![]() |
Allah'ın vücudu var mı?
Şu iki hadis dikkatimi çekti. Sizinle paylaşmak istedim;
''Allah ahirette Peygamberlere kimliğini kanıtlamak için bacağını açıp baldırını gösterir'' Müslim İman 302, Buhari 97/24,10/29, Hanbel 3/1 "Allah benimle görüştü ve el sıkıştı. Elini iki omuzum arasına koydu. öyle ki parmaklarının soğukluğunu iki göğsüm arasında hissettim” Hanbel 5/243 bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? özellikle müslümanların görüşlerini merak ediyorum. |
Hadis,Hadis yaaaaaaaaaa Hadis...
Artık hadislerle uğraşmayın,gerçekliği kesin olup olmadığı belli değildir.Ve en sahih denilen hadisler bile güvenilir değildir. Saygılarımla... |
Nediyecekler,doğrudur diycekler.:D
Ama anlamadığım bir şey neden iyi hadislere doğrudur,(kafasına göre)bu hadis doğru değildir diyorlar.Bunu çözebilmiş değilim...Ya Doğruysa?=) |
kanlı canlı bi tanrı olma olasılığı ilginç......
ama tabii,uydurmasyon olduğundan bu dinler minler kanlı canlı bi tanrı da uydurmasyon olsa gerek.... |
Alıntı:
|
Bugün biz "sapka düstü kel göründü" denildigi zaman ne anliyorsak
arap'da kendi dilinde bu tür deyimler kullanmasinin nesi garip ? simdi insanlik tarihi dört bin yil sonra, "kanarya aslani 50 bin kisinin önünde persian etti" diye bir anektod okusak neyi düsünmesini bekleyecegiz insanlarin ? kanaryanin aslani paramparca edip, perisan ettigini mi ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yasin
(71) Görmediler mi ki biz onlar için, ellerimizin eseri olan hayvanlar yarattık da onlar bu hayvanlara sahip oluyorlar. |
Tevrat'ta melekler ayaklarını yıkayıp yemek yiyor. Kütübü Sitte'de bazı sahih hadislerde Şeytan osuruyor, kusuyor, işiyor... E onların vücudu varsa Allah'ın da vücudu olması o kadar şaşırtıcı değil.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:07 . |