Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 12-12-2006, 20:17
commandante commandante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

commandante - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Re: aksini ispat eden varsa ispatlasın. benim ispatım burada

klasik müslüman mantığı sadece sürekli taarruzda ama bilgi ile değil cahil cesaret ile özgür'e katılıyorum harun yahya konusunda omanken müritlerine anlatsın bunları :P *:P *:P *

dinlerin olmadığı beyinlerin zehirlenmediği bir dünya için....

http://commandantembaran.blogcu.com
Alt 12-12-2006, 20:31
cevher. cevher. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bak arkadaşım orhan pamuktan sonra sende nobeli hak ediyorsun.yani
ama çarpıtma ödülü olabilir sana. ve verdiğin linke .
ben sana yüzlerce fosil örneği *veriyorum.sen için den bir tanesini alıp bu
o değil falan filan diyorsun.git bir önce gözünle fosili gör istersen.bizde kanıt var hemde gerçek.ama seninki çizim *bende çizerim onu.bravo yani
bana gerçeğini göster tabiki yokki.olsa avaz avaz her yerde sergilenirdi
ama yok malesef.bulunamazda. ..........................
ara fosiller nerde bir tanemi yok hepsi çizim.bizim müzemiz var.kitabımız var.ama sizde * sadece materyalist zihniyet var.

Konu güneşinzaptıyakın tarafından (15-02-2010 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: üslup sorunu...
Alt 12-12-2006, 21:40
liopleurodon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
liopleurodon liopleurodon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

İçinden istediğin herhangi birini al. Ahada bak şurada evrim teorisi var:

http://www.literature.org/authors/da...s-6th-edition/

Aldığın örnek, neyi nasıl çürütür, hadi bir gösterde görelim..

Bir canlının 350 Milyon yıldır aynen kalmış olması, evrimin olmadığını göstermez. Bilmem anladın mı?

Ama iyi bak bakalım.. Neden kambriyenden kalan fosillerin içinde dinozor fosilleri yoktur? Neden 100 Milyon yıllık bir kurt fosili yoktur?

Ben rasgele iki tane aldım. Dilediğin herhangi birini de sen al.. Buyur, hadi.. Al sana bir tane daha alayım, rasgele, aha ilk sıradaki:

Bu fosil mayıs sineği imiş, aynen uçuyormuş.. Kanatları gibi zor detayları geç. O upuzun kuyruğu ile, fosilin küt karın sonu hiç uyuyor mu? .......................

Evet, bu fosilimizde, şu iddiayla geliyor sahneye: Resimdeki 100 milyon yıllık timsahla, günümüzdekiler arasında bir fark olmaması, bu gerçeği bir kez daha vurgulamaktadır.

Sence aralarında hiç bir fark yok mu? Kuyruğu bir yerine mi kaçtı senin?

Bu arada bir hatırlatma yapayım. Fosildeki timsah, o yaşayan timsah türünden türemiş bir timsah. Yani evrimle değişen canlı değil. O tür timsah, Avustralya tuzlu su timsahı 200 Milyon yıldan beri aynı hemen hemen. Pangea'nın parçalanmasından sonra, avustralyada kalan bir tür. Evrimsel gelişimi çokaz olmuştur. Diğer timsahların mı tatlı suya, bunların mı tuzlu suya adapte olduğu bilinmemektedir. Ama bilinen bir şey, o yaşayan timsahların, o fosilin atası olduğudur..

Daha, buyur, getir. Resimlerin çoğu, uydurmaca ile dolu.. Öyle olmasa bile, zaten bu fosiller, bir takım canlıların değişmemiş olması, evrim teorisini hiç bir şekilde zorlamaz, bilakis, dahada güçlendirir.. .............................

Ara fosil nedir? İşte evrim teorisi yukarıdaki linkte. Aç oku bakalım, ara fosil olmalıdır, şöyle olmalıdır vs. yazıyor mu?

Ara tür dediğin şey, evrime göre var olmaması gereken şeydir. Ama illada isterim diyorsan, tiktaalik neymiş bir öğren..

Yada daha kolay olur senin için, insanın 3.5 Milyon yıl önceki atası Selam, yani. A.Aferensis fosillerini bir incele, gör bakalım..

Konu güneşinzaptıyakın tarafından (15-02-2010 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: üslup sorunu...
Alt 12-12-2006, 21:46
Üye

git bir önce gözünle fosili gör istersen
Yanlış adama söyledin. Liaoning bölgesi buluntularının filojenik sınıflandırmasını yapan benim, tez çalışmamdır aynen..

Bu resimlerde eksik. Sanırım buluntuların %3'ü bile değildir bunlar.. 1999'ta kazılardan sonra, 2002'ye kadar uğraşmıştım bunlarla..
Alt 12-12-2006, 22:08
Üye Değil

Cevher kardeş,

Gerçekten müthişsin. Senin varlığın evrim teorisinin külliyen yalan olduğunun kesin kanıtıdır

Liopleurodon, sabrınıza hayran olduğumu belirtmek isterim.
Alt 12-12-2006, 23:59
dersimmm dersimmm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

harun yahya hee

çok komixin be cevher

* *
Alt 13-12-2006, 01:22
intizar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
intizar intizar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ya bu evrim ne menem birşey hem ara fosildiye birşey yok "birkaç uydurma çizim dışında" + Bu evrim ne oldu yoruldumu da son bin yıllardır hiçbir b.. olmuyor. insanlar eskiye göre çok farklı teknolojiler kullanıyor ama hala uçamıyoruz,2 kolumuz var,aynı bacaklar V.s..... :

roll: * * *
Alt 13-12-2006, 10:40
Üye

intizar efendi..

Resimleri getiren, koyan, ....................

Bizim elimizde çizim filan yok, aynen buradaki fosiller var..

Bak bakalım, bu resimdeki "mersin balığı" fosili ile gerçek bir mersin balığı ne kadar birbirine uyuyor?

Al, sana doğru dürüst mersin balığı resimleri:

http://filaman.ifm-geomar.de/identif...e=32&areacode=

O fosil belki bir ihtimal mersin balığının atası. Ama mersin balığı değil.. Mersin balıkları, Acipenserea familyasını oluştururlar. Bu tür ise, S.Kutskull türlerine daha çok benzemektedir..

Konu güneşinzaptıyakın tarafından (15-02-2010 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: üslup sorunu...
Alt 13-12-2006, 14:58
cevher. cevher. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sence aralarında hiç bir fark yok mu? Kuyruğu bir yerine mi kaçtı senin?
liopleurodon, terbiyesizlik yapma ispatın varsa yaz.yoksa sus.
işte gerçek yüzünüz bu.
Alt 13-12-2006, 15:24
Üye

Daha ne ispatı diyon ki sen? İspat diye bir sürü yalanı link veriyorsun, ondan sonra da, ahanda diye zırlıyorsun..

Kulağını aç iyi dinle.. Buradan sonra yazacaklarım 33 kere okuman lazım. yoksa anlamazsın..

Çin'den, o bölgeden bulunmuş küçük bir fosili var elimde. Bölgeye ait en eski buluntulardan.. Masamda duruyor, dekorasyon olsun diye.. 156 Milyon yıllık..

Şimdi, bu balığın aynısını hafta sonu Galata köprüsünden tuttuğumuz düşünelim. Yani, herhangi bir fosil.. ama bu fosilin ait olduğu canlı hala geziyor ortalıkta. Mesela atnalı yengeçleri. 350 Milyon yıldır yaşıyorlar.. Bu bende ne anlama gelir: "Amaniiin, olamaz, ahada battı valla evrim.. Tüüh" mü?

Neymiş, senin ispat diye ortaya koyduğun şeylerin aktardığı bilgi bizce malummuş. Ve hatta,senin bildiğinden fazlasını biliyor muşuz. Ben sana böyle çarpıtma olmayan, yalan dolan olmayan tonla canlı söyleyeyim.. Git, en yakın mutfağa bir hamamböceği tut elinde mesela..

Ama bu senin iddian olan "ahanda evrimi çürüttüm" iddiasına zerre kadar destek olmaz. Çünkü, evrim teorisinin buna ters düşen bir izahı olması lazım gelir.

Evet, o sayfadaki yalanları boş ver. Bunlar sana yaramaz.. Ben sana at nalı yengeci diyorum. Daha dinozorlar ve kardeşlerim pleseisourlar yokken dünyada, onlar aynen vardılar.. Bugün de varlar.. Tahminen, insan nesli dünyadan silinince gene varolacaklar..

Evet, bir canlının 350 Milyon yıldan beri değişmeden klaması, evrim teorisini hangi ilkesiyle çelişir? Bak sana evrim teorisinin linkini de verdik.

Hadi buyur, buna bir cevap ver...

Unutma, bu soru anlamak için 33 kere okuman lazım. Ben aynı şeyi üç kere yazdığım için 99 kere okumuş olacaksın ki anlamış olasın..

Önerilen Siteler