özellikle daha başında uyardım çünkü nerden yaklaşacağınızı az çok tahmin ediyordum..başlıkta da dikkat ederseniz bildirilen yazdım ki konuyu saçma sapan yerlerden ele almayın diye..ama olmamış yine kendiniz çalıp oynamışsınız..elbette gaybı yalnız Allah bilir ama bilinmesini istediklerini Allah peygamberimize vahiy yoluyla bildirmiş olamaz mı?? söylenenlere cevap bulamayınca kaynaklardan şüphe etmişsiniz..oysa bunlar her yerde var ben bu linki bulmadan önce de bu bilgilere sahiptim..
Kişiye kamçısının ucu konuşmadıkça kıyamet kopmaz.
Kişiye (kendi) sesi konuşmadıkça kıyamet kopmaz
Şark tarafından bir kuyruklu yıldız doğup aydınlık verecektir. Onun her günkü irtifi (geçiş yönü) meşrıktan mağribedir (doğudan batıya doğrudur).
bunlar nasıl uydurulabilir?? atıp tutturulacak şeyler mi bir kez daha düşünün..
Talikan'a (Afganistan'a) yazık oldu. Şüphesiz Allah Teala'nın orada altın ve gümüş olmayan hazineleri vardır. Orada Allah'ı hakkıyla bilen insanlar vardır
(altın ve gümüş OLMAYAN deniyor..kıymetli madenlere merakını anlayabilmek de bir meziyet tabii)
Her 30 yılda deprem sayısının periyodik olarak artış gösterdiğini kaydeden Ercan, Türkiye'ye denk gelen depremlerin artış yıllarının ise 1910, 1940, 1970 ve 2000'e yakın yıllar olduğunu, gelecekteki artış yılının ise '2030'lu yıllar olmasının beklendiğini' bildirdi.
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2001/07/11/yasam/yasam1.html linkin son paragrafı verilmiştir..
yani depremler periyodiktir..ama periyodik olan depremlerin her 30 yılda arttığıdır ki bu da peygamberimizin sözleriyle paralellik gösterir..