![]() |
Sahte peygambere 25 ay hapis
Sahte peygambere 25 ay hapis
KÜTAHYA’DA kendisini peygamber ilan eden Hatice Benlioğlu ile YÖK tarafından öğretim üyeliğinden ihraç edilen eşi Yrd. Doç. Dr. Osman Nuri Benlioğlu, 25’er ay hapis cezasına çarptırıldı Tutuksuz dört kişi hakkında da beraat kararı çıktı. Kütahya Ağır Ceza Mahkemesi’nin duruşmanın içeriği ile ilgili olarak daha önceden yayın http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaber..._mf327103.Jpegyasağı koyduğu dava sonuçlandı. Mahkeme “677 sayılı tekke ve zaviyelerle türbelerin seddine ve türbedarlıklar ile bir takım unvanların men ve ilgasına dair kanuna muhalefet etmek” ve “Halkın dini duygularını istirmar etmek” suçlarından tutuksuz yargılanan Hatice Benlioğlu ile eşini 2’şer yıl 1’er ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti diğer sanıklar Rabia Arıcan, Ayşe Öz, Nuray Korkmaz ve Sema Kardaş’ın da beraatlerine karar verdi. Benlioğlu çiftinin avukatları kararı temyize göndereceklerini belirtti. işte islamın kadınlarından inciler artık peygamber olmaya başladılar bunlardan okadar çok varki... eşine bakın doç. vay halimize vay kurtuluş şart bize... |
Son peygamber muhammed değilmi nasıl inananı varmıki acep ?
Mucize gösterebilmişmi :tape2: Daha bu ülkeye peygamber gelmez . |
Saygideger prozac02;
Neden oyle diyorsun? 240000 lik peygamberlik tarihinde; kirk yilin pardon; ademyilin basi, bir havva peygamber olmus, ne guzel. Benim asil merak ettigim, bu bayancagizin; kurana goremi peygamber oldugu, cunku orada kendisine hak taninmadigi icin, bu mumkun degil. Belki de, kendi kitabi vardir. Bizim sitedeki, pusi ile bir bagi var mi acaba? Oda; peygamber adayi ya! Saygilarimla; evrensel-insan |
Şimdi bu kadının diğer sahte peygamberlerden farklı muamele görmesinin sebebi ne? Onlardan birkaç milenyum sonra doğmuş olması mı?
|
Müritlerden birine kadın ayağını öptürüyormuş (basından).. Ayağın seçilmesinde nasıl bir keramet olabilir? Saçını, elini, dizini vs değil. ama illa ki ayağını.
Cehalet ne acı bir çukurdur böyle. Artık bu haberlere tebessüm de edemiyorum, içim burkuluyor. |
iyide bu haberde bir sakatlik gormuyormusunuz
devletin isimidir , hangi dinin gercek kimin sahte peygamber oldugununa karar vermek, simdi bu adam , kadin her ne ise kari koca , sahtekarda , muhammed gercek mi oluyor Muhammed gercek peygamber diye mi , devlet bunyesinde diyanet diye bir din kurumu barindirir. halkin dini duygularini istismar etmekse , bunu her allahin gunu diyanet ve camilerle yapan devletin kendisi degil mi? halkin dini duygularini yonlendirmek ,organize etmek , devletin isimidir? yasalar onunde resit ve sorumlu kabul edilen bireylerin baskasinin ayagini ,orasini burasini opmesi devletin degil bireyin sorunu olmalidir , kim neye isterse kime isterse ona inanir , yoksa devletin din tekelinin disina cikanlari cezalandiracaksak , laiklikden degil baska seyden konsuruz ki o sey devlet eliyle insanlara inanc baskisidir Bu akillilarin ayaklarini opup onlara tapan mallarini mulklerini bunlara bagislayan salaklarin yaptiklari da ancak o salaklari ilgilendirir.. Burda da salaklari somuren paralarini emen bir suru tarikat var , ama mahkeme karari ile akil ve ruh sagligi yerinde olmadiginin aksi hukmu olmadikca devlet kimin neye nasil inandigina karismaz,o ancak bireyi ilgilendirir. Ayrica devlet kimin gercek kimin sahte tarikat oldugu konusunada girmez, yazli kanunlari ihmal etmedikce bu devletin sorunu degildir, meramimi anlatabildiysem , bu tabloda aykiri ve duzeltilmesi gereken sahte peygamber kadar devletin kendisidir de , |
Sanırım bir veya iki yıl önce gündemde olan bir haberdi bu peygamberlik konusu.Ben anlamam devletin sahte ilan etmesini! Hemen biat ediyorum! üstelik kim demiş müslüman kadının hakları yok diye alın size bakın ne kadar çok hakları varmış! peygamberliğe kadar bile yükseliyormuş! Şimdi ne diyeceksiniz bakalım ey kafirler:fencing:
|
Atlas ve Niveru doğru söyler. Devlet özgürce dinlerinin gereğini yaşamalarını sağlamalı. Cebberrut devlet zulüm yapıyor mazlumlara. Milletin dini değerlerini cezalandırmaya kalkan faşist Tayyibist elitleri kınıyorum.
|
Geçenlerde gazete haberi olarak çıktı. Alevi köylerine hükümet halkın isteği ve i h t i y a c ı n a aykırı olarak 2. caminin zorla temelini atıyor. Mazeret köye çok misafir geliyor, abdest alamıyorlarmış.
Köyün cemevinin bakımsızlıktan döküldüğünü anlatmaktalar: Alıntı:
http://www.devrimciler.org/News-file...sid-13550.html Aynı devletten, aynı zihniyetten şikayetçiyiz dostlar. Farklı bir devletten bahsetmiyoruz. |
Alıntı:
Sn niveru, noktasina virgülüne dokunmadan bu iletiyi imzalayabilirim..... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:00 . |