Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Politika (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=21)
-   -   TC ile Ermenistan Arasindaki Imza Toreni (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=13622)

evrensel-insan 07-10-2009 23:16

TC ile Ermenistan Arasindaki Imza Toreni

Saygideger arkadaslar;

TC ile Ermenistan arasinda, 100 yildan sonra yapilan andlasma da iki ulkenin disisleri bakanlarinin atacaklari imza; Cumartesi gunu olacakmis. Guvenlik acisindan Zurih'te belirlenen uc mekan; guvenlik nedeniyle aciklanamiyormus.

Imza torenine, ABD ve Rusya da yetkilileriyle katilacakmis. Ayrica torende Ermenistan Diyaporasi da temsil edilecekmis. Bu torenden sonra da sinir kapilari acilacakmis.-Haberler-

Ne diyelim! "Hayirli olurmu" acaba!

Saygilarimla;
evrensel-insan

Wand 08-10-2009 02:06

güvenlik açısından imzayı iptal etmeyeceklermi ? etmeyeceklerse bütün bu güvenlik önlemleri neden ?

saygılarımla.

Wand 08-10-2009 02:11

şunu unutmuşum ,

ABD ve rusya neden ordalar ? sorulması gereken bir soru olduğunu düşündüm.

evrensel-insan 08-10-2009 02:12

Saygideger wand;

Guvenligin bir ucu; toplantinin ve torenin nerede olunacaginin aciklanmamasinda. Ustelik Zurih bu tip toplantilara alisiktir ve nasil bir guvenlik saglayacagini bilir. Sadece bu guvenligi; son ana birakmak istiyor. Onceden kendini "yormak" istemiyor. Fransa'da, diyapora'nin katilimindan dolayi, katilacakmis.

Saygilarimla;
evrensel-insan

evrensel-insan 08-10-2009 02:14

Saygideger wand;

ABD ve rusya neden ordalar ?-Wand-

Bu soru hic sorulur mu? Tabi ki, nemalanmak icin; Biri B.O.P.'un sorumlusu, digeri Ermenilerin, Osmanli devrindeki orgutleyicisi ve kiskirticisi.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Wand 08-10-2009 02:21

neden "bilinçli" halkımız bu soruları "herşey ortadayken" kendine sormadan sandığa gider anlam veremiyorum..

sayın evrensel insan sorunun cevabını bildiğim için tekrar soruyorum..inanamama durumu.
Fransa'da, diyapora'nin katilimindan dolayi, katilacakmis.
almanya da fransa gidiyo diye gitsin..falan..

düşündüğüm şu..ben bu hükümeti hakedecek ne yaptım

Soda 08-10-2009 02:22

Alıntı:

evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 245444)
Saygideger wand;

ABD ve rusya neden ordalar ?-Wand-

Bu soru hic sorulur mu? Tabi ki, nemalanmak icin; Biri B.O.P.'un sorumlusu, digeri Ermenilerin, Osmanli devrindeki orgutleyicisi ve kiskirticisi.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel insan, bak bu yazını beğendim :)

evrensel-insan 08-10-2009 02:24

Saygideger wand;

Hangi hukumet? Bir "hukumet" mi var?, yoksa; vahiyle hareket eden ve bunu hukumet adina yaptigini soyleyenler mi, var?

Saygilarimla;
evrensel-insan

Wand 08-10-2009 02:27

sayın evrensel insan
doğru o sorunun önce sorulması lazımdı benim hatam :)

vahiyle hareket eden ve bunu hukumet adina yaptigini soyleyenler mi, var?

bence öyle değil bence ;

çıkarla hareket eden ve bunu hükümet adına yaptığını söyleyenler var..

saygılarımla.

evrensel-insan 08-10-2009 02:36

Saygideger wand;

Cikar, bir teklifin sonunda ortaya cikar. Yani; ben sana bir teklif yaparim; sen bakarsin, cikarina uyuyorsa kabul edersin. Gerci burda; bu pek bukadar da "demokratik" islemiyor. Cunku, vahiy emirdir. Pek; senin "bu konuda bir cikarim varmi?" sorunu sormana ve "hayir" cevabi almana izin vermez. Hani bir laf vardir "Gelen emir, buyuk yerden" diye. Ustelik; emirler, onceden ve planli projeli hazirlanir. Senin pek "karsi cikma" sansin yoktur. Cunku "dizginleri kaptirali" yuzyillar olmustur. Sen sadece, bu neslin temsilcisisin.

Not: Yazida kullanilan "sen" sadece bir ifade seklidir. Senin sahsina yonelik degildir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:43 .