Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kuran ilan eder.. hadi mislimi getir.. Dünyanın her yerinde okusun ! Ben gidicem ! (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=23084)

RENAULTFERRARİ 11-02-2011 03:47

Kuran ilan eder.. hadi mislimi getir.. Dünyanın her yerinde okusun ! Ben gidicem !

Kuran Resmen ilan ediyor ! HEYYYYYYTTTTT !!! haydiiiiiiiiiiiiiiiiii breeeeeeeeeeeeee !!!!
İlan ediyor : Eğer Kuranın Allahın kelamı olduğuna inanmıyorsanız !
Kuranın mislini getirin !
Getiremezsiniz !
vazgeçtik !
Kuranın bir ayetin mislini getirin !
getiremezsiniz getiremiyceksiniz !

dikkat hazır ol kıt a dur
yani : Dünyanın her toprağında her köşesinde her ülkesin de her milletin de her memelkette asırlardır hep okusunsun ve hürmet edilsin ! toz kondurulmasın İnkar denler dahi hep Onunla meşgul olsun onun hakkında yazılar yazsın konuşsun
Kuran : vazgeçtim ! yaaaaa ! değil Kuranın tümü .... bir ayetinin bir cümlesinin mislini getirin !
Getiremezsizniz getiremiyceksiniz ! NOKTAAAAA !!!

Eğer getirbilirseniz ben de davamdan vazgeç giderim diye ilan ediyor ! Nooooook Taaaaaaaa!!!!
haydi Kuranın Mislini getirin !!!!

Haydiiiiii breeeeeeee !!!!!

Astur 11-02-2011 05:37

Neyi Kuran'ın misli sayıyorsunuz? Ne anlamda misli? Satış sayısı? Uzunluk? Hepsi var. :)

taylan 11-02-2011 10:24

Alıntı:

RENAULTFERRARİ´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 363412)
Kuran Resmen ilan ediyor ! HEYYYYYYTTTTT !!! haydiiiiiiiiiiiiiiiiii breeeeeeeeeeeeee !!!!
İlan ediyor : Eğer Kuranın Allahın kelamı olduğuna inanmıyorsanız !
Kuranın mislini getirin !
Getiremezsiniz !
vazgeçtik !
Kuranın bir ayetin mislini getirin !
getiremezsiniz getiremiyceksiniz !

dikkat hazır ol kıt a dur
yani : Dünyanın her toprağında her köşesinde her ülkesin de her milletin de her memelkette asırlardır hep okusunsun ve hürmet edilsin ! toz kondurulmasın İnkar denler dahi hep Onunla meşgul olsun onun hakkında yazılar yazsın konuşsun
Kuran : vazgeçtim ! yaaaaa ! değil Kuranın tümü .... bir ayetinin bir cümlesinin mislini getirin !
Getiremezsizniz getiremiyceksiniz ! NOKTAAAAA !!!

Eğer getirbilirseniz ben de davamdan vazgeç giderim diye ilan ediyor ! Nooooook Taaaaaaaa!!!!
haydi Kuranın Mislini getirin !!!!

Haydiiiiii breeeeeeee !!!!!

Çok ilginç adamlar var TD forumlarında.

sargon 11-02-2011 10:39

Renault yakinda ateist olacak, simdi isinma turlari yapiyor :)

Kuran'daki bir sürü ayetten daha güzellerini kendisi de yazabileceginin farkinda.

diamat 11-02-2011 10:57

reno

kuran denen kitabın,
ait olduğu çağın ve toplumun bütün yanılgılarını aynen devam ettirdiğini,
işte sırf bu nedenle bile aşkın bir otoritenin değil insan aklının bir ürünü olduğunu defalarca ve defalarca değişik başlıklarda gözüne soktuk.

artık bazı başlıkları güncellemekten ben utandım,
ama siz yoksaymaktan ve sonrada hiç bir şey olmamış gibi başka başlıklarda kendi kendinize peşrev atmaktan utanmadınız.

mislini getirmemizi istediğin kuran, insan denen canlının beyniyle değil de kalbiyle düşündüğünü zanneden bir kitap.
bu savsataların mı mislini istiyorsun.

dostum bunların modası geçti artık.
dünyayı omuzlarında taşıyan meleklerin,cinlerin, şeytanların,
arş-ı aladaki tahtlarında oturan tanrıların,
daha türlü türlü çocuksu mitolojik varlıklar üzerine kurulu evren tasarımlarının artık düşünce dünyasında yeri yok.

calvuss 11-02-2011 11:00

Alıntı:

sargon´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 363423)
Renault yakinda ateist olacak, simdi isinma turlari yapiyor :)

Kuran'daki bir sürü ayetten daha güzellerini kendisi de yazabileceginin farkinda.

Ne güzel olurdu aslında.. o zaman ne demek istediğini biz değil inançlılar anlamaya çalışırdı.:D

flipper 11-02-2011 12:21

Ne oldu bu Reno ya Kırkpınar'a falanmı katılacak.

ahmetsln 11-02-2011 12:29

Bil ki yerler gökler yaratan, binlerce galaksisiyle, milyarlarca yıldızıla, yaşanabilir 54 gezeniyle tüm evreni yaratan yüce ilah ahmetsln rabbinizdir...

al sana ayet hemide bilimsel.. :D

Evren34 11-02-2011 13:28

Alıntı:

ahmetsln´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 363436)
Bil ki yerler gökler yaratan, binlerce galaksisiyle, milyarlarca yıldızıla, yaşanabilir 54 gezeniyle tüm evreni yaratan yüce ilah ahmetsln rabbinizdir...

al sana ayet hemide bilimsel.. :D

bazen bakıyorumda gerçekten gülünç duruma düşen insanlar var Kur'andan kopye çekip yazın demiyor!!!

ahmetsln 11-02-2011 13:37

Alıntı:

Evren34´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 363441)
bazen bakıyorumda gerçekten gülünç duruma düşen insanlar var Kur'andan kopye çekip yazın demiyor!!!

İyi de dostum kuranda tevrattan kopya çekmiş :boink: :der:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:32 .