![]() |
en çok neyin özlemini çekeceksiniz.
şimdi yaşıyoruz ve ölüm gelecek sonsuzluğa karışmadan evvel ennnn çok neyin özlemini çekeceksiniz, keşke şunuda yapsaydım diyeceğiniz ne var....mesela ben...asla başka yıldız sistemlerine giden bir geminin personeli olamayacağım mesela :P bu beni çok üzecek...:)
|
Ekonomik sorunlarımı çözüp, şöyle doya sıya keyfini sürmeden gidersem gözüm açık gider.
|
Off, öyle çok ki... Ayata bam telini bulmuşsunuz :(
Doğayı seyretmek... havanın parçalı bulutlu olduğu havalarda gökyüzünü seyrettikçe hala hayatta olduğum için duyduğum sevincin yanında bir gün bunları göremeyecek olmanın üzüntüsü... aynı anda iki zıt duygu.. hüzünlü sevinçler.. hüznün ağır basması sonrasında.. Hele o gün batımları.. denizde bulutlardan sızıyorsa hele kızıl gün ışığı.. bulutlara resmedilmiş rengarenk resimler... 1000 kez görsem yine de doyum olmaz bunları seyre.. Ağaçların ilkbahardaki çiçekleri.. taze köpre yapraklar.. çam ağaçlarının yeni kozalakları, havalar ısındıkça çıt çıt açılışları kozalakların... Bir Nepal hayalim var.. onu gerçekleştiremezsem gözüm dağlarda kalacak.. bir de beyaz kumsalı olan bir adada çok uzun bir süre yaşamak isterdim. Maldivlerde mesela.. bana hayat vermeye devam eden doğaya borcumu ödeyecek şeyler yapmak isterdim.. Kitaplarım basılmadan ölürsem, benden sonrasına yaşadığıma dair hiçbir iz bırakmadan gidersem... benim en en büyük korkum bu aslında .. bu yaşama kendimden bir iz bırakmak istiyorum. :( |
Rio Karnavalına gitmek istiyorum.
Allah nasib ederse... :D |
İşte bu psikoloji olduğu için
Ahiret var yok olmayı kabullenemiyorsunuz. Binlerce yıl verselerde yine aynı şeyleri düşünecektiniz.. |
Alıntı:
Siz gerçektende cennete gidip hurilerle haşır neşir vaziyette çayırlık çimenlik alanlarda tahtlar üzerinde oturup,billur kadehlerden içkilerinizi yudumlayacağınızı falan sanıyor olmalısınız hala..Üzerinizde de ipekten yeşil giysilerle beraber..Cennet ehilleri birbirlerine selam,selam diyorlar ve başka kelime de işitilmiyor..Yahu oturup hayal ettim de,korkunç komik bir durum..Ben istemem öyle tiyatral bir cennet..:p |
Yahu oturup hayal ettim de,korkunç komik bir durum..Ben istemem öyle tiyatral bir cennet..:p
........ Bu rezillik oyun havası dünyasında zaten bir roldesiniz bence. sahiden de gerek yok sizin için. doğru tespit katılıyorum size. |
Alıntı:
Senin algiladigin sekilde bir psikoloji hic degil.:) Fakat ben asla yok olmayacagim.;) Bedenimi, besin tadlandirici fabrikaya bagisladim, ölünce direk oraya. Kemiklerimden, organlarimdan besinlere katki malzemeleri yapacaklar. Gelismekte olan müslüman ülkelerin insanlarina helal hos olayim.:D Kim demis yok olacagim diye? Ne ahiret, ne huri, ne de nuri var... Adresi belli olmayan yer olur mu? |
karadenizli kardeş siz asla anlamayacaksınız...aynı özlemi sende çekeceksin İslama göre
bu dünyaya gelmeyeceksinki....öleceksin, mezarda kıyameti bekle dur günah sevapların tartılmasını bekle, sırat köprüsünden geçmeyi dene, geçtin geçtin geçemedin 20 000 fit....düştün işte kazana, başlıyacan yanmaya...özlemlerinle birlikte yanarsın, de hadi geçtin köprüyü....saçma sapan bir cennet, tariflerinden belli değilmi... komikmi komik...neyse.... en iyisi sende yaz özlemlerini... |
Alıntı:
nasıl varlıgının burada olmasında soz sahıbı degılsen ve senın ıraden dısında gelmıs ısen, nasıl oldugunde kendı ıraden dısında ve dahılınde yok olabılcegın kesın yargısına vardın? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:34 . |