Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Turan Dursun Sitesi Ödülleri

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 17-09-2009, 10:39
Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cem Cem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü Başarı Ödülü Başarı Ödülü Onur Üyeliği 

Standart Onur Üyesi Dilaver

Yönetim Kurulumuz, Dilaver adlı üyemizi Onur Üyesi ünvanı verilmeye layık bulmuştur. Karar oybirliği ile alınmıştır.

2006 yılından itibaren uzun bir süre Yönetim Kurulumuzda görev alması, Yayım Grubu'nda uzun bir süre e-bülten çalışmalarını başarıyla yürütmesi, forumlarda moderatörlük, sitemizin mahkemece erişime engellenmesinde avukatlık işlerini bizzat takip etmesi, Yazar Köşemizde aylık makaleler yazması, Evrim Teorisi savunusu üzerine kitap kampanyası başlatması, sitemizin İletişim Masası'na gelen yüzlerce ziyaretçi mesajıyla ilgilenmesi, sitemizin bir Site Meclisi tarafından yürütülmesi fikrinin yaratıcılarından ve uygulayıcılarından olması ve son olarak Site Meclisi Başkanlığı gibi sayısız görev ve sorumluluklar alması bu yöndeki kararımızın temelini oluşturmuştur.

Bunun yanında dokuzbinden fazla ve çoğu içerik olarak dolu, üslup olarak iyi forum mesajlarıyla forumumuza kattığı zenginlik ve renk, kararı vermemizde destekleyici unsur olmuştur.

Kendisini kutluyor, sitemize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Yönetim Kurulu

Konu Cem tarafından (09-11-2009 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.

Önerilen Siteler