![]() |
İmamın Ordusu'ndan Fazıl Say'a tehdit.
'İmamın Ordusu'ndan Fazıl Say'a tehdit
26 Ağustos 2011 http://www.birgun.net/actuels/1314345885.jpg Hükümete muhalif fikirleriyle bilinen piyanist Fazıl Say'a sanal ortamdan tehdit ve küfürler yağıyor. Polis olduğunu ve gerçek isminin Osman Şahin olduğunu söyleyen bir kişi, Say'a "Bu ülkeyi pisliklerden temizleme vaktidir" dedi. Ayrıca, söz konusu kişi hakaretler de savurdu. Adının Osman Şahin olduğunu ve polis olduğunu söyleyen şahsın sözlerinde en çok dikkat çeken, İmamın Ordusu oldukları ve dinsizlere savaş açtıklarına ilişkin ifadeler. İşte Fazıl Say'a yöneltilen o sözler: - S...trin gidin bu ülkeden!!!! Osmanlı'nın bu topraklar... Deşifre oldunuz Yahudiler, Masonlar, Ermeni ve maymun soyundan elenler!! - Evet orduyuz. İmamın da olur Allah'ın da olur.. Orduyuz çünkü dinsizlere savaş açtık... Bu ülkeyi artık pisliklerden temizleme vaktidir. Fazıl Say bu mesajlarla ilgili değerlendirmede bulundu. Say şunları söyledi: "Bu faşist ruh kendini tehlikesiz zannediyor. Zannetmemelidir. Dostlar, yüz milyonlarca insan faşizmin kurbanı olmuştur. 2011 yılındayız. Medyada bunları yayınlayacak mert adam varsa ben görmek isterim bunu. Bazen düşüncelerimizi yazdıgımız için, her gün hakaret küfür tehdit ve bir sürü ilkellik internetimize yağmur gibi yağmakta.bir gün. -------------------- imanı Güzeller Din ile kutsandılar iman ile Fırsatlandılar Huriler Cennetle iştahlandılar insanlıklarını unutub puşlaştılar Emelleri ikrarları karanlıklar oldu ışıklardan korkar oldular Yaradanı arsızlıklarına ortak kıldılar Her türlü hayasızlıkları Kendilerine hak sandılar Faize haram dendi Kärını helal sandılar islam müslümansan kardeşimsin Karalarımı yüzüme çalarsan Hemi düşmanım hemide käfirsin Ar ile edebden uzaksınız Yaptıgınız bunca çirkinlikler ayıblar Bir gün gelib Sizleri yok edecekler Adabdır güzellikler insan olmak Sözlerim size degil Güzel insan olanlar Devamlı peşinci olmuşum Veresiye kabulüm degildir Karanlıklara karsı isyanım savaşım işte ben böyle bir insanım. |
Alıntı:
Fazil Say'in su roportaji cok hosuma gidiyor: http://www.youtube.com/watch?v=mcDzM...139F388EE2A008 |
Alıntı:
İslamcı istibdad mi demokrasiydi? Hamidiye alaylarının katliamları mı demokratikti? Saçmalamazsan iyi olur. Kemalizm ile Osmanlı arasında tercih yapmak zorunda değiliz. İkisi de tarihin çöplüğünü boylamalı. |
Herkese Selam.
"İmamın Ordusu'ndan Fazıl Say'a tehdit" İnternet'in bu kadar yaygın kullanıldığı günümüzde, hepimizin bildiği gibi, isteyen, istediği adrese, istediği sahte kimlikle mesaj atabilir. Bu haberi okuyunca bir bakanın mail olayını hatırladım. "BAKAN YAZICI ADINA MAİL GÖNDEREN SAHTE YAZICI YAKALANDI" sondakika.com Böyle olaylar çok sık yaşanıyor. Bu kadar bariz mantık hataları olan uyduruk habere kanan var mıdır bilmiyorum. Bu tip haberlere inanılacağının düşünülmesini Türkiyelilerin mantığına hakaret sayarım. İyi günler. |
Kemal'in ordusu darbe planları yaparken ve geçmişte de yapmışken, buna hiç ses etmeyip imamın ordusuna odaklanmak manidardır. Böyle derken imamın ordusunu temize çekme niyetinde değilim. Kemal'in ordusunu da gözardı etmemek gerektiğini vurgulamaya çalışıyorum. Zira imamın ordusunu hedef alanlar, Kemal'in ordusunu gözardı ediyorlar. Oysa ikisi de NATO ordusudur. İpleri aynı yerdedir.
|
Alıntı:
Benim nurcular gibi Osmanli'yi sutten cikmis ak bir kasik sandigim dusunulmesin. Ama Osmanli buyuk bir devletti. Geri kaldigini farketmisti ve bunu duzeltmek icin cok ciddi caba gostermekteydi. Cok kulturlu bir toplum vardi ve hepsi demopkratik bir bicimde mecliste temsil edilmekteydi. Kemalismin alternatifi Osmanli degilmis. Keske bizde bolsevikler gibi isci devrimi yapma kisvesiyle milleti acliktan oldurseydik degil mi. Keske tercihimiz bu olsaydi. Benim tercihime laf sokan bari kendine baksa pehhh |
Alıntı:
Osmanlı'da üç politik akım yarışıyordu. Evvela Osmanlıcılık benimsendi. Senin gibilerin taraftar olduğu akım budur. Buna göre etnik kökeni ve dinsel inancına bakılmaksızın herkes Osmanlı vatandaşlığı temelinde eşit sayılacaktı. Sultan bu politikayı benimserken, demokrasiyi önemsediğinden değil, devletteki dağılmayı durdurmak için benimsiyordu. Dağılmayı durduramadığını gördüğünde de Osmanlıcılık terk edildi ve meydan islamcılık ile Türkçülük akımlarının çekişmesine kaldı. Abdülhamid islamcılıktan yana olurken ittihatçılar Türkçülükten taraf oldular. Bunların ikisi de baskıcı, tektipçi, despotik, anti-demokratik ve katliamcıdır. Hadi hangisini istiyorsan seç. Özgürsün! Ama sakın çoktan terk edilmiş, daha Osmanlı zamanında terk edilmiş, padişahlarca terk edilmiş Osmanlıcılıktan medet umma. Bugün Osmanlıcı olmak islamcılıktır. Çünkü ülkemizde hıristiyan teba kalmamıştır. Nüfusu bir arada tutacak tutkal ancak islam olabilir. Zaten tüm Osmanlıcı ''kanaat önderleri'' de tutkal olarak(örneğin Türk-Kürt savaşını bitirecek temel olarak) islamı öne çıkarıyorlar. Osmanlıcılık, liberal ekonomi ve emperyalizmle uyumlu bir islamcılık demektir. Bunun taraftarlığını mı yapıyorsun? Alıntı:
Kemalizm ya da Osmanlı arasında tercih yapmak zorunda olmadığımıza inanıyorum. Başka bir yol her zaman vardır, yoksa da biz açarız. Ben sosyalizmden taraftarım. Bunun ille de bolşevik çizgide olması gerekmiyor. Zapatistalar gibi de olabilir. Bin türlü sosyalizm var. Öte yandan, bolşeviklerin kimseyi açlıktan öldürdüğü de yoktur. Devrimden sonra emperyalizmin desteğini alan beyaz orduyle bir iç savaş çıkmış ve bu iş savaş koşullarında kıtlık yaşanmıştır. Yoksa bu sandığın ve sunduğun gibi bolşeviklerin bilerek yaptıkları birşey değildir. Tarihi çarpıtmaya son verirsen mutlu olacağım. |
boş ver freddi abisi bu kızımızı-bu kızımız sıcak iklimde yaşadıgı için,kışın soğugundan,baharın güzelliginden,sonbaharın ılık ayazından,yazın çatlatan sıcaklıgını vede hayatın degişik alanlarını fazla algılamadıgı için?
osmanlı olurlar,eleştirdigin zamanda katil sürüsü yeni çeri ocagına yamallar! çünkü dönekligin vede çirfekligin yandaşlıgın hiç sınırı yoktur? yazımı bir beyitim ile sonlandırıyorum-gerçekler yoldaşınız olsun. Unuttummu zannettiniz İçtiginiz kanları döktürdügünüz gözyaşlarını Unutur unuturummu zannettiniz Gözlerimizde bıraktırdıgınız muratlarımızı Kanlı şerefsiz katliyamlarınızı Unutturur saklarızmı zannettiniz İçimizdeki tarifsiz acıları Sevinsekde çalıp söylesekde İçten içe hırsımızı belli etmesekde Unutur unuttumu sandınız Sahte dost görüntülerinizi Yalan gülüş söylemlerinizi İçten içe doyumsuz kinlerinizi Üstümüze bulaştıramadıgınız kirlerinizi Hakkımızda verdiginiz hükümlerinizi Yıllar asırlar geçsede Unutur unuttumu zannettiniz Hamdim derki içim içime sıgmıyor Hergün büyüyen hırsım bitmiyor Gönlüme acılar artık sıgmıyor Hergün yeni yeni İnsana insanlıga sıgmayan Düşmanın bile yapamıyacagı Şerefsizliklerinizi unuturmu sandınız Nereye kadar gidecek bunca Düzeniniz hükmünüz gün yakındır gerçek insanlık olacak ecelleriniz. |
Fredie bu saatten sonra Osmanlici olsan ne olur olmasan ne olur. Sen "Osmanli=2.Abdulhamit" hastaligina yakalanmissin. Butun yorumlarindan bu ortaya cikiyor.
Ben sadece bize bugune kadar yanlis aksettirilmis tarihi olaylari anlatmaya calisiyorum. Osmanli'nin sayet o gelisim sureci baltalanmasaydi su an oldukca farkli bir devlete gelinmis olacakti. Ama artik bunlari tartismak icin cok gec. Osmanlici olmazsin cunku bu utopik bir hayalden oteye gidemeyecek bisey. Herseyi gectim onca Ermeniyi, Rumu nasil geri getireceksin ki? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:49 . |