Kuran ilan eder.. hadi mislimi getir.. Dünyanın her yerinde okusun ! Ben gidicem !
Kuran Resmen ilan ediyor ! HEYYYYYYTTTTT !!! haydiiiiiiiiiiiiiiiiii breeeeeeeeeeeeee !!!! İlan ediyor : Eğer Kuranın Allahın kelamı olduğuna inanmıyorsanız !
Kuranın mislini getirin !
Getiremezsiniz !
vazgeçtik ! Kuranın bir ayetin mislini getirin ! getiremezsiniz getiremiyceksiniz !
dikkat hazır ol kıt a dur yani : Dünyanın her toprağında her köşesinde her ülkesin de her milletin de her memelkette asırlardır hep okusunsun ve hürmet edilsin ! toz kondurulmasın İnkar denler dahi hep Onunla meşgul olsun onun hakkında yazılar yazsın konuşsun Kuran : vazgeçtim ! yaaaaa ! değil Kuranın tümü .... bir ayetinin bir cümlesinin mislini getirin ! Getiremezsizniz getiremiyceksiniz ! NOKTAAAAA !!!
Eğer getirbilirseniz ben de davamdan vazgeç giderim diye ilan ediyor ! Nooooook Taaaaaaaa!!!!
haydi Kuranın Mislini getirin !!!!
Haydiiiiii breeeeeeee !!!!!
Konu RENAULTFERRARİ tarafından (11-02-2011 Saat 03:56 ) değiştirilmiştir.
Neyi Kuran'ın misli sayıyorsunuz? Ne anlamda misli? Satış sayısı? Uzunluk? Hepsi var.
A skeptic is one who prefers beliefs and conclusions that are reliable and valid to ones that are comforting or convenient, and therefore rigorously and openly applies the methods of science and reason to all empirical claims, especially their own. A skeptic provisionally proportions acceptance of any claim to valid logic and a fair and thorough assessment of available evidence, and studies the pitfalls of human reason and the mechanisms of deception so as to avoid being deceived by others or themselves. Skepticism values method over any particular conclusion.
–Dr. Steven Novella, The New England Skeptical Society
Kuran Resmen ilan ediyor ! HEYYYYYYTTTTT !!! haydiiiiiiiiiiiiiiiiii breeeeeeeeeeeeee !!!! İlan ediyor : Eğer Kuranın Allahın kelamı olduğuna inanmıyorsanız !
Kuranın mislini getirin !
Getiremezsiniz !
vazgeçtik ! Kuranın bir ayetin mislini getirin ! getiremezsiniz getiremiyceksiniz !
dikkat hazır ol kıt a dur yani : Dünyanın her toprağında her köşesinde her ülkesin de her milletin de her memelkette asırlardır hep okusunsun ve hürmet edilsin ! toz kondurulmasın İnkar denler dahi hep Onunla meşgul olsun onun hakkında yazılar yazsın konuşsun Kuran : vazgeçtim ! yaaaaa ! değil Kuranın tümü .... bir ayetinin bir cümlesinin mislini getirin ! Getiremezsizniz getiremiyceksiniz ! NOKTAAAAA !!!
Eğer getirbilirseniz ben de davamdan vazgeç giderim diye ilan ediyor ! Nooooook Taaaaaaaa!!!!
haydi Kuranın Mislini getirin !!!!
kuran denen kitabın,
ait olduğu çağın ve toplumun bütün yanılgılarını aynen devam ettirdiğini,
işte sırf bu nedenle bile aşkın bir otoritenin değil insan aklının bir ürünü olduğunu defalarca ve defalarca değişik başlıklarda gözüne soktuk.
artık bazı başlıkları güncellemekten ben utandım,
ama siz yoksaymaktan ve sonrada hiç bir şey olmamış gibi başka başlıklarda kendi kendinize peşrev atmaktan utanmadınız.
mislini getirmemizi istediğin kuran, insan denen canlının beyniyle değil de kalbiyle düşündüğünü zanneden bir kitap.
bu savsataların mı mislini istiyorsun.
dostum bunların modası geçti artık.
dünyayı omuzlarında taşıyan meleklerin,cinlerin, şeytanların,
arş-ı aladaki tahtlarında oturan tanrıların,
daha türlü türlü çocuksu mitolojik varlıklar üzerine kurulu evren tasarımlarının artık düşünce dünyasında yeri yok.
Bil ki yerler gökler yaratan, binlerce galaksisiyle, milyarlarca yıldızıla, yaşanabilir 54 gezeniyle tüm evreni yaratan yüce ilah ahmetsln rabbinizdir...
al sana ayet hemide bilimsel..
Bu şahısta önündeki eski öss yeni ygs/lys sınavına girmek için çalışıyor. Çok çalışması gerektiği için pek nette olabilir.
Herkese saygılar sevgiler, mutlu vakitler.
Bil ki yerler gökler yaratan, binlerce galaksisiyle, milyarlarca yıldızıla, yaşanabilir 54 gezeniyle tüm evreni yaratan yüce ilah ahmetsln rabbinizdir...
al sana ayet hemide bilimsel..
bazen bakıyorumda gerçekten gülünç duruma düşen insanlar var Kur'andan kopye çekip yazın demiyor!!!
bazen bakıyorumda gerçekten gülünç duruma düşen insanlar var Kur'andan kopye çekip yazın demiyor!!!
İyi de dostum kuranda tevrattan kopya çekmiş
Bu şahısta önündeki eski öss yeni ygs/lys sınavına girmek için çalışıyor. Çok çalışması gerektiği için pek nette olabilir.
Herkese saygılar sevgiler, mutlu vakitler.