Fabula´isimli üyeden Alıntı
Madem öyle ne diye elin şeyiyle gerdege giriyorsun ?
Mısır firavunları da aynı kafa , onları neden örnek vermedin. Mısır firavunları yarı tanrı. Piyasa tanrı kaynıyormuş eskiden.
|
Elin şeyiyle gerdeğe girmek bu konuyla hiç alakalı değil daha sen arkadaşım deyimleri nerde nasıl kullanacağını bilmiyorsun ki sana ne anlatayım ! ben sana TÜRKLERDE ki en eski Tengirci şaman inancında ki inanışlardan örnek verdim ! Ki bende Türküm ! elin şeyiylemi gerdeğe girmiş oluyorum !

ayrıca senin bilmediğin milyarlarca konu var mısır firavunlarının bir kısmı kendini Tanrı adlederken insanları köle edip kullanırken bazı mısır firavunları ise müslümandı ! yine sana örnek vereyim kendini Tanrı adleden öyle zanneden mısır firavunun karısı müslüman olmuştu hz.Musaya inanmıştı !! demek ki inanç kişinin kendi hür iradesine bağlıdır bu arada müslümanlığı bilmeyenler var kelime manasını sadece islama inanlara müslüman zannedenler var onada çaıklık getireyim müslüman demek Tanrıya ve onun gönderdiği peygambere tabi olan inanan demektir !! yani hz.Musa döneminde Musaya tabi olanlar o dönemin müslümanlarıdır ! hz.İsa döneminde İsaya tabi olanlarda o dönemin müslümanlarıdır ki 124 bin peygamber gelmiştir insan yaşadığı dönemden mesuldür şuan ki geçerli din islam olduğu için islama inanalara müslüman denir günümüzde ki hiristiyan ve yahudiler müslüman değildir çüknü dinde yobazlığa kaçıp ruhban sınıfı kurup dini değiştirmişlerdir hiristiyanlar peygamber sevgisinde aşırıya kaçıp İsayı Tanrının oğlu ilan etmiş yahudiler ise kendilerini Tanrının ortağı ilan etmişlerdir ....
Sana müslüman firavunun sözlerini yazayım isteidğin kaynaktanda araştırabilirsin ...
**Ananın karnında çocuğa Sen hayat verirsin. Sen ana rahminde dahi çocuğu besleyensin. Ne zaman civciv kabuğu içinde bağırsa, sen ona hayat vermek için nefes verirsin. Ey Tanrım, senin ne kadar çok eserlerin vardır.
***"Tanrı Uludur, birdir, tektir. Hiçbir şey yokken o vardı. Her şeyi o yarattı. Varlığı ezelden beri süregelen ve ebediyete kadar sürecek.
Bu sözler Akhenaton'a ait....
(müslüman firavun)
''''''''''''''
Her bir toplum içinde, 'ALLAH'a kulluk edin ve putperestlikten sakının,' diyen bir elçi gönderdik. Onlardan kimine ALLAH yol gösterdi, kimi de sapıklıkta kalmağa mahkum oldu. Yeryüzünü dolaşın ve yalanlayanların sonunun nasıl olduğuna dikkat edin.
Nahl suresi 36.ayet