TC ile Ermenistan arasinda, 100 yildan sonra yapilan andlasma da iki ulkenin disisleri bakanlarinin atacaklari imza; Cumartesi gunu olacakmis. Guvenlik acisindan Zurih'te belirlenen uc mekan; guvenlik nedeniyle aciklanamiyormus.
Imza torenine, ABD ve Rusya da yetkilileriyle katilacakmis. Ayrica torende Ermenistan Diyaporasi da temsil edilecekmis. Bu torenden sonra da sinir kapilari acilacakmis.-Haberler-
Guvenligin bir ucu; toplantinin ve torenin nerede olunacaginin aciklanmamasinda. Ustelik Zurih bu tip toplantilara alisiktir ve nasil bir guvenlik saglayacagini bilir. Sadece bu guvenligi; son ana birakmak istiyor. Onceden kendini "yormak" istemiyor. Fransa'da, diyapora'nin katilimindan dolayi, katilacakmis.
neden "bilinçli" halkımız bu soruları "herşey ortadayken" kendine sormadan sandığa gider anlam veremiyorum..
sayın evrensel insan sorunun cevabını bildiğim için tekrar soruyorum..inanamama durumu.
Fransa'da, diyapora'nin katilimindan dolayi, katilacakmis.
almanya da fransa gidiyo diye gitsin..falan..
düşündüğüm şu..ben bu hükümeti hakedecek ne yaptım
Tanrı biliyor..Tanrıdan değil yarattıklarından nefret ettim.
Cikar, bir teklifin sonunda ortaya cikar. Yani; ben sana bir teklif yaparim; sen bakarsin, cikarina uyuyorsa kabul edersin. Gerci burda; bu pek bukadar da "demokratik" islemiyor. Cunku, vahiy emirdir. Pek; senin "bu konuda bir cikarim varmi?" sorunu sormana ve "hayir" cevabi almana izin vermez. Hani bir laf vardir "Gelen emir, buyuk yerden" diye. Ustelik; emirler, onceden ve planli projeli hazirlanir. Senin pek "karsi cikma" sansin yoktur. Cunku "dizginleri kaptirali" yuzyillar olmustur. Sen sadece, bu neslin temsilcisisin.
Not: Yazida kullanilan "sen" sadece bir ifade seklidir. Senin sahsina yonelik degildir.