![]() |
RICHARD DAWKINS' in FAYDALI MUTASYON ÖRNEĞİ
|
Allah senden razi olsun ,sayende wafe sultani ogrendim , sana tavsiyem bu cesur kadini dinle , dinle ve dininin ne oldugunu ogren,,
Bugun gibi 10 tane kadin turkiyede olsa , cok sey degisirdi diye dusunuyorum |
Degerli skyyoung,
Bu videonun asil hikayesini anlatayim istersen. evrim karsitlarinin evrensel olarak sahip olduklari , carpitma, isine geleni alma, eksik bilgi verme gibi sakat ozellikleri ispatlayan bir video. keske bu videoyu ceken ve internete koyan arkadas durust davranip devaminida koysaydi da, aslinda Richard Davkins'in neden bir duraksayip neyi dusundugunu gorurdunuz. kendisiyle roportaj yapmak isteyen ve randevu alip gelen kisi yalan soyleyerek randevu almis ve richard dawkinsin evine gelmistir. fakat videodaki soruyla karsilasan dawkins (bu sorudan onceki soru ve tavirlarin yarattigi suphenin uzerine) aslinda karsisindakilerin kim oldugunu anlamis , ve bir an duraksayarak roportaja devam edip etmemeyi dusunmustur. sonunda verdigi karar bu yalancilara dersini vermek ve evinden kibarca kovmak olmustur. sonra bu yalanci evrim karsiti arkadas bu videonun bu kismini alip internete devaminida koymadan koymustur. Keza, videoda gecen souya dawkins baska yuzlerce videoda cok guzel cevaplar vermistir, isine gelmedigi icin onlari gormezsin tabi. Gerci bu tarziniza tum dunyada alistik sizin. yalan , carpitma, eksik aktarma isine geleni alma yontemleriyle gercek disi dusunceleri sunmak. gerci bilimsel dayanagi olmayan hikayeleri bu yontemleri kullanmadan nasil anlatacaksiniz ki. Ama sizleride anliyorum, insanlari bir yalana inandirmak cok daha zor olsa gerek, hem daha cok para hem daha cok caba gerektirir, bide ahlak disi yontemleride gerektirir. Bilim insanlarinin bunlara ihtiyaci yok cunku isleri daha kolay bilimsel dogrulari ve gozlemleri aktariyorlar bundan dolayida anlatmasi cok daha kolay. anlyana tabi. Saygilarimla |
Alıntı:
Evet bir çarpıtma söz konusu olabilir ama ben merak ettim o gün sizdemi ordaydınız,görmüş bir ağızdan konışuyorsunuz gibi geldi bana çünkü. Alıntı:
Saygılarımla... |
Dawkins bir kadınla mı? Yosa adamla mı konuşuyor?
Bu kadarda alçanılmaz ki! Sahteciliğin dibine vurdunuz be birader... alternatif video :) http://www.youtube.com/watch?v=zaKryi3605g |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hemen bu videoyu sitesinde bulacağınız ilk adamdan örnek verelim, tabi ki HY, Alıntı:
Alıntı:
Yine Kör Saatçi'den 7.Bölüm: Yapıcı Evrim'i okumanızı öneririm bütün bölümü buraya yazmam mümkün değil. |
http://www.youtube.com/watch?v=5a3nZ...eature=related
Bu çok ilginç bir röportaj mesela ama tabiki montaj olabilir... Yanlız bu eğer montajsa sanırım scientology tarikatının montajıdır(Tom cruise'ın üyesi olduğu tarikat)diye düşünüyorum,onlarda buna benzer düşünceler belirtiyorlar çünkü :D Saygılarımla... |
böyle sahte videolar yazılar ile kendilerini tatmin edenlere gerçekten acıyorum.. yapmayın kardeşim buranın da seviyesini düşürmeye kalkışmayın...
|
Glikozdan C vitaminini sentezleyemeyen doğada çok az tür olduğunu biliyormusunuz.Biri şempanze biri insan.Bana çok ilginç geldi.Akraba olmayalım sakın.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:00 . |