22-03-2008, 18:29
|
 |
Üye
|
|
|
|
Re: Sitemizin Gelişimi İçin Öneriler
Ben odadaydım fakat tebliğ yapılmadığı gibi schopenhauer, ısrarla torculuğu açıklamamızı talep etmiştir ve kendilerininde ifade ettiği gibi ben bunun şiddetle karşısında oldum. Fakat schopenhauer belki kendisinin de tor cu olabileceğini ve torculuğun anlatılmasını talep etmiştir. Buna rağmen torculuk anlatılmamıştır. Bahse konu olan benim ve tüm arkadaşlarımın bugüne kadar olan yazılarının incelenmesini talep ediyorum, tebliğe dair hiç bir şey bulamayacaksınız.
Bu manada söz konusu tebliğ değil, schopenhauer tarafından yapılan tebliğ istemidir.
Yönetimin bilgilerine sunarım.
Artık bu konunun uzatılmasında ve forumlara taşınmasında yarar görmüyorum. Bazı konular vardırki tartışmak kimseye yarar sağlamaz.
Saygılarımla.
|

22-03-2008, 18:35
|
 |
Üye
|
|
|
|
"senden bu konuda daha tarafsız olmanı beklerdim. beni kaç defa tebliğ yapma diye uyardın. ama tor'un teblliğine sesini çıkarmadın. oysa sen de gerçeği biliyorsun. " schopen
*Amaç tebliğ olsa zaten forumlara yazı asardık. Varmıdır bu konuda herhangi bir yazı. Lütfen haksız suçlamalarınıza son veriniz.
Saygılarımla.
|

22-03-2008, 18:53
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Sevgili shopen,
*ifsa ediyorum.
*Sohbet odasinda bana adimin manasini sordugunda, var allah der gibi, var-tor oldugunu, bir anda aklima gelen muziplik neticesinde soylemistim. Senin cinlere, metafizik olaylara olan inancini bildigimden, sen tor nedir diye sorunca, ayni anda odada bulunan diger arkadaslarla bir teste tabi tutmayi dusunduk seni.
* * *Sonuc; testi basariyla gectin. Inanmaya olan meyilin, bu sakayi ciddiye almana sebep oldu. Bu da bize bazi zihinlerin, inanmaya ne kadar yatkin oldugunu gosterdi.
*Uc kisinin gizemli konusmalarinin sende uyandirdigi merak, tor diye birseyin varligina, gizli bir din olduguna, hatta tor'un tanri olmadigini soylememize ragmen inanmana yetti. Seni sevdigimi bilirsin, iletilerinden temiz, iyi karakterli bir insan oldugun manasini cikardim.
*Bu sitede, iste senin gibi temiz yurekli insanlarin, dini kendine meslek edinmis insanlar tarafindan, belki de bir seye dayanma ihtiyacilari yuzunden, nasil kandirildigini aciklamaya calisiyoruz.Nedense kandirilanlar dusuneceklerine, en guclu savunuculari haline geliyor boylelerinin.
*Umarim bir anlik muzipligimden kaynaklanan bu sakadan bana darilmazsin. Seni uzmek degildi maksadim, ama bir ders alabildiysen bana tesekkur borclusun.
* Mevcut bulunan iki bin kusur iletimlerimin icinden, *bir tane bile gizli din gurubunu *ima eden tek *bir yazimi *bulamayacaksin. *Hatta oyle inanmissin ki dogruluguna soylediklerinin belki bu sozlerimden bile suphe edeceksin. Eger yalanim varsa Tor beni kahretsin!!!!!!
* * *Sevgilerimi sunuyorum sana guzel kardesim benim.
Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
|

22-03-2008, 20:29
|
 |
Üye
|
|
|
|
Kusura bakmayın sevgili üstadım vartor şakaylada olsa bu sizi inkara götürür.
Selamlar.
|

22-03-2008, 20:41
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
sevgili kecim,
* ben ne dersem odur.
|

22-03-2008, 23:04
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Re: Tor Olayı
Tor, tor, tor torrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Burdan bir tor mu geçti...
 *  *
Ben de isterim, ben de isterim.
Hani benim testim...
|

23-03-2008, 00:41
|
 |
Onur Üyesi
|
|
|
|
Vartor ve aydoe'nin yazdiklari bana da hic inandirici gelmedi. Neden kendilerini bu kadar savunma ihtiyaci duyuyorlar? vgm bizim Peker mi oluyor? Neden nickini degistirdi? Demek ki var ortada biseyler. Derhal bu gizli dinin ortaya cikarilmasini talep ediyorum. Ben bu uc arkadasin ozellikle avatarlarinin incelenmeye alinmasi gerektigini dusunuyorum. Neden biri kus, biri kaplan, biri de doga avatari kullaniyorlar. Burda gizemli bir ucleme var kesinlikle. Bu eninde sonunda aciga cikar. Siteyi gizli dinlerine alet etmek isteyenleri ortaya cikarmak YK'nin gorevidir.
|

23-03-2008, 00:43
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
frodo bence tankları resmi geçit yaptırmanın zamanıdır.
* *saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
Nazım Hikmet
www.dilaverkom.blogcu.com
|

23-03-2008, 00:57
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Bu arada scopenhauer'in soruları güme gitmesin , cevaplayalım :
1- O esnada beni kim yasaklamıştır?
* *sizi ben yasakladım
2- Hangi tüzük maddesi uyarınca yasaklamıştır?
* * *siz sohbet odasındaki tartışma ortamını sabote edip devamlı alıntılar yapıyordunuz. Üstelik bu alıntılar konusunda size daha evvelce *yazdıgınız başlıkta cevap verildigi halde siz bunları göz ardı ederek ve o yazılara cevap vermeyerek devamlı konuşmaları bölüyordunuz. İkaz edildigi halde devam ettiniz. Kendinizi alıntılarla kaybetmiş durumda idiniz ve bu tavrınızla da sohbet odasına hiç bir katılım saglamıyor, tam aksine var olan bütünlügü sabote ediyordunuz.
3- Hukuksuz bir şekilde beni yasaklayan kişi hakkındaki yaptırımınız nedir?
* * *Hukuk site tüzügüdür, ve yukarıda beirtilen hususlar yüzünden siz hatalı davrandınız ve yetkili olan admin de sizi odadan dışarı attı. Hukuki dayanak için de site tüzügünün C/p ile ilgili hükmünü okumanızı tavsiye ederim.
* *saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
Nazım Hikmet
www.dilaverkom.blogcu.com
|

23-03-2008, 01:14
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sevgili mhmmd,
*Sen testi geceli cok oldu. bence artik teste ihtiyacin yok. M ve E buyuyunce onlarin da gececegine inaniyorum. (inandigim birseyler de var yani_).
|