![]() |
Turan Dursunun Büyük Yanılgısı veya Günahı
Rahmetli Turan Dursun, Mekkeli hz Muhammedin edimleri senediyle Kuranın Allahtan geldiğini inkar ediyor ve Allahı eleştiriyor .
Turan Dursun, İslam dininin peygamberi olarak kabul edilen Mekkeli Hz Muhamedi yadsımakta ve eleştirmekte haklıdır, fakat Kuranı inkar etmesi, hele de kendisi gibi bir din uzmanının büyük bir yanılgısı ve günahıdır. Şöyle ki: 1-Turan Dursun Kuranı eleştirecek kadar arapça ve din bilgisine sahip de, Mekkeli Hz Muhammedin Kuran Muhammedi olduğunu anlayamamış mı? 2-Bu Kuran kendisi şimdiki müslümanları pekçok ayette sert bir şekilde eleştirmektedir. Turan Dursun, bu kadar arapça ve din biliyor da bunu anlayamamış mı? Mesela, maun suresinde Allah ve Kuran "WAy o namaz kılanların haline ki, namazlarında gaflet içindedirler, dini yalanlarlar!!!" Turan Dursun bu ayeti görememiş mi? 3-Turan Dursun ,, bu kadar Kuran okumuş da, Allah ve Kuranın Enfal 35te "kabe namazı kılanların namazı hısıltı/el çırpma/hileden başka bir şey değildir " dediği ayeti görememiş mi? Hemen bu ayetin devamında, bu kabe namazı kılan müslümanlara Allah ve Kuranın, "kafirler, tadın azabı" dediğini görememiş mi? 4-Turan Dursun bu kadar arapça ve Kuran okumuş da, Allah ve Kuranın, kafirun suresinde, mehdi denen zat zamanının müslümanlarına , yani şu anki müslümanlara , konvansiyonel müslümanlara "kafirler" dediğini anlayamamış mı? 5-Turan Dursun nasıl oluyor da mekkeli Muhammedi kuran peygamberi olarak "baz" alarak, yüce Kurana saldırıyor? O kadar arapça ve Kuran okumuş da, Mekkeli hz Muhammedin gerçek Kuran Muhammedi, aslı Kuran Muhammedi olmadığını anlayamamış mı? Kuranda mekkeli hz Muhammedin Kuran peygamberi olmadığı açıkça görülmektedir, bunu görememiş mi de, sanki Allah mekkeli Hz Muahmmedi Kuranın peygamberi olarak görürmüş gibi hem Kuran peygamberini, hem Allahı, Hem de Kuranı böylesine yanlış bir temelde eleştirmektedir. 6-Turan Dursun o kadar Kuran okumuş da, ankebut suresi 51 deki, "onlara okunup duran Kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmiyor mu" ayetini görememiş mi, anlayamamış mı, Arapçası mı yetmemiş? 7-Turan Dursun, "muhammed " sözünü , mah-amed olarak okumaktan aciz mi, ve "mah-amed" sözünün "amed zamanı" "med yeri zamanı" yani "yukarı mezopotomya zamanı" yani tam da "dünyanın gözünü diktiği yerin zamanı" anlamına geldiğini anlayamamış mı? 8-Ben bir ümmi olarak, din bilmeyen ve din eğitimi olmayan birisi olarak bunları görebiliyorum da, Turan Dursun, rahmetli onca din eğitimine rağmen bunları görememiş mi? Hak geldi batıl zail oldu, yani gerçek olanı geldi, sahtesi zail oldu" ayetini de mi görememiş? |
Re: Turan Dursunun Büyük Yanılgısı veya Günahı
Kültigin bu kadar yazmışsınız ama rahmetli Turan Dursun gibi ben de anlayamadım açıkcası.Kuran İslam peygamberi H.z Muhammed (S.A.V) ' in kalbine vahyedilmedi mi?
İsimleri Muhammed,Mustafa,Ahmet(gökteki ismidir bu),Mahmut,Mehmet hepsi aynıdır.aynı kapıya çıkar.İslam peygamberine. Mehdiden bahsetmek istemişsiniz kanımca ama daha açık yazarsanız muallakta kalmaz.Med yeri zamanı diyorsunuz.Mah-amed olarak algılamamızı istiyosunuz.O halde Amed kim?Başka birisi mi? H.z Muhammedi eleştirmek Kuranı eleştirmek değil mi?Ya da Kuran ın bir yaratıcı tarafından geldiğini kabul ediyosunuz.- yani tanrı (zeus) sparta abim bağışlasın beni :D-Ancak H.z Muhammedin eleştirilebilmesini haklı görebiliyosunuz. :roll: Kusura bakmayın ama gerçekten karışık.Anlayışsızlığımı mazur görün ama biraz daha açarsanız.Kastettiğim şu mezopotamya mevzusu... |
Beelzebub,
Çok da iyi anlamışsınız. Alıntı:
Kanıt ankebut 51:. Karşılarında okunup duran bir kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmiyor mu? Bunda, inanan bir toplum için elbette ki bir rahmet ve bir öğüt vardır. Ankebut 51 den anlıyoruz ki, okuyup durduğumuz bir kitap vardır, fakat henüz inmemiştir. Sizin de dediğiniz gibi, esaz muhammed olan "mehdi" dedikleri şahsa inecek olduğu anlaşılıyor. Yoksa, mekkede muhammedin ve toplumunun okuyup durduğu bir kitap mı varmış? hayır: bu ayet, kitap ve mehdiden bahsediyor. zaten bu mekke islam dininden kuran "cahiliye devri olarak söz eder, ve batıl olduğunu söyler. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Lütfen yazımı tekrar ve ağır ağır hazmede ede, tekrar okuyun, sizin anlayacak potansiyeli haiz olduğunuzu görüyorum. halkımız anlasın ve faidelensin ve hakka iman etsin diye, 0,5 derece imbikten süzerek, tamıta tamıta, kulak damlasıylan göz damlasıylan sindire sindire, yedire yedire veriyoruz burada ilm-i gaybimizi... |
ya Kültigin kardes inan bana gonderdigin iki mesajida tekrar be tekrar ve dedigin gibi hazmede ede okudum :D lakin af buyur bende beelzbb gibi karistim kaldim walla hehe
beelzbb diyor ki "Kuran İslam peygamberi H.z Muhammed (S.A.V) ' in kalbine vahyedilmedi mi? " sen de "Evet fakat, hangi Muhammed gerçek Muhammed mi? mekkeli hz Muhammed mi? Mekkede "okunan Kuran" "inen kuran" *değildir." diye cevapliyorsun. -simdi Evet ise beelzbb'in dedigi Kuran'in İslam peygamberi H.z Muhammed (S.A.V) ' in kalbine vahyedildigini kabul ediyorsun. ama mekkeli Hz Muhammed degil diyorsun...bir celiski yok mu? neyse....yazinin devamini okyunca da soyle anlasiliyor ki sen Hz Muhammed'e inanmiyor fakat Kuran'da adi gecen baska bir Muhammed'in olduguna, hatta anladigim kadariyla 2000 yilinda geldigine mi inaniyorsun?ve buna mehdi diyorsun oyle mi? eger oyleyse ya sen neyaptin simdi 1400yillik Islamiyet tarihini :lol: tabiki onu kastetmemissindir ama yazdiklarindan da o cikiyor, bence kimsenin kafasi karismasin, sen ayrintili bir sekilde tek tek izah et eger zahmet olmayacaksa... |
bir de arkadasim ayet yorumun da beni cok sasirtti!
Kültigin yazmis:"ankebut 51:. Karşılarında okunup duran bir kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmiyor mu? Bunda, inanan bir toplum için elbette ki bir rahmet ve bir öğüt vardır. Ankebut 51 den anlıyoruz ki, okuyup durduğumuz bir kitap vardır, fakat henüz inmemiştir. Sizin de dediğiniz gibi, esaz muhammed olan "mehdi" dedikleri şahsa inecek olduğu anlaşılıyor. Yoksa, mekkede muhammedin ve toplumunun okuyup durduğu bir kitap mı varmış? hayır: bu ayet, kitap ve mehdiden bahsediyor. zaten bu mekke islam dininden kuran "cahiliye devri olarak söz eder, ve batıl olduğunu söyler." "okuyup durdugumuz bir kitap vardir, fakat henuz inmemistir" diyorsun...celiskili...okuyup duruyorsak nasil henuz inmemis oluyor?ki bu kitabin Kuran-i Kerim oldugunu kabul ediyorsun, ama mehdiye inecegini soyluyorsun...mehdi'den ise 2000li yillar diye bahsediyorsun..Hz Muhammed(mekkeli!) vahiy yoluyla aktarmadiysa nerden geldi bu Kuran gokten zembille alin size kitap diye dusmedi ya! Kuran-i Kerim'de gecen Muhammed,Peygamberimiz yani 571'de Mekke'de dogan Hz Muhammed(S.A.V)dir. nitekim Allah'in isminin hemen ardindan da anilan tek peygamber, ve son Peygamber odur! simdi ayrintili bilemicem fakat Ankebut suresi 51. ayeti basindaki ayetler ve sonundaki ayetlerle okusunlar merak edenler.. slmtle.... |
Evet, iyi gidiyoruz.
Bu başlık çok ilginç olacaga benzer. Hoş geldin Kültigin, kardeş. Bir geldin pir geldin. Önce Hadis reddediliyordu, bu reddiyeden hadisin sahibi de payını almış oldu. Bu işin sonucu gerçek Kur'an inmemiştire kadar gidecek galiba. İyi de biz islamiyeti nereden ögrenecegiz, aklım karıştı valla. Bence Sodomo bile çıkamaz bu işin içinden. :lol: saygılarımla * Bu arada Forum Kuralları geregi 10 başlık kotasını doldurmadıgınızdan başlıgınızı cafe'ye taşıdım. |
Kultiginin aciklamasini tercume edecek kimse var mi?
*DaVinci kodunun, islama uygulanan yeni bir seruvenine benziyor iddialar. *Degisik, enteresan, sonunda Fetullah cikmaz umarim. |
Hz Muhamed diyarbekirlimi
-Turan Dursun, "muhammed " sözünü , mah-amed olarak okumaktan aciz mi, ve "mah-amed" sözünün "amed zamanı" "med yeri zamanı" yani "yukarı mezopotomya zamanı" yani tam da "dünyanın gözünü diktiği yerin zamanı" anlamına geldiğini anlayamamış mı? Ma (diyarbekir kürtçesinde neredeyse her kelimenin başında kulanılır ) Amed ise diyarbakırın eski ismi bende böyle anladım turan dursun nasıl görmemiş hayret |
Alıntı:
ilm-i i gayba hakim olmadığım için ben de pek birşey anlamadım pek çok arkadaş gibi, umarım bu konuda bizleri bilgilendirmeye ve aydınlatmaya devam edersin. Sadece, takıldığım küçük bir detayı sormak istiyorum: Yukarıda alıntı yaptığım metinde Turan Dursun'un Mekkeli Hz.Muhammed (sav)'i baz alarak büyük hata yaptığını söylüyorsun ve bunu yaparken ismini aynen Ahzab 56'da emredildiği gibi salat ve selam ile anıyorsun. Ahzab 56. Allah ve melekleri, Peygamber'e çok salevât getirirler. Ey müminler! Siz de ona salevât getirin ve tam bir teslimiyetle selam verin. (Diyanet vakfı çevirisi) Sonra da Mekkeli Hz.Muhammed'den Kur'an'a ne diyorsun, anladığım kadarı ile Kur'an'da geçen peygamberle Mekke'li Muhammed'in alakası olmadığını iddia ediyorsun. Ne demek istediğini biraz daha açarsan iyi olacak gibi görünüyor. |
ilginç olsa da forum kurallarına uymayan (10 mesaj kotası ) bu başlığı
kilitlemek durumundayım. Sayın kültigin 10 mesaj kotasını doldurunca bu başlık yeniden açılacaktır. edit: dilaverin notunu görmemişim.Başlık tekrar açıldı. |
anladığım kadarı ile kutigine göre iki muhammed var ve turan dursun
yanlış muhammed hakkında yazmış diyor kultegin, ve aynı zamanda iki kuran var, islama yeni bir boyut, bravo kultegin |
Alıntı:
yani diyarbekirli maho |
Bre Kultigin kardesim,
bilmez misin ki senin bu okuduklarini yazan Turan Dursun, asil Turan Dursun degildir. Asil Turan Dursun daha gelmemistir. Bu arada ben kimim ve sen kimsin sorularinin da cevabini vermemiz lazim tabii.. Ise Muhammed'den baslayacaz galiba.. Hayirli olsun, foruma hosgeldin, epey zenginlesti bizim forum. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu din roma tarafından uydurulmuş, türkleri köle etmek için uydurulmuş bir dindir, tuzaktır, provokasyondur: KRİPTO dur. Türklere egemen olmuşlar ve günahkar Türkleri asırlarca tuzak savaşlarda kırım kırım kırmaya sürmüşlerdir. Sizi, bu sahtekarlığı "cihad", "allahın nizamı alemini yayma" gibi ****luklarla dezenforme ederler. Fakat işte Türk milletine ve Kürt kardeşlerime konuyu detaylandırıyorum. |
Alıntı:
|
Sevgili Kültigin, affına sığınarak,
Bir Abidesin Muhammed'den 2000 yıl önce yaşayan Muhammed'mi diyor, 2000 yıl sonraki kabeye dönüp namaz kılanlara? Yada böyle diyorsunda, Muhammed zaten bana kitap indi diye iddia etmiyor mu? Etmişde Kitabıda almış, onada inanlar bunu okuyorsa, illa kendinden önceki bir kitapdanmı bahsetmiş olsun :) Daha başında binbir korku ile 40 kişi ezberliyor bunu kardeşim... Birde önerim, forumları gezin, savaşları göreceksiniz, nasıl Müslüman yapıldı insanlar olmayanlara neden fetihler yapıdlı(GANİMET)... "Kanıt ankebut 51:. Karşılarında okunup duran bir kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmiyor mu? Bunda, inanan bir toplum için elbette ki bir rahmet ve bir öğüt vardır. Ankebut 51 den anlıyoruz ki, okuyup durduğumuz bir kitap vardır," Evet anlıyoruz ki bu Kitap Bana indi demiş Muhammed, telif hakkından sonra yayına başlanmış, millette okumaya başlamış.. Bir an dedim ki, Amed'e falan girince, Zerdüşt kökene gideceksin ve Kutsal denen kitapların su kaynağına ulaştın, nerdeee? Fazlasıyla milli bir gurur üzerine kurulmuş komplo kurgularına dönüyor iş... |
Alıntı:
sn pörül-line diyorsun ki, yorumum seni şaşrtmış, hem de çok şaşırtmış: Kardeşim ayet seni şaşırtmıyor da, benim ayeti dillendirmem mi seni şaşırtıyor? Ben bu ayeti açıklamasam , ayet dikkatinizi bile çekmeyecek. Bak ne diyor ayet: "ankebut 51:. Karşılarında okunup duran bir kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmiyor mu ? Bunu anlamayacak ne var, kuran okunup duruyor, ama inmemiş, gerçek kuran inmemiş, zaten bu şimdiki dine din denebilir mi? Kuran bu islam dinini yerden yere vurur, ve bu müslümanları. Turan Dursun büyük bir yanılgı ve hata içerisine düşmüştür: BU islama ve dine "batıl, yani sahte, deyen , ve hızlı inanırlarına, hatta namaz kılanlarına "kafir(kafirun suresi), gafil-kafir(maun suresi), ve "azap edeceğiz bunlara" dediği (enfal suresi) Kurana buhtan ve iftira etmiştir!!! Anlamaya çalış: okunan kitap var ama inmemiş: ayet böyle diyor. sonra , okunup dururken, birine iniyor. Öyleyse Muhammed mehdi, olur Kuran da daha inmemiş olur. Alıntı:
BU ne biçim soru şimdi? Ayet öyle diyor ben demiyorum. Ayetiş tekrar oku, sonra tekrar oku, sonra tekrar oku; gözlerin yorgun ve birşey anlamamış olarak mahcubiyet içerisinde öne eğilecektir :)))))))))))))) Alıntı:
Alıntı:
slmtle.... |
Alıntı:
|
Asıl MUhammed kim?
Nerede ne zaman yaşadı? Cevaplarsan sevinirim. Lütfen yıl ve zaman bildir, Kur'an'a geçmezden evvel. "ÂL-İ İMRÂN SÛRESİ (58) *(Ey muhammed!) Bunu (bildirdiklerimizi) biz sana âyetlerden ve hikmet dolu Kur'an'dan okuyoruz." Bak 1 tanede ben Buldum, ama yinede şu sorulara bir cevap alalım? Bence Kur'an Muhammed'e inmemiş, Allah'a inmiştir. Ahha oku.Ayet öyle diyor ben demiyorum. Ayetiş tekrar oku, sonra tekrar oku, sonra tekrar oku; gözlerin yorgun ve birşey anlamamış olarak mahcubiyet içerisinde öne eğilecektir :)))))))))))))) |
Alıntı:
Hadisler hak islam hak peygamber ve batıl islam batıl peygamber mefhumlarını anlamamızda son derece yararlı: Örneğin, hadislerden mekkeli HZ MUhammed SAV e halkı tarafından "emin " dendiğini öğreniyoruz. Oysa Kuran , *kuran peygamberi olan kuran muhammedine "ahlaksız, soysuz " dendiğini söyler. Demek ki, mekkeli Hz MUhammed SAV , bizim kuranımızdaki ahlaksız ve soysuz denen peygamber değildir. Zaten , azgın toplum, nasıl bir peygambere emin der ki? 2-Kuran *zaten daha inmemeiştir, bunu kuran kendisi söyler: ankebut 51: onlara okunup duran kitabı , sanaa indirmiş olmamız , onlara yetmiyor mu? Biz kitabı okuyup duruyoruz, daha inmedi. İNmediği şurdan belli, bu aytei bile daha kimse anlamamış; demek ki daha inmemiş. :))) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
SAv dememin nedeni, sünni yurttaşların, mekkedeki hz muhammedin adı geçtiğinde sanki Kuran Peygamberi Muhammed gibi imişcesine SAV sözünü telaffuz etmeleridir. Ben de onlar öyle yapmayı seviyorlar diye öyle yaptım, onların peygamberine SAV yazdım, kuranımın ve benim peygamberim olan muhammede ise sav mav koymadım. sünni arkadaşlar yanlış arkadaşa tam bir teslimiyetle teslim olmaktalar :)) ve yanlış , batıl olana SAV getirmekteler. Bizim muhammedimiz ve Kuranın ve Allahın Muhammedi mehdi dedikleri arkadaştır. Ona selam olsun, tanrı onu tüm hainlerden ve hain sistemden korusun. ona zulmeden hain sistemi sistemi yönetenlerinin kafasına geçirsin inşaallah!!! Amin. evet , doğru anlamışsın işte, mekkeli peygamber muhammed SAV , kurandaki muhammed peygamber değildir, o daha gelmemiştir , diyorum.Kuran böle diyor diyorum. Turan Dursun da bunu görmemekle büyük bir hata içerisinde kalmış diyorum. |
ya yemin ediyorum ben birgün siteye böyle ermiş birinin geleceğini
biliyordum, kaç kere ruyamda gördüm, muhammedin gerçek peygamber olmadığını tahmin etmiştim zaten. kurban olam sana kültigin, peygamberim paşam, hz. kültigin |
Keske biraz daha devam etseydi.. Erken bitti
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili kültigin, Mav'ı bilmem ama bence sen SAV'ı yanlış yere koyuyorsun. O'nu bence senine Muhammed'ine koyman gerekiyor. |
Allahım sabır da senden, akıl da senden ,ne olur şu ademoğluna akıl fikir ihsan eyle, sabır ver. 8O *Neyin hükmü neyin yargısı?Ben kimim H.z Muhammed kim?Hadi efsanevi bir kişilik olsa yaşamadığına dair kanıtlar belgeler ihtiva etse.
Bu mehdi meselesi hırıstiyanlık öğetilerinin içinde değilmidir?Sözüm ona Hıristiyan Bush mehdinin inişine ortam hazırlamak için girmedi mi Ortadoğuya?Sevgi peygamberi ki bütün peygamberler öyledir.Savaş karşıtı ki bütün peygamberler öyledir.H.z İsa bu inanışa göre gelip krallığını kurup inancı yaymayacak mı? Bu arada madem arkadaş Mah-amed den bahsediyor.Kurana da inancı tam.Vahiy olduğu anlamında.Yani bir beşer tarafından kaleme alınmamış.O halde bu mehdi ayeti nerde.Onu işaret buyurursa.Ben yazdığı ayetleri defalarca okudum ama gene bişey yok. |
Alıntı:
Burada tüm islam ümmetine *ve Türk milletine giydirilmiş bir sahtekarlığı açıklıyoruz, siz sulandırıyorsunuz. Lütfen. sevgilerimle... |
kÜLtekin.. :oops:
kartdeşim benim adımın geççei şekilde yazma..bAK vARtolamcam *buna ancak ord .pırof.cEmAL annayabilirdi diyo*Ben şindi senin ne dediini annamadım :roll: .. yanı sen dün geldin -bugun bize açıa düşürür gimi oldun.(yok biz açıa düşmedik de..) OLdumu peki*? olmadı.. Olmasda..olamasda..Neden de sor*? neden cemAL kardeşim-neden?* Abim-* bizin melmekette*senin gimi bazı canım karetdeşlerimiz abilerimis*amcalarımıs*nenelerimiz-dedelerimis- *böle METDİ* namzeti olmaya niyetlendiler. Kuranı *ben annarım-sis annamassınız*filece dedilerlama olmadı abim. Şindik sen bu siteye iyi incele.. sate burası MEtDİ kaynıyo.. :lol: onnarda *sis kuranı annamadınıs*öle deil böööle..bööle * deyi herbişeyi bugune annadıımızın tersine açıklıyolar. Mesela ben buraya gireli bari*bi çok şeyi faklı annamaya başladım. Sodomo amcamdan başka şey örendim*Hiramustam abimden başka şey. Pante abimden başka..Aldostu amcamdanbaşka...ooooOOOOooOOOoooOooo... ama herşeye gene *kendi aklımla tartıyom..hoop kurbaagimi yutmuyom.. :oops: ŞindİK sende apayrı bişe sölüyon abim. Muhammet -o MuhAMMET DEİL DİYON 8O . pEKİ Abim.Bizim dinimisin kurucusu Haz. Muhammet nooldu? Acıba nah-Amet de 2000 sene sona açıklanan metdi senmi oluyon. Çok meraklandım abim. bElkine*kurtarıcı ışık senden gelcek. Bu arada gültekin abim*hoşgeldin.safa geldin*rekli geldin..ama bol gelmedin işallah. fazlada sıkıcı olma.abim. Gazı dadıynan verirsen*müşteri yutar. Çok gazverdinmi kusar.sen bilirsin bu işlere.. :wink: Abim bu arada sen ne satıyon.. :lol: esnafmısın abim*? kardeşin ceMal. |
Alıntı:
Beni anlamaya çalıştığınız için konuyu size özel biraz daha detaylandırıyorum: Eyub Sultan isimli kardeşi düşünelim bir an. Bu kardeş, mekkeli araplardan ve peygamber ashabıymış. ve kutsal mekke topraklarında yerleşmemiş de tutmuş bula bula Romanın gözbebeği, kadim roma şehri constantinabula gelmiş yerleşmiş. Neden, nasıl, niye? Dahası, aslanlara gladyatör ve insan parçalatan consatantinabullu romalılar, başta kral konstantin ve bizans tekfurları, bu eyub sultan isimli kardeşi ,bir bağırlarına basmışlar ki... Hatta eyub sultan kardeşi üstüne üstlük "kim lan bu .... arap", " nerden geldi lan bu barbar ...." , diye sorgulayıp, zavallı aç arslanlara parçalatacak yerde, bir de ululamışlar, türbe neyin eylemişler. mekke, kabe *ve mekkeli peygamber hz muhammed SAV ve onun etrafı, istanbuldan daha kutsal ise, Eyup neden geldi gavur istanbula yerleşti? Konstantinabul ve Roma *bu mücahit kardeşi neden nasıl ve ne demeye kabul etti? |
Sevgili Kültigin,
Halkımızı aydınlat tabii. Yalnız Turan Dursun sitesinin dışında da yaklaşık 6 milyar kadar insan Muhammed'i Kuran'da anılan kişi sanıyor. Ama gerçeği çözdün madem sana başarılar dilerim. |
Sevgili kültfl,
adamcağızın orada öleceği tutmuş, ne etsin? |
--
* *Evvela, benim bilgilerime göre İstanbul'un fethi gecikince Akşemsettin istiareye yatar ve gelen vahiyle Eyüp kardeşinizin mezarını bulur. Bu şevkle İstanbul'un alınışının moral dopingi yapılır. Yani Bizansla pek içli dışlı oldugunu duymadım. Gerçi benim bilgilerim yanlış olabilir. Ben Kur'an'ın inmiş oldugunu zannediyordum, megerse inmemiş. * * Saniyen, Muhammed peygamberin de vahyine böyle başladıgını düşünmememiz için hiç bir sebep yok. Demek ki dinler ilk teblig olundugu zaman insanlar alaycı ve inkarcı olabiliyorlar. Ama sonuca bakmak gerekiyor. Peygamberlerin gelişi ile ilgili bir prototipin oluştugunu gözlemliyebiliyorum. * * * Salisen, bu tartışmalardan çıkardıgım ve ögrendigim bir sonuç oldu. SAV geldi mi mekke peygamberi oluyor, gelmedi mi gerçek muhammed oluyor. Merak ettigin şu; şimdiye kadar sav kullanan müslümanlar bunu bilerek mi kullanıyorlar yoksa bilmeden mi kullanıyorlar. Demek ki sav kullananların bu ayrımın farkında olduklarını düşünmemiz gerekiyor mu acaba. Bunu şunun için düşündüm, bazı müslümanlar sav kullanmıyor. Demek ki onlar sahte peygambere inanıyorlar. * * *Rabian, şunu da sormak gerekiyor. Ahir zaman Muhammedinin belirti ve emareleri ne olacak o zaman. 2000 li yıllar yeni mucizelere gebe demektir. * * *Hamisen, yeni Kur'anın vahy yoluyla degil de e-mail yoluyla gelecegini ummak daha gerçekçi olacaktır. Ancak kalbi mühürlü olanların tanrısal bir virüsten kaçınmaları gerekiyor. SAV uzantılı dosyaların dikkatli açılması gerekiyor. * * *saygılarımla |
Alıntı:
Alıntı:
ne milli gururu ya, nereden çıkartıyorsun milli gururu !! tam tersine , ben milli zillet demişim islama , sen milli gurur ayakları yapıyorsun diyorsun. Git tekrar oku bakalım, gurur mu demişim, zillet mi demişim, bu geçirme din için. Arada yazdıkların da tamamen doğru olabilir. zerdüşt kökenine de gideceğiz heralde, zerdüşte gidene kadar sümere gitsek ne olur, aynı temalar sümerde de var eğer anlarsan. ben bu mesajı milli gururum için yazmadım, öle suni gururlarla da işimiz olmaz, bizim işimiz insanlık işidir. Ancak, Türk milleti asırlardır bu sözde islam dininin sahte cihad teraneleri altında kırım kırım kırılmaktadır. Öyleyse benim yazış nedenim milli gurur mudur, milli zillet midir? fakat yine bir hata yapıyorsunuz, hata içinde hata yapıyorsunuz: Ne yani, Kuran ve Kuran temaları zerdüşten daha az mı mesaj kabiliyetini haizdir? Yani zerdüştün verdiği mesajı Kuranın veremedeğini mi düşünüyorsunuz? Turan Dursunun düştüğü büyük yanılgıya siz de mi düşeceksiniz? |
Alıntı:
kuran uyarınca, hak din daha gelmemiştir. peygamberi ve zamanı da gelmemiştir geçmişte. İslam dinini, gerçek kuran nebisi olan Mehdi resul geldiği zaman hemen ona beyat edecek olan, başta mehdist muhammedan müslümanlar olarak, biz, solcular, aleviler, atesitler, hususan kürtler olarak bu selam-barış dini kurulacaktır herhalde. sn sargon, avatarınız, sargon (zargana) balığına benzemekle beraber, mesiyanik alpha işareti olarak kriptolanmıştır, haberiniz olsun ... |
Alıntı:
Beelzebub'un ne oldugunu biliyorum,bocekler krali olmasindan ote 'iblis'tir...ve eski kitablarda gecen iblis'in isimlerinden biridir...sinek kral anlami vardir..galiba incilde de geciyor..bir de Freddy Mercury'nin bir sarkisinda gecer"Oh mama mia, mama mia, mama mia let me go Beelzebub has a devil put aside for me for me for me" merak ettigim bunu neden bana soyluyorsun? harbi enteresan adamsin Alıntı:
Alıntı:
ve soruyorum sana HENUZ GELMEMIS OLAN BIR PEYGAMBER NASIL OLUYOR DA KURAN'I GETIRIYOR?gelmeden once bize postaliyor sonra da icinde kendi gelecegini mi bahsediyor?Kendi getirmedigine gore kime geliyor Kuran?GOKTEN DUSMUYOR YA! vahiy nerede! secilen bir kulun-ki o peygamberdir-kalbine gelmedigi surece nasil ulasti Kuran bize?Peygamber yasayisiyla islami bize ogretmedigi surece nereden geldi butun bunlar? lutfen arkadasim boyle bir yere dayanmayan iddialarda bulunma sana da kimseye de yazik olmasin bu seferde ben senden rica ediyorum, sen de benim yazdiklarimi hazmede hazmede tekrar tekrar bir oku bakalim :) Alıntı:
Alıntı:
suan burada birakmam gerekiyor fakat devam edicem sayin kultigin, saygilar |
Alıntı:
yüce spartacus aslında çok önemli bir noktaya bilir bilmez parmak bastınız. evet Kuran ve rububiyetin sahibi olan yaratan Rab ize tanrı olarak Allahı önerir. Yani dediğiniz doğrudur, Kuran Allaha ve onun birlikte olduğu , onunla desteklenen Mahamede iner. Bu anlamda mahamed allah demektir, Allah mahamedledir. Bu şuna korelatiftir; Mesih KUtsal Ruh ile desteklenmiştir. |
Alıntı:
sn beelzebub bey, mehdi sadece hristiyanlık öğretisi değil, zerddüştten, sümere kadar, mısırdan orta asya türk *wahylarına kadar ele alınmış bir konudur. Kuran ise, tümüyle bu tema üzredir. Aslında Kuran da Muhammed geçen her sözü Mehdi ile değiştirin, konu çözülmüş olur. mekkeli hz Muhammed SAV in Kuran açısından bir anlamı yoktur, anlatımlar da hadisler de gerçek peygamber ile alakalı değildir. Alıntı:
dediğim gibi, kurandaki tüm muhammed ile , kuran peygamberi ile alakalı olan ayetler mehdi ile alakalıdır. Muhammedleri ve peygamberleri "mehdi" olarak düşünün. konuyu bir örnekle detaylandırayım sizin için: müddessir ve müzemmil surelerinde , bilirsiniz, ey gizlenen, ey örtüsüne bürünen der, Kuran peygamberi Muhammed-Mehdi ile alakalı olarak. Bu ayet , KUran peygamberi olan Muhammed-mehdinin pasifize olacağı ve ortaya çıkmayacağı anlamına gelir. Herşeyi bilen mekke kriptocuları, bu ayette kastedilenin mehdi olduğunu bildikleri için, sanki bu bilgiyi başka yerden gaybden alıyormuş gibi, " mehdi, uzun süre gizlenecektir, halktan saklanacaktır, halk neredeyse artık ümidini kesecektir ondan. * Gördünüz mü, kripto mekkelileri, nasıl da kripto yapıyorlar. Peki bu ayet , yani müzzemmil ve müddessir ayeti, mekkeli muhammede uygulanmış mıdır? Evet uygulanmıştır: Sözüm ona paran dağındaki hira mağarasından wahy alıp, korkmuşmuş da gelip evde hemen haticeye , beni ört demişmiş, ve örtülerin altına bürünmüşmüş.... Gördünüz mü? Uyarlanmayı. Aynı ay yarıldı ayetine göre, <mekkeli <hz Muhammedin SAV eliyle ayı ikiye yarması vakayı hayriyyesi gibi bir uyarlama. sana kim ayı elinle ikiye böl dedi, be peygamber SAV. ayette ay yarıldı yazıytor, ve ay yarıldığı zaman bu insanlığın da yarılması anlamına gelir. Bu uyarlamaları açıklamaya devam edeceğim. |
Alıntı:
Alıntı:
sn pearlline, "emin" sözü aslında, çok derin bir anlama sahiptir. *orjin tevatür, "muhammed va'd-ül emiyn"dir. Yani sözüne güvenilir olan demektir. peki isevilik ne der: Mesih Allahın sözüdür. *Gördünüz mü şimdi "emin " sözünün nereden geldiğini ve mekkeli muhammed SAV e hadislerde neden emin demek durumunda kaldıklarını gördünüz mü? Çünki esas vadül emin olan, yani Allahın kelimesi olan mehdi mesiyh dir. işte buzat da gelecek olan şu an barbar milletten ve faşist milletten korkusuna, ve de dinci barbarlardan korkusuna saklanan muhammed mehdi mesiyh hazretleridir. salat ve selam üzerine olsun. Amin. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Allah ve Kuran kendsi diyor, bir okunan kuran var, millet onu okuyup duruyor, ama daha inmemiş, bu benim yorumum değil, ankebut 51 deki açık , net ayettir. *İstersen senin evdeki Kuranlara bir bak, ya da ahmd davudoğlununkine bak :)) hepisnde aynıdır bu ayet. selamlar. |
Alıntı:
Alıntı:
Sonuç olarak eski tanrıları seviyor, yeni tanrıları sevmiyorum ben. Eğer siz de bir tanrı getiriyorsanız baştan söyleyim işiniz zor. Tanrısız *bir din geliştirin, bence daha başarılı olur. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:27 . |