![]() |
Onur Üyesi Dilaver
Yönetim Kurulumuz, Dilaver adlı üyemizi Onur Üyesi ünvanı verilmeye layık bulmuştur. Karar oybirliği ile alınmıştır.
2006 yılından itibaren uzun bir süre Yönetim Kurulumuzda görev alması, Yayım Grubu'nda uzun bir süre e-bülten çalışmalarını başarıyla yürütmesi, forumlarda moderatörlük, sitemizin mahkemece erişime engellenmesinde avukatlık işlerini bizzat takip etmesi, Yazar Köşemizde aylık makaleler yazması, Evrim Teorisi savunusu üzerine kitap kampanyası başlatması, sitemizin İletişim Masası'na gelen yüzlerce ziyaretçi mesajıyla ilgilenmesi, sitemizin bir Site Meclisi tarafından yürütülmesi fikrinin yaratıcılarından ve uygulayıcılarından olması ve son olarak Site Meclisi Başkanlığı gibi sayısız görev ve sorumluluklar alması bu yöndeki kararımızın temelini oluşturmuştur. Bunun yanında dokuzbinden fazla ve çoğu içerik olarak dolu, üslup olarak iyi forum mesajlarıyla forumumuza kattığı zenginlik ve renk, kararı vermemizde destekleyici unsur olmuştur. Kendisini kutluyor, sitemize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yönetim Kurulu |
Dilaver'in Onur Üyeliğini çoktan hak ettiğini düşünüyor, kendisini kutluyorum.
|
Geç kalmış bir karar ,Dilaver arkadaşımız site için yaptığı çalışmalar ve emekle bunu çoktan hak etmişti.
Tebrik eder ,katkıları ve emeği önünde saygı ile eğilirim. |
Değerli Dilaver arkadaşı, üretken ve başarılı emeğinden dolayı kutluyorum:)
|
Önceki çalışmalarını tebrik eder, gelecek çalışmalarında başarılar dilerim.
|
kendisini kutluyorum.çoktan haketmişti......
|
Kendisini kutluyorum.
|
Saygideger dilaver;
Onur uyeligini kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum. Saygilarimla; evrensel-insan |
Bir üyenin onur üyeliğini hakedebilmesi için, üyelik sıfatlarını da hakkıyla yerine getirmesi gerekir.
Sitede yazmama kararı alan, artık köşe yazısı da yazmayacağını bildiren, meclisin aldığı karara karşı çıkıp siteyi terkeden kişi onur üyeliğini hakedemez. Önce dönsün, tavır aldıklarından özür dilesin ve yazmaya başlasın ki ödülü hakedebilsin. Kutlamıyorum, hakedince kutlarım. |
dilaverin geçmişte siteye yaptığı katkılar elbette yadsınamaz ancak onun meclis kararına tepki olarak başkanlığı bırakıp siteyi terketmesi üzerine YK tarafından verilen onur üyeliğini oldukça anlamlı buldum.
adeta bu son tavrını ödüllendirir gibiler... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:39 . |