Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 19-07-2006, 19:38
selim50 selim50 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart Re: HADİSLERDEN İNCİLER

sayın inci'ci kardeşim bu kadar tefarruatla yazdığın hadislerin bir defa hz.muhammed'in ölümünden kaç sene sonra yazıldığını öğren ve ondan sonra bunların sizin söyleminizle hiç mi tahrif olmamışlardır.uğur mumcu demişki bilgisi olmayanın fikride yoktur.bir şeyin kulaktan dolma veya tek taraflı alınan bilgilerde insanların yanılması ve kolayca aldanması akıl almaz dercede basit ve aptalcadır.şu na emin ol ki ne senin gibi düşünenleri kırmak,küçük görmek,horlamak kesinlikle aklımdan geçmez.sadece yaşamın tüm inceliklerini törpüleyip insanlara tek pencereden baktırıpta hayatı zehir edenlere tahammül edemiyorum..
Alt 19-07-2006, 20:07
Üye Değil

selim50";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın inci'ci kardeşim bu kadar tefarruatla yazdığın hadislerin bir defa hz.muhammed'in ölümünden kaç sene sonra yazıldığını öğren ve ondan sonra bunların sizin söyleminizle hiç mi tahrif olmamışlardır.uğur mumcu demişki bilgisi olmayanın fikride yoktur.bir şeyin kulaktan dolma veya tek taraflı alınan bilgilerde insanların yanılması ve kolayca aldanması akıl almaz dercede basit ve a****ır.şu na emin ol ki ne senin gibi düşünenleri kırmak,küçük görmek,horlamak kesinlikle aklımdan geçmez.sadece yaşamın tüm inceliklerini törpüleyip insanlara tek pencereden baktırıpta hayatı zehir edenlere tahammül edemiyorum..
Sevgili Selim,
İlkönce aramıza hoş geldin. Önce bir sitemizi inceleyin. Neler tartışılmış. Bu sitedeki kişiler hangi temelde neyi savunuyorlar. İlk önce ona bir bakın. Doğru söylüyorsun. Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz. İşte biz de bunu yapıyoruz. Amacımız insanları bilgilendirmek. Bir eleştiri yapılacaksa o eleştirinin haklı bir temelde yapılması gerekir sevgili selim. Şimdi ben senin neyi eleştirdiğini anlamış değilim. Size tavsiyem siteyi bir inceleyin eleştirdiğiniz kişinin neler savunduğunu bir öğrenmeniz gerekir.Ve şu kanıya vardım ki eleştirdiğiniz kişi hakkında yeterli bilginizin olmadığını düşünüyorum. Yeterli bilgi olmayınca eleştirinin bir anlamı da olmuyor.Bilmem anlatabildim mi sevgili Selim...Sevgilerimle...
Alt 20-07-2006, 22:57
Üye Değil

Hadislerden İnciler(21)

Hadis No : 4330
Ravi: Ebu Hüreyre
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Eyyub aleyhisselam üryan (çıplak) vaziyette yıkanırken üzerine altından bir yığın çekirge düştü. Eyyub aleyhisselam hemen onu elbisesine avuç avuç koymaya başladı. Bunun üzerine Rabbi ona nida etti: "Ey Eyyub, ben seni bu gördüğün (dünyalıktan) müstağni kılmadım mı?" Eyyub aleyhisselam: "Evet! Ey Rabbim! Velakin senin bereketine karşı istiğna yok!" diye mukabele etti. *
Kaynak: Buhari, Gusl 20, Enbiya 20, Tevhid 35; Nesai, Gusl 7,1 (1, 200-201)
(Büyüklere masallar faslı....)

Hadis No : 4554
Ravi: Aişe
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Allah Teala Hazretleri, Nısf-u Şa'ban gecesinde dünya semasına iner ve Kelb Kabilesinin koyunlarının tüyünün adedinden daha çok sayıda günahı affeder." [Rezin bu rivayete "Ateşe müstehak olanlardan" ziyadesini kaydetmiştir] *
Kaynak: Tirmizi, Savm 39, (739)
(Bu rab teala göğün neresinde acaba...Baksanıza semaya da iniyormuşmuş...)

Hadis No : 4651
Ravi: Ebu Ümame
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Üç şey vardır; her birine Allah garanti vermiştir: "Allah yolunda cihad etmek üzere yola çıkan kimse: Bu öldüğü takdirde cennete koyma hususunda, ölmeyip döndüğü takdirde ganimet ve sevapla gelme hususunda garantilidir. Mescide giden kimseye, öldüğü takdirde, Allah cennete koyma hususunda garanti vermiştir. Kişi (fitne zamanında bulaşmayıp) evine çekildiği takdirde Allah ona da garanti vermişti." *
Kaynak: Ebu Davud, Cihad 10, (2494)
(Hele şu ganimet var ya...Ganimet bir huriler iki...Ne güzel değil mi?...)

Hadis No : 4670
Ravi: Enes
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki:"Kulun gündüz veya gece amelini yazan hafaza melekleri, yazdıklarını Allah'a yükseltirler. Allah sahifenin baş ve son kısmını hayırlı bulursa, meleklere şöyle der: "Sizi şahid kılıyorum, ben kulumun sahifesinin iki tarafı arasında kalan kısmını mağfiret ettim." *
Kaynak: Tirmizi, Cenaiz 9, (981)
(Rab teala kendisi bilmiyor ya orayı meleklere havale ediyor.Burda kadirlik güme gitmiş...)

Hadis No : 4473
Ravi: Aişe
Tanım: Resulullah (sav) bana: "Ey Aişe! İşte Cebrail! Sana selam ediyor" dedi. Ben de: "Ve aleyhisselamu ve rahmetullahi ve berakatuhu!" dedim. Resulullah benim görmediğimi görürdü. *
Kaynak: Buhari, Fezailu'l-Ashab 30, Bed'ül-Halk 6, Edeb 11, İsti'zan 16, 19; Müslim, Fezailu's-Sahabe 91, (2
(Ayşeye selam göndermeyecek de kime gönderecek...Başkasına gönderecek hali yok ya...)

Hadis No : 4468
Tanım: Hz. Cebrail aleyhisselam Resulullah (sav)'a gelerek: "Ey Allah'ın Resulü," dedi. "İşte Hatice geliyor. Beraberinde bir kap var, içerisinde katık -veya yiyecek, veya içecek- mevcut. O yanınıza ulaştığı vakit, ona Rabbinden [ve benden] selam söyleyin ve onu gürültü ve yorgunluk bulunmayan cennette, içerisi oyulmuş inciden mamul bir evle müjdeleyin!" *
Kaynak: Buhari, Menakıbu'l-Ensar 20, Tevhid 35; Müslim, Fezailu's-Sahabe 71, (2432)
(Varlığını borçlu olduğu Hatice'ye bu kadarcık da olsun...)

Hadis No : 4496
Ravi: Huzeyfe
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Allah Teala hazretleri, bizden öncekileri cum'ayı bulma işinde şaşırttı. Bu sebeple cumartesi yahudilerin, pazar günü de hıristiyanların oldu. Allah Teala hazretleri bizi yarattı ve bizlere cuma gününü bulma hususunda hidayet nasib etti: Cumayı da, cumartesiyi de, pazarıda (ibadet günleri) kıldı. Onlar Kıyamet günü de bize tabidirler. Biz, dünya ehli arasında sonuncuyuz, fakat Kıyamet günü birinciler olacağız ve bütün mahlukattan önce hesapları görülüp bitirilecekler olacağız." *
Kaynak: Müslim, Cum'a 22, (856)
(Rab teala da ayıp etmiş ama. İnsan kulları arasında ayırım yapar mı...)

Hadis No : 4498
Ravi: Ebu Ümame
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Rabbim bana, ümmetimden yetmişbin kişiyi hesab ve ceza olmaksızın cennete koymayı vaadetti. Her bin ile birlikte yetmişbin ve Rabbimin avucuyla üç avuç daha." *
Kaynak: Tirmizi, Sıfatu'l-Kıyame 13, (2439); İbnu Mace, Zühd 34, (4286)
(Bu rab tealanın avucu ne kadarmış ki acaba...)

Hadis No : 4500
Ravi: Büreyde
Tanım: (Resulullah (sav)'ın şu sözünü) nakleder: "Cennet ehli yüz yirmi saftır. Bunlardan seksen safı bu ümmetten, kırk safı da diğer ümmetlerdendir." *
Kaynak: Tirmizi, Cennet 13, (2549)
(İnsaf yani...Demek ki cennet müslümanlarla dolu...Gerçekten müslümanlar cenneti de hak etmiyor değiller!...Bu dünya onlar için zaten hep cehennem...)

Hadis No : 4501
Ravi: Ebu Musa
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Müslüman bir kimse öldü mü, Allah ona bedel bir yahudi veya hıristiyanı cehenneme koyar." *
Kaynak: Müslim, Tevbe 50, (2767)
(Bu rab teala kuranın rab tealası...Tabi ki kullarına kıyak geçecek...)

Hadis No : 4504
Ravi: Ebu Musa
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: Şu ümmetim rahmete mazhar olmuş bir ümmettir. Ahirette azaba maruz kalmayacaktır. Onun azabı dünyadadır: Fitneler, zelzeleler ve katl." *
Kaynak: Ebu Davud, Fiten, (4277) *
(Zaten öyle oluyor...Üç halifesi öldürüldü...Fitneden başlarını kaldıramadılar ki...İlki zaten yaşlıydı. Biraz daha yaşasaydı emin olun ki o da öldürülürdü...Peygamberin ümettini ondan iyi kim tanıyabilir ki...)

Hadis No : 4333
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Hızır'ın Hızır diye isimlenmesi şuradan gelir. O, kupkuru beyazlamış ot destesinin üzerine oturmuştu. Deste, altında derhal yeşerdi." *
Kaynak: Buhari, Enbiya 27; Tirmizi, Tefsir, Kehf (3150)
(Kurumuş ot destesini yeşertene hızır denir!...)
Hadis No : 4331

Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Ademoğlundan doğduğu vakit, şeytanın dürtüp de ağlatmadığı kimse yoktur. Bundan sadece Meryem oğlu İsa hariçtir." *
Kaynak: Buhari, Enbiya 44, Bed'ü'l-Halk 11, Tefsir, Al-i İmran 2; Müslim, Fezail 147, (2366) *
(Ne mutlu sana Meryem oğlu İsa...)

Hadis No : 4679
Ravi: Ebu Hüreyre ve Ebu Said
Tanım: Resulullah (sav) şöyle buyurmuştur: "Mü'min kişiye bir ağrı, bir yorgunluk, bir hastalık, bir üzüntü hatta ufak tasa isabet edecek olsa, Allah onun sebebiyle mü'minin günahından bir kısmını mağrifet buyurur." *
Kaynak: Buhari, Marda 1; Müslim, Birr 52, (2573); Tirmizi, Cenaiz 1, (966)
(Yeter ki siz siz olun ama mümin olun...Gerisi önemli değil...)

Hadis No : 4681
Tanım: Resulullah (sav) bir hummalıyı ziyaret etmişti. Hastaya: "Müjde! Zira Allah Teala hazretleri diyor ki: "Humma benim ateşimdir, ben onu mü'min kuluma musallat ederim, ta ki, ateşten tadacağı nasibini dünyada tadmiş olsun." [Rezin tahriç etmiştir. (Ahmet îbnu Hanbel'in Müsned'inde mevcuttur: 2, 440).] *
Kaynak: Rezin *
(Dikkat edin ...Gerçi humma pek kalmadı ama ateşli hastalıklarda rab tealanın ateşini tadacaksınız...)

Hadis No : 4626
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Gece ve gündüzde bir kısım melekler nöbetleşe aranızda bulunurlar. Bunlar sabah namazı ile ikindi namazında toplanırlar. Sonra sizi geceleyin takip eden melekler (hesabınızı vermek üzere huzur-u ilahiye) yükselir. Sizi çok iyi bilen Allah, bu meleklere sorar: "Kullarımı nasıl bıraktınız?" "Biz onları namaz kılıyorlarken bıraktık, biz onlara namaz kılarlarken vardık!" derler." *
Kaynak: Buhari, Mevakitu's-Salat 16, Bed'ü'l-Halk 6, Tevhid 23, 33; Müslim, Mesacid 210, (632); Muvatta, Kas *
(Daha öncede dedim ya.Rab teala öyle açık veriyor. Yoksa sen her şeye kadir değil misin!...)

Hadis No : 4613
Ravi: Ömer
Tanım: Resulullah (sav)'ın şöyle söylediğini işittim: "Arap yarımadasından Hıristiyan ve Yahudileri mutlaka çıkaracağım, orada Müslüman olmayanı bırakmayacağım." Said İbnu Abdilaziz der ki: "Arap yarımadası, el-Vadi'(l-Kura)dan Yemen'in uzak kısmına, Irak sınırına, denize kadar olan kısımdır." *
Kaynak: Müslim, Cihad 63; Ebu Davud, Harac 28, (3030); Tirmizi, Siyar 43, (1606
(Şimdi sana gücendim rab teala..Koskoca arap yarımadası bir İsrail'le baş edemiyor. Sen nasıl bir rab tealasın...Bari sen onların hakkından gel...)

Hadis No : 4623
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Seyhan, Ceyhan, Fırat ve Nil cennet nehirlerindendir." *
Kaynak: Müslim, Cennet 26, (2839)
(Çünkü suyun olduğu yerde ganimet de bol olur değil mi rab teala...)

Hadis No : 1142
Ravi: Ebu Sellam
Tanım: Ebu Sellam, sahabeden birinden rivayet etmektedir: "Cüheyne'den bir mahalle üzerine baskın yaptık, Müslümanlardan biri, (teke tek vuruşmak üzere) onlardan bir adam taleb etti. (Bir cengaver gelince) hemen kılıncıyla saldırıya geçti. Ancak hata yaptı ve kılıncı kendisine isabet etti. Resulullah (sav): "Ey Müslümanlar, kardeşinize (yardım edin)" diye bağırdı. Halk ona doğru koşuştu. Ama ölmüştü. Hz. Peygamber (sav) onu elbisesi ve kanı ile birlikte sardı, üzerine namaz kıldı ve defnetti. "Ey Allah'ın Resulü, bu şehid midir?" diye sordular. "Evet o şehiddir ve ben ona bu hususta şahidim" cevabını verdi." *
Kaynak: Ebu Davud, 40, (2539
(Hani bir laf vardır...Ne şehit ne gazi.Pisi pisine gitti bizim Niyazi...O hesap...)

Hadis No : 1099
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Hangi bir köye varır da orada ikamet ederseniz, hisseniz oradadır. Hangi bir belde de Allah ve Resulü'ne isyan ederse o beldenin beşte biri Allah ve Resulüne aittir ve o (geri) kalan) da sizindir." *
Kaynak: Müslim, Cihad 47, (1756); Ebu Davud, Haraç 29, (3036
(Nerede ganimet...Orada bereket...)
(Devam edecek)
Alt 20-07-2006, 23:05
mep
Üye Değil

yaşasın en sevdiğim bölüm başladı!!!.Hadisler.
Alt 21-07-2006, 00:42
mep
Üye Değil

ben en çok şu hadisi seviyorum.

*HADİSLERDEN *İNCİLER(1)

Hadis No : 4129
Ravi: Ebu Eyyub
Tanım: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teala hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tevbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı." *
Kaynak: Müslim, Tevbe, 9, (2748); Tirmizi, Da'avat 105, (3533

Karışık bi mevzu gibi görünüyo ama diil yani,şaşırtıcı bir gaye,ideal var.
okuduğum zaman beynim karıncalanıyo hoş oluyo yani.
Alt 21-07-2006, 02:03
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Bu incileri okuyup da beyni bi hos olmayanda, belki de beyin yoktur.
*Ilahilikle ilgisi olmayan ,arap safsatasi her biri.
*Eger tercumeleri dogru yapilmissa, bunlari okuyanlarin dine baglanmasi degil, dinden cikmasi beklenir.
Dinlerin, insana guzel ahlak verdigini iddia edenlerin, yukardaki yazilanlari goz onune alarak, kendi ahlak anlayislariyla karsilastirmalarini tavsiye ederim.
*Butun insanligi kapsamayan, bazilarini digerlerine ustun kilan ne bir tanri, ne de bir peygamber, benim sinavimdan gecemez, sinifta kalir.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 21-07-2006, 03:15
Üye Değil

Sevgili Vartor,
Arkadaşın biri bana incici arkadaş demiş. Ben de kendimi artık incici görmeye başladım.
Şaka bir yana. İnanır mısın şunlara ayırdığım zamanıma acıyorum. Ama aydın bir insan olmanın sorumluluğunu taşıyarak bunları yazıyorum. İnsanlar neye inandıklarını görsünler ve anlasınlar diye yazıyorum. Birazcık aklı mantığı olan bir kişi bunlara nasıl inanıyor inanki bir eğitimci olarak anlamış değilim. Kuranı inceledim aynı, hadisleri inceliyorum aynı. İnsanların aya yıldızlara çıktığı bilgi çağında şu uğraştığımız şeylere bak. Ne kadar garip bir durum değil mi?. Hadi neyse bunu bir kenara koyalım. İnançtır olsun saygı gösterelim. Ama bu kuran ve hadislerle bu çağda ülke yönetmeye kalkıyorlar. İslam tebliğ dinidir diyerek bize bu hurafeleri dayatıyorlar. Atatürk Türkiye'sine şeriatı dayatıyorlar. Bizi araplaştırmaya çalışıyorlar. İslam bir arap dinidir. Biz Türkleri nasıl müslüman yaptıkları artık her kesçe bilinmesi gerekir. Onların içinde bulundukları batağa bu güzel ülkemizi sokmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Bunlara alet olan *Türk müslümanların artık uyanması gerekir. Eğer bu ülkeyi ve milletini seviyorlarsa bu araplara alet olmamaları gerekiyor. Söz konusu olan bu ülkenin geleceğidir. İslamın evrensel bir din olduğu palavrasına inanmasınlar. İslam ilkel ve çağ dışı bir dindir. Arapların dinidir. Çağdaş uygar bir ülke olmanın yolu laiklikten ve demokrasiden geçmektedir. Bunu zamanında görebilen Atatürk adını da Türkiye Cumhuriyeti koyarak bu günlere gelmemizi sağlamıştır. Millet olarak Atatürkün bize bıraktığı bu emanete sahip çıkalım. İşte ben bunun için çırpınıyorum. Vatan sevgim,millet sevgim ,insan sevgim bana *bunu gerektirmektedir. Beni islam düşmanı zanediyorlar. Benim felsefemin temeli insan sevgisine dayalıdır. Dili, dini,ırkı ne olursa olsun ben tüm insanları seviyorum. İnsanların mutluluğu benim mutluluğumdur. Her zaman söylüyorum. Dinini siyasete,çıkarlara alet etmeyen ve inancını allah ile kul arasında gören insanlarla benim bir sorunum yoktur. Bıraksınlar insanlar istedikleri gibi inansınlar ve yaşasınlar.Ben de bunu savunuyorum. Bunları beni islam düşmanlığıyla savunan müslüman kardeşlerim için yazıyorum. Ve beni anlamalarını istiyorum. Benim onlarla en ufak bir sorumum yoktur ve olamazda. Sorunum şeriatçılarladır...Sevgilerimle...
Alt 21-07-2006, 03:39
Tunca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tunca Tunca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ezkamo, dinimizi bize tanittigin icin eline saglik.

Bu hadis islerine nedense pek inanmam. Bir insan tek basina bu kadar sacmaligi uretemez. Yani cogu araplarin uydurmasi gibi geliyor bana. Zaten biri baslamis digerleri devam etmis.

THANK GOD I'M AN ATHEIST !
Alt 21-07-2006, 04:00
Üye Değil

Öncelikle hepinizi selamlıyor,hakkınızda Allah'ın size hidayet nasip etmesini niyaz ediyorum...

ŞUNU O UFACIK BEYİNLERİNİZE YALVARIRIM SOKMANIZI İSTİYORUM...BU DİN-İ MÜBİN-İ İSLAM YAKLAŞIK 1400 YIL EVVEL GELDİ.İNSANLARI ABAD ETTİ,KANAYAN YARALARI DİNDİRDİ,İNSANLIK TARİHİNİN GÖREBİLECEĞİ EN MÜKEMMEL VE EN MUAZZAM İNKILABI YAPTI.HERNEYSE(BUNLARI DAHA SONRA ÇOK TARTIŞACAĞIZ)
DEMEK İSTEDİĞİM ŞU:14 ASIRLIK KOSKOCA BİR ZAMAN ZARFINDA "İŞTE İSLAM BUDUR,İŞTE ŞÖYLEDİR,İŞTE BÖYLEDİR" DİYENLER EKSİK OLMADI VE OLMAYACAKTA...VE BOZUK FİKİRLERİNİ TE'YİD(!) İÇİNDE ZAHİREN İSLAM'IN İNSANLIĞIN ALEYHİNDEYMİŞ GİBİ GÖZÜKEN (HALBUKİ HİÇTE ÖYLE DEĞİL) BİRTAKIM HADİSLERİ,KISSALARI VB. ŞEYLERİ ÖRNEK OLARAK GÖSTERDİ.ZATEN BU HER DEVİRDE DİNSİZLER TARAFINDAN TEMCİD PİLAVI GİBİ ISITILIR ISITILIR ÖNE SÜRÜLÜR.BUNU HERZAMAN İSLAMİYETE TARİZDE BULUNAN DİNSİZ İSTİMAL ETMİŞTİR.BU DEVİRDEDE SİZİN GİBİ TOY DİNSİZLER BU GÖREVİ DERUHTE EDİYOR SANIRIM.HERNEYSE.....
ŞİMDİ SİZE "BU DİN NASIL TEŞEKKÜL ETTİ" DİYE BİR SORU TEVCİH ETSEM,TABİKİ MUHAMMED(sallallahu aleyhi ve sellem eleyhi ekmelüttehaya)MEYDANA GETİRDİ DERSİNİZ.(TABİ ÜMMİ BİR PEYGAMBER OLAN RESULULLAHI SADECE HEZEYANLARINIZA İDHAL EDEBİLMEK İÇİN ONU BİRDE ALLAME-İ CİHAN YAPMIŞTINIZ.PARDON)PEKİ İSZE HAKLI OLARAK BİR SORU SORACAĞIM MADEMKİ BU DİN UYDURMA VE SAÇMALIKLARLA DOLU(!)PEKİ SİZİN BULDUĞUNUZ HADİSLERDE 14 ASIRDAN BERİ NEDEN YERLİ YERİNDE.YANİ KALKIP PEYGAMBER "HAY ALLAH KONUŞTUM AMA BİRAZ YALNIŞ SÖYLEDİM GALİBA,DİNSİZLERİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYELİM HADİS KATİPLERİ BUNU YAZMAYIN LÜTFEN" DEMESİ GEREKMEZMİYDİ.HAAA....SİZİN GİBİ EDEBSİZ,AHLAK KURALLARINDAN BİHABER OLAN KİŞİLER "PEYGAMBER ÖNÜNÜ GÖREMİYORDU(HAŞA),SEN NE DİYORSUN"DİYEBİLİR.PEKİ BU ÜMMETİN MÜÇTEHİDLERİNE HANGİ KILIFI BİÇTİNİZ.KOSKOCA 1400 YILDA GELEN BİRSÜRÜ MÜÇTEHİDİN AÇIĞINIMI YAKALADINIZ.BURADAN SALLAMAK KOLAY.FARZ-I MUHAL İMAM-I GAZALİ GELSEDE "KARŞISINDA KAÇ SALİSE" OYNARMISINIZ.MADEM BUNLAR SAHTEKAR,DİN UYDURMACA,ULEMA EVLİYA AYAK TAKIMI O HALDE İŞLERİNE GELMEYEN YERİ İSTİHRAC ETMEKTEN ASLA VE KAT'A İMTİNA ETMEZLER..YOKSA SİZİN BİLMEDİĞİNİZ BİRŞEY Mİ VAR.O İSLAMİYETİN HAK DİN OLDUĞU OLMASIN
Alt 21-07-2006, 05:07
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

ISLAMIYETIN HAK DIN OLDUGUNU, ALLAH KULAGINA MI FISILDADI, NEREDEN BILIYORSUN? YAHUDIYE SORARSAN, KURANIN YASI KADAR DAHA ESKI VE EN DOGRUSU HAK DINDIR DER. HRISTIYAN, 2000 SENEDIR DINININ EN DOGRUSU OLDUGUNA INANIR, IMAN ETMISTIR, BASKA BIR ISPATI YOKTUR, AYNEN SENIN DE OLMADIGI GIBI.
*Bu kadar bagirmak yeter, sagir degilsin, anlamissindir ne demek istedigimi. Hala anlamadiysan biraz daha acikliyim. Sen ve senin gibi kuzular oldukca, tehdit ve vaatlerle, *beyninizi, bir 1400 sene daha uyusturabilir bu ULEMA EVLIYA TAKIMI.
[/quote]

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.

Önerilen Siteler