![]() |
Uzaydaki çöpler
Bizim gibi Milletlerin, uzay konusunda tek övüneceği kelime! biz en azından uzayı kirletmiyoruz olabilir. :D
Peki ya dünya? ehem öhö, kem küm. Alıntı:
|
Kamu spotu-
Dışarıda çöp bulamıyorsan yere atma, küçük bir şeyse ya cebine sıkıştır ya da çantana koy, çöp bulunca atarsın. Eve geliyorum ceplerimden atıklar çıkıyor. Duyarlı olsun herkes benim gibi. Ayrıca tükrüğünüz geldiğinde bir ağaç dibi, çalılık falan gidin orada tüpürün. Yolun tam ortasına tükürmek zorunda değilsiniz. Ayrıca şu yollarda burun karıştırmakta ne abi ya. Trafik deli gibi akıyor, yandaki dükkanlardaki koskoca herifler trafiğe karşı çıkıp burnunu karıştırıyor. Ln olum bu kdr mı gamsızsın be. Bir güzel yerleşiyor mekana kamuya karşı burun ameliyatı, sırf bugün nerden baksan 3 tane gördüm böyle. Nasıl bir iğrençlik arkdş ya. Bu da yanlış, bunu da yapmayın. Esnemek, esnerken de kapayın ağzınızı bir zahmet. Su aygırı gibi karşımda. Ha şimdi diyeceksiniz ki, efendim bu foruma sıradan insanlar girmez kültürlü insanlar gelir. Kültürlüsü de aynı mk. Te bizim komşu herif jeolog, mastırını yüksek şeyini falan her bişeyini yapmış, geçen karısını dövdü! Kültürün dibi sana. Ben uyarayım da yani insanlık adına. |
Eline sağlık jumanji, güzel ifade etmişsin.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:28 . |