Yine ergen cahil bir adam gelip neler demiş. Hayır bilmiyorsun anlıyorum forumu okudun aa dedin dini sorgulamaya başladın neler oluyor dedin sonra sana yıllar öğretilen Yaratıcı korkusu peydah oldu zihninde böyle

gülücükler koyarak ve ateizzler haksızsınız size laflar hazırladım diyerek bu düşünceleri savuşturmaya çalıştın. Ancak bir gerçek var İslam yani teslimiyet ortaçağ dinidir. Cariyeler, köleler, tutsaklar, esirler, kılıçla idamlar kesilen eller. Artık devir bilgi devri artık devir insanlık devri hepiniz alışacaksınız zamanla yavaş yavaş, ağır ağır sinirleneceksiniz, bazılarınız katil olacak masum insanlara zarar verecek çevrenize hayatı zehir edeceksiniz, ileride evlenip eşinize hayatı zehir edeceksiniz. Eve kapatacaksınız. Sonra yavaş yavaş uslanacaksınız, eğitimli olanlarınız deizme hızlı bir şekilde kayacak eğitimsiz olanlarınız ise göre göre bilmeden öğrene öğrene uslanacak. Anlıyorum kaygılarınız büyük aileniz çevreniz size her gün din istismarı yapıyor çünkü onlarda bu istismarın bir parçası oldular ancak artık elinizin altında internet var, öğreneceksiniz öğrendikçe insanları sevecek, ahlaklı olmanın sevap işleyip cennette hurilerle raks etme düşüncesinden daha mühim olduğunu, sorumluluk sahibi olmanın, çevrenizi mutlu etmenin daha zaruri unsurlar olduğunu anlayacaksınız ama bazı şeyler için geç olacak, hayatı çok ıskalayacak çevrenize karşı daha agresif olacaksınız, haberiniz olsun.