Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Konu Kapatılmıştır

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 01-09-2006, 02:36
sodomo-- sodomo-- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: peygamberlerin hatalı olması meselesi

Sodomo,
Şikayet yazını buraya değil "Genel Duyurular: Kurallar-Prosedürler (güncellendi)" adlı bir başlıkta belirttiğimizi gibi "Mesaj Raporu" göndererek yapmalı idin. Senin gibi tecrübeli bir üyemizden bunu beklerdim. Veya "Bize Yazın" linkinden de yapabilirdin şikayetini. Benim bir hırsızlık şikayetini karakola giderek değil de şehrin meydanında bağırarak yapmam gibi birşey bu.

Ayrıca bu mesajında çok açık şekilde kişilik hakları ihlali var. Yazının yedeği bende duruyor.

Bu nedenle disiplin suçu işlediğini düşünüyor ve ihtar veriyorum.

CEM
Alt 01-09-2006, 04:22
Üye Değil

[fade] Sevgili Sodomo'nun bu düşüncesine katılarak bu formu kilitliyorum. Bu da mcin arkadaşımıza son uyarımız olsun. Lütfen bu tarz başlık açmayınız. Ezkamo
Alt 01-09-2006, 16:32
Üye Değil

Mcin arkadaşım, Ezkamo bu başlığı kilitlemekle bence doğru bir karar vermiş. Neden diye sorarsan:

Sorduğun soruların çoğu düşündürücü sorular, bu anlamda iyi sorular ama bu forumlarda devam edebilmen için sadece soru bombardımanı yapman değil diğer forum katılımcıları ile iletişime girmek gerekir. Oysa sen gördüğüm kadarıyla kendi içinde takılı kalmışsın. Bu başlık altında yazılarına yorum yapanlar var ama sen onlarla diyaloğa girmek, onları yanıtlamak yerine kendi iç dünyanı, kendi çelişkileri yazıya dökmeye devam ediyorsun. Diğer insanlarla diyaloğa girmediğin sürece de "forum", forum olmaktan çıkıyor. Monoloğa dönüyor.Sana yazılan mesajları görmüyor veya görmezden geliyorsun. Muhtemelen kafanın içindeki bazı düşüncelere fikse olmaktan dolayı gözünü diğer insanlara çeviremiyorsun. Durum böyle olunca, kendi adıma söylersem, başlığın ilk mesajlarında hoşuma giden konu kısır döngüde devam edince sıkıntı vermeye başlıyor.

Kanımca hatan sorduğun sorularda değil, bu sorulara fikse olmandan dolayı kısır döngüyü kıramamanda ve yeterli diyalog geliştirememende. Eğer bu yönünü geliştirirsen sanırım pek çok kişinin zevk aldığı konular açabileceksin ileride.
Konu Kapatılmıştır

Önerilen Siteler