Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 26-08-2011, 14:52
zahit zahit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart İmamın Ordusu'ndan Fazıl Say'a tehdit.

'İmamın Ordusu'ndan Fazıl Say'a tehdit

26 Ağustos 2011

Hükümete muhalif fikirleriyle bilinen piyanist Fazıl Say'a sanal ortamdan tehdit ve küfürler yağıyor. Polis olduğunu ve gerçek isminin Osman Şahin olduğunu söyleyen bir kişi, Say'a "Bu ülkeyi pisliklerden temizleme vaktidir" dedi. Ayrıca, söz konusu kişi hakaretler de savurdu. Adının Osman Şahin olduğunu ve polis olduğunu söyleyen şahsın sözlerinde en çok dikkat çeken, İmamın Ordusu oldukları ve dinsizlere savaş açtıklarına ilişkin ifadeler.

İşte Fazıl Say'a yöneltilen o sözler:

- S...trin gidin bu ülkeden!!!! Osmanlı'nın bu topraklar... Deşifre oldunuz Yahudiler, Masonlar, Ermeni ve maymun soyundan elenler!!

- Evet orduyuz. İmamın da olur Allah'ın da olur.. Orduyuz çünkü dinsizlere savaş açtık... Bu ülkeyi artık pisliklerden temizleme vaktidir.

Fazıl Say bu mesajlarla ilgili değerlendirmede bulundu. Say şunları söyledi: "Bu faşist ruh kendini tehlikesiz zannediyor. Zannetmemelidir. Dostlar, yüz milyonlarca insan faşizmin kurbanı olmuştur. 2011 yılındayız. Medyada bunları yayınlayacak mert adam varsa ben görmek isterim bunu. Bazen düşüncelerimizi yazdıgımız için, her gün hakaret küfür tehdit ve bir sürü ilkellik internetimize yağmur gibi yağmakta.bir gün.
--------------------

imanı Güzeller
Din ile kutsandılar
iman ile Fırsatlandılar
Huriler Cennetle iştahlandılar
insanlıklarını unutub puşlaştılar
Emelleri ikrarları karanlıklar oldu
ışıklardan korkar oldular
Yaradanı arsızlıklarına ortak kıldılar
Her türlü hayasızlıkları
Kendilerine hak sandılar
Faize haram dendi
Kärını helal sandılar
islam müslümansan kardeşimsin
Karalarımı yüzüme çalarsan
Hemi düşmanım hemide käfirsin
Ar ile edebden uzaksınız
Yaptıgınız bunca çirkinlikler ayıblar
Bir gün gelib
Sizleri yok edecekler
Adabdır güzellikler insan olmak
Sözlerim size degil
Güzel insan olanlar
Devamlı peşinci olmuşum
Veresiye kabulüm degildir
Karanlıklara karsı isyanım savaşım
işte ben böyle bir insanım.
Alt 26-08-2011, 16:49
jadi jadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

zahit´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
[B]

- S...trin gidin bu ülkeden!!!! Osmanlı'nın bu topraklar... Deşifre oldunuz Yahudiler, Masonlar, Ermeni ve maymun soyundan elenler!!
Osmanlinin yari nufusunu gayri muslimler olusturuyordu ve ozellikle son donem yonetim sekli son derece demokratik ve laikti

Fazil Say'in su roportaji cok hosuma gidiyor:

Alt 28-08-2011, 01:55
Jolly Jocker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Jolly Jocker Jolly Jocker isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

jadi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Osmanlinin yari nufusunu gayri muslimler olusturuyordu ve ozellikle son donem yonetim sekli son derece demokratik ve laikti
Abdülhamid mi demokratik ve laikti?
İslamcı istibdad mi demokrasiydi?
Hamidiye alaylarının katliamları mı demokratikti?
Saçmalamazsan iyi olur.
Kemalizm ile Osmanlı arasında tercih yapmak zorunda değiliz.
İkisi de tarihin çöplüğünü boylamalı.
Alt 28-08-2011, 10:01
basitrasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
basitrasin basitrasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Herkese Selam.
"İmamın Ordusu'ndan Fazıl Say'a tehdit"
İnternet'in bu kadar yaygın kullanıldığı günümüzde, hepimizin bildiği gibi, isteyen, istediği adrese, istediği sahte kimlikle mesaj atabilir.
Bu haberi okuyunca bir bakanın mail olayını hatırladım.

"BAKAN YAZICI ADINA MAİL GÖNDEREN SAHTE YAZICI YAKALANDI"
sondakika.com

Böyle olaylar çok sık yaşanıyor.
Bu kadar bariz mantık hataları olan uyduruk habere kanan var mıdır bilmiyorum.
Bu tip haberlere inanılacağının düşünülmesini Türkiyelilerin mantığına hakaret sayarım.
İyi günler.
Alt 28-08-2011, 14:23
Kıdemli Üye

Kemal'in ordusu darbe planları yaparken ve geçmişte de yapmışken, buna hiç ses etmeyip imamın ordusuna odaklanmak manidardır. Böyle derken imamın ordusunu temize çekme niyetinde değilim. Kemal'in ordusunu da gözardı etmemek gerektiğini vurgulamaya çalışıyorum. Zira imamın ordusunu hedef alanlar, Kemal'in ordusunu gözardı ediyorlar. Oysa ikisi de NATO ordusudur. İpleri aynı yerdedir.
Alt 28-08-2011, 21:23
Yasaklandı

Freddie´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Abdülhamid mi demokratik ve laikti?
İslamcı istibdad mi demokrasiydi?
Hamidiye alaylarının katliamları mı demokratikti?
Saçmalamazsan iyi olur.
Kemalizm ile Osmanlı arasında tercih yapmak zorunda değiliz.
İkisi de tarihin çöplüğünü boylamalı.
Abdulhamid kesinlikle Ittihatcilarin yaptigi gibi bir etnik temizlige girismeyecekti. Ayrica Osmanliyi Almanya ile birlikte savasa sokacak kadar gerizekali da degildi.

Benim nurcular gibi Osmanli'yi sutten cikmis ak bir kasik sandigim dusunulmesin. Ama Osmanli buyuk bir devletti. Geri kaldigini farketmisti ve bunu duzeltmek icin cok ciddi caba gostermekteydi. Cok kulturlu bir toplum vardi ve hepsi demopkratik bir bicimde mecliste temsil edilmekteydi. Kemalismin alternatifi Osmanli degilmis. Keske bizde bolsevikler gibi isci devrimi yapma kisvesiyle milleti acliktan oldurseydik degil mi. Keske tercihimiz bu olsaydi. Benim tercihime laf sokan bari kendine baksa pehhh
Alt 29-08-2011, 10:42
Kıdemli Üye

jadi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Abdulhamid kesinlikle Ittihatcilarin yaptigi gibi bir etnik temizlige girismeyecekti. Ayrica Osmanliyi Almanya ile birlikte savasa sokacak kadar gerizekali da degildi.
Abdülhamid baskıcı ve despot bir islamcıydı. Bak iyi oku: İslamcı. İstibdad yöntemlerini uyguluyordu Abdülhamid. İstibdad ile islamcılık zaten hep el ele yürümüştür. İslamcı baskının olduğu yerde çok kültürlülük ve demokrasi olabilir mi? Osmanlı'ya demokrasi, padişahlar eliyle değil, onlarla mücadele edilerek geldi. Zaten pek çok demokratik kazanım da Avrupa devletlerinin zoruyla kabul edildi. Sen bunları tümüyle gözardı ediyorsun. Öte yandan, Hamidiye Alaylarını kurup Ermenilere katliam yapan da yine Abdülhamid'dir.

Osmanlı'da üç politik akım yarışıyordu. Evvela Osmanlıcılık benimsendi. Senin gibilerin taraftar olduğu akım budur. Buna göre etnik kökeni ve dinsel inancına bakılmaksızın herkes Osmanlı vatandaşlığı temelinde eşit sayılacaktı. Sultan bu politikayı benimserken, demokrasiyi önemsediğinden değil, devletteki dağılmayı durdurmak için benimsiyordu. Dağılmayı durduramadığını gördüğünde de Osmanlıcılık terk edildi ve meydan islamcılık ile Türkçülük akımlarının çekişmesine kaldı. Abdülhamid islamcılıktan yana olurken ittihatçılar Türkçülükten taraf oldular. Bunların ikisi de baskıcı, tektipçi, despotik, anti-demokratik ve katliamcıdır. Hadi hangisini istiyorsan seç. Özgürsün! Ama sakın çoktan terk edilmiş, daha Osmanlı zamanında terk edilmiş, padişahlarca terk edilmiş Osmanlıcılıktan medet umma. Bugün Osmanlıcı olmak islamcılıktır. Çünkü ülkemizde hıristiyan teba kalmamıştır. Nüfusu bir arada tutacak tutkal ancak islam olabilir. Zaten tüm Osmanlıcı ''kanaat önderleri'' de tutkal olarak(örneğin Türk-Kürt savaşını bitirecek temel olarak) islamı öne çıkarıyorlar. Osmanlıcılık, liberal ekonomi ve emperyalizmle uyumlu bir islamcılık demektir. Bunun taraftarlığını mı yapıyorsun?

Kemalismin alternatifi Osmanli degilmis. Keske bizde bolsevikler gibi isci devrimi yapma kisvesiyle milleti acliktan oldurseydik degil mi. Keske tercihimiz bu olsaydi. Benim tercihime laf sokan bari kendine baksa pehh
Hımmm, yani sana göre kemalizmin alternatifi Osmanlı öyle mi? Senin kemalist olmadığını bildiğimize göre, şu an Osmanlıcı olduğunu itiraf etmiş vaziyettesin sanırım. İşte böyle ol Jadı, görüşünü saklama, saklama ki eleştiriye de açık olsun. Osmanlıcı ateist! Hey yavrum hey! Aklını seveyim senin.

Kemalizm ya da Osmanlı arasında tercih yapmak zorunda olmadığımıza inanıyorum. Başka bir yol her zaman vardır, yoksa da biz açarız. Ben sosyalizmden taraftarım. Bunun ille de bolşevik çizgide olması gerekmiyor. Zapatistalar gibi de olabilir. Bin türlü sosyalizm var. Öte yandan, bolşeviklerin kimseyi açlıktan öldürdüğü de yoktur. Devrimden sonra emperyalizmin desteğini alan beyaz orduyle bir iç savaş çıkmış ve bu iş savaş koşullarında kıtlık yaşanmıştır. Yoksa bu sandığın ve sunduğun gibi bolşeviklerin bilerek yaptıkları birşey değildir. Tarihi çarpıtmaya son verirsen mutlu olacağım.
Alt 29-08-2011, 11:26
zahit zahit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

boş ver freddi abisi bu kızımızı-bu kızımız sıcak iklimde yaşadıgı için,kışın soğugundan,baharın güzelliginden,sonbaharın ılık ayazından,yazın çatlatan sıcaklıgını vede hayatın degişik alanlarını fazla algılamadıgı için?
osmanlı olurlar,eleştirdigin zamanda katil sürüsü yeni çeri ocagına yamallar!
çünkü dönekligin vede çirfekligin yandaşlıgın hiç sınırı yoktur?
yazımı bir beyitim ile sonlandırıyorum-gerçekler yoldaşınız olsun.

Unuttummu zannettiniz
İçtiginiz kanları döktürdügünüz gözyaşlarını
Unutur unuturummu zannettiniz
Gözlerimizde bıraktırdıgınız muratlarımızı
Kanlı şerefsiz katliyamlarınızı
Unutturur saklarızmı zannettiniz
İçimizdeki tarifsiz acıları
Sevinsekde çalıp söylesekde
İçten içe hırsımızı belli etmesekde
Unutur unuttumu sandınız
Sahte dost görüntülerinizi
Yalan gülüş söylemlerinizi
İçten içe doyumsuz kinlerinizi
Üstümüze bulaştıramadıgınız kirlerinizi
Hakkımızda verdiginiz hükümlerinizi
Yıllar asırlar geçsede
Unutur unuttumu zannettiniz
Hamdim derki içim içime sıgmıyor
Hergün büyüyen hırsım bitmiyor
Gönlüme acılar artık sıgmıyor
Hergün yeni yeni
İnsana insanlıga sıgmayan
Düşmanın bile yapamıyacagı
Şerefsizliklerinizi unuturmu sandınız
Nereye kadar gidecek
bunca Düzeniniz hükmünüz
gün yakındır gerçek insanlık olacak ecelleriniz.
Alt 29-08-2011, 22:31
Yasaklandı

Fredie bu saatten sonra Osmanlici olsan ne olur olmasan ne olur. Sen "Osmanli=2.Abdulhamit" hastaligina yakalanmissin. Butun yorumlarindan bu ortaya cikiyor.

Ben sadece bize bugune kadar yanlis aksettirilmis tarihi olaylari anlatmaya calisiyorum. Osmanli'nin sayet o gelisim sureci baltalanmasaydi su an oldukca farkli bir devlete gelinmis olacakti. Ama artik bunlari tartismak icin cok gec. Osmanlici olmazsin cunku bu utopik bir hayalden oteye gidemeyecek bisey. Herseyi gectim onca Ermeniyi, Rumu nasil geri getireceksin ki?

Önerilen Siteler