Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Hz.Muhammet'e bildirilen gelecek! (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=8145)

point_13_ 09-11-2008 19:54

Hz.Muhammet'e bildirilen gelecek!

şimdi peygamberimize yalancı diyen zihniyet, umarım bu başlıktan sonra hem yalancı hem kahinmiş demezsiniz :S

http://www.hazretimuhammed.org/gelec...aberler.html#3
gözünüzü açmanız temennisiyle..:rolleyes:

aydoe 09-11-2008 20:18

"Allah apaçık inkar edilir hale gelmedikçe kıyamet kopmaz."239

Cennete gidebilmek için bizlerin çoğalmasına ihtiyacınız var ,bizler olmasak kıyamet bile kopmayacakmış:p

prometheus4517 09-11-2008 20:53

arkadaşım orda söylenenlere bir bak bakalım. şahitleri kim yine din adamları. sence güvenilir mi? zaten bizim sorunumuz o din adamlarına güvenmiyoruz. şahitliklerine mi güvenelim. haaaaa. doğru doğru demiştir mi diyelim. ben inanmıyorum şimdi muhammede de din adamlarına da. nolacak. bi eksiklik de hisstemiyorum. yok şöyle olacak demiş yok böyle olacak demiş. işinize geldiği zaman hadisler güvenilmez. işinize geldiği zaman güvenilir. bırakın artık ikiyüzlülüğü. içiniz dışınız bir olsun.

point_13_ 09-11-2008 21:05

burda tek bir olay yok sürüsüyle var..hepsi mi yalan diyceksiniz?? peki arkadaşlar sizin takdiriniz.. sizlere ihtiyaç olduğundan değil sadece olacak olan bunlar olduğundan söylenmiş bir söz..neyse ya işinize geldiği yerden anlıyorsunuz..ben görmenizi istediklerimi paylaşmayı sürdürücem..en azından bir müslüman olarak bu benim sorumluluğum :) işte böyle de güzel bir din kendin rahatsın başkalarını salla demiyor herkese bildiğini anlat onlar da Allah yoluna girsin diyor..seviyorum dinimi..

prometheus4517 09-11-2008 21:11

girmezlerse uyar. tecrit et. köşelerde bekle yolunu kes. yine girmezlerse öldür diyor. değil mi? sen sev ben sevmiyorum senin dinini senin için bi sakınası yoktur umarım.

point_13_ 09-11-2008 21:21

yok yok benim için hiçbir sakıncası yok..ama senin için "haydi abbas vakit tamam akşam diyordun işte oldu akşam" dediklerinde bazı sakıncalar doğabilir..

ozgur_beyin 09-11-2008 21:27

sevgili point islama göre ''allahtan başka kimse gaybı bilmez''
ama verdiğin link muhammedi nostradumus yapmış
ilgimi çeken depremler çoğalacakmış .
benim sevgili pullusazan kardeşim fayların kırılması periyodiktir .yani dünyada depremler
belirli bir periyot izler ne azalır ne çoğalır

Güçistenci 09-11-2008 23:26

hy nin kullandığı kaynaklara dikkat edin. istediği düşünceyi yansıtmak için bin bir türlü kaynağı kullanmış. hangisi ne kadar sahih bilebilir miyiz?

bir de nostradamus da benzer kehanetleri söylüyor. ayrıca muhammedin söylediğinden daha tutarlı...

ayrıca ben de 10 cilt geleceğe dair kitap yazsam benim söylediklerimden de tutanlar olur. bu forumda bu konular tartışılmış heralde.

ayrıca hadisler çok genel bi bakış açısıyla bakıyo.1400 sene önce "insanın ayakları yerden kesilecek" desem bunu bugün 1000 farklı şekilde yorumlarlar. uzaya gitmek, uçak, helikopter kullanmak falan. bu dediğim de doğru olabilir. ayrıca bir sürü de muhammedin söyleyip de tutturamadığı şeyler var.

gercekisim 09-11-2008 23:27

Sizin Muhammet özellikle de kıymetli madenlere çok meraklı ve alakalı görünüyor,bugün yaşasaydı peygamber olmak yerine belki de bir bankanın kıymetli madenler şefi falan olurdu :)

point_13_ 10-11-2008 00:00

özellikle daha başında uyardım çünkü nerden yaklaşacağınızı az çok tahmin ediyordum..başlıkta da dikkat ederseniz bildirilen yazdım ki konuyu saçma sapan yerlerden ele almayın diye..ama olmamış yine kendiniz çalıp oynamışsınız..elbette gaybı yalnız Allah bilir ama bilinmesini istediklerini Allah peygamberimize vahiy yoluyla bildirmiş olamaz mı?? söylenenlere cevap bulamayınca kaynaklardan şüphe etmişsiniz..oysa bunlar her yerde var ben bu linki bulmadan önce de bu bilgilere sahiptim..
Kişiye kamçısının ucu konuşmadıkça kıyamet kopmaz.
Kişiye (kendi) sesi konuşmadıkça kıyamet kopmaz
Şark tarafından bir kuyruklu yıldız doğup aydınlık verecektir. Onun her günkü irtifi (geçiş yönü) meşrıktan mağribedir (doğudan batıya doğrudur).
bunlar nasıl uydurulabilir?? atıp tutturulacak şeyler mi bir kez daha düşünün..
Talikan'a (Afganistan'a) yazık oldu. Şüphesiz Allah Teala'nın orada altın ve gümüş olmayan hazineleri vardır. Orada Allah'ı hakkıyla bilen insanlar vardır
(altın ve gümüş OLMAYAN deniyor..kıymetli madenlere merakını anlayabilmek de bir meziyet tabii)
Her 30 yılda deprem sayısının periyodik olarak artış gösterdiğini kaydeden Ercan, Türkiye'ye denk gelen depremlerin artış yıllarının ise 1910, 1940, 1970 ve 2000'e yakın yıllar olduğunu, gelecekteki artış yılının ise '2030'lu yıllar olmasının beklendiğini' bildirdi.
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2001/07/11/yasam/yasam1.html linkin son paragrafı verilmiştir..
yani depremler periyodiktir..ama periyodik olan depremlerin her 30 yılda arttığıdır ki bu da peygamberimizin sözleriyle paralellik gösterir..

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:04 .