak nereye varmaya çalışıyorsun bunu merak ediyorum ve bunu 3. kez tekrar ediyorum.

Ne tabusu, ne katil sevdalısı, ne ezbere konuşması, ne sümen altı edilmesi kaldı. Bakalım lafı oradan oraya çekmeyi bırakıp ne zaman asıl merak ettiğim konuya açıklık getirmeyi deneyeceksin.

Non Serviam!
Alt 30-08-2011, 21:32
Yasaklandı

müşkülpesent´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1. Sosyalist olmadığım halde benim sosyalist olduğumu söyleyebiliyorsan, iddialarını niyet okuma ölçüsünde yapıyorsun demektir.
2. Ne verdiğin rakamları ne de bunları kimin yapmış olduğunu tartışıyorum. Sadece bu rakamlarla tam olarak nereye varmaya çalışıyorsun bunu merak ediyorum ve bunu 3. kez tekrar ediyorum.

Ne tabusu, ne katil sevdalısı, ne ezbere konuşması, ne sümen altı edilmesi kaldı. Bakalım lafı oradan oraya çekmeyi bırakıp ne zaman asıl merak ettiğim konuya açıklık getirmeyi deneyeceksin.
Gercekten Ermeni soykirimini savunan ama Filistinliler icin sac bas yolan muslumanlardan farkli degilsiniz. Topik basligiyla ilgili bir bilgi paylasimi yapmadiginiz surece sizinle daha fazla muhatap olmayi dusunmuyorum
Alt 30-08-2011, 21:38
müşkülpesent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
müşkülpesent müşkülpesent isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Gercekten Ermeni soykirimini savunan ama Filistinliler icin sac bas yolan muslumanlardan farkli degilsiniz. Topik basligiyla ilgili bir bilgi paylasimi yapmadiginiz surece sizinle daha fazla muhatap olmayi dusunmuyorum

Bu başlığın konulma amacını sorgulamamız gerektiğini bilmiyordum. Sizin beklentiniz listeye yeni kanlı diktatörler eklenmesi yönündeydi sanırım. Bilgi paylaşımından kastınız bu olsa gerek. O halde size kolay gelsin.

Non Serviam!
Alt 30-08-2011, 21:51
Profesyonel Ateist Profesyonel Ateist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

DEMAN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Abdullah ÖCALAN olabilir mi? Forumdaki PKK sempatizanlarından mı çekiniyorsun?
Alt 30-08-2011, 21:54
Yasaklandı

Profesyonel Ateist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
guzel espiri
Alt 30-08-2011, 22:23
DEMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DEMAN DEMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Profesyonel Ateist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Profesyone Ateist, ben hickimseden cekinmem, dogru bildigim seylerin herzaman arkasinda olurum, ve dogru neyse onu savunurum. Ben sosyalist görüse sahip birisi oldugum halde, sevgili jadi nin gündeme getirdigi sosyalist ve komunist diktatörlerin yapmis olduklari katliamlari siddetle kiniyorum. Ama bu olasi katliamlari ne Sosyalizme nede Komunizme maledilmemesi gerektiginide belirtmek isterim. Ayni zamanda fasit diktatörlerin yapmis olduklari katliamlarida siddetle kiniyorum. Kürt Ulusal Haraketinin lideri Abdullah Öcalan inda yapmis oldugu katliamlari kiniyorum, bu harakete karsi yapilmis katliamlarida kiniyorum. Abdullah Öcalan in diktatörler arasinda gösterilmesi icin, Kürdistan gibi bir devletin, milli sefi olmasi gerekir. Madem israr ediyorsun, söyleyeyim o zaman. Ben Dersim katliaminin bas mimarindan, Adolf Itlerin ilham kaynagi olan kisiden bahsediyorum, adini zikretmeme gerek yok sanirim...
Sevgilerimle...

"Ben senin yalanlarınla ve hilelerinle baş edemedim, bu bana dert oldu. Ama bende senin önünde diz çökmedim, bu da sana dert olsun"...Pir Sêy Rıza

4 MAYIS: DÉSIM JENOSİDİNİ ANMA GÜNÜ

https://www.facebook.com/Alevism

https://www.facebook.com/BirAlevininKimlikMucadelesi
Alt 30-08-2011, 22:47
Yasaklandı

Katyn katliaminin nasil oldugunu anlatan cok carpici bir kisa film calismasi asagida. Bu katliama ait toplu mezari ilk olrak Naziler ortaya cikartinca Sovyetlerin ilk tepsikisi inkar etmek olmustur. Bazi sosyalistler ise bunun fasizm yanlisi Polonya subaylarinin ortadan kaldirilmasi icin yapilmis zorunlu bir eylem oldugunu savunmaya calisir. Eger oyle idiyse o zaman neden Sovyetler bunu ilk basta inkar etmeye calisti? Sacmalik iste

En dikkat ceken husus, bu olay patlak verdiginde Ingiltere'nin olayi ortbas etmek, gecistirmek icin buyuk caba sarfetmesidir. Katliam emrini ise bizzat Stalin vermistir.

Alt 30-08-2011, 23:06
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Dunyanin en kanli katili diyince herkezin aklina direkt Hitler gelir ama mesela O'nun oldurdugu insan sayisi ortalama 20 milyon. Stalin ve Mao'nun toplam oldurdugu kisi ise nereden bakarsan bak 100 milyonun oldukca uzerinde. Yani sosyalizm adina oldurulen insanlar, Nazi'lerin oldurduklerinden 5-6 kat daha fazla. Demekki katliam yaparken "anti emperyalizm, estilik" gibi bir slogan atarsan cinayetlerin pek fazla goze batmayabilir. En azindan ben "devrim adina bu katliamlar yapilmak zorundaydi" diyen cok sayida insan gordum yani

100 mü, 5 milyar diye biliyordum yanılmış olmayasın....

neyse iyi yada kötü resim galerisi yapmışsın... bir şeyler yazmayı düşünmüyorum lakin bu minvalde zamanıma yazık. Toplarız dünya savaşlarında ölen insanları üstüne bir daha ekleriz(zaten öyle yapılmış da yetmemiş bir daha ekleyelim).

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu

Önerilen Siteler