![]() |
Din acı ilişkisi ve çıkarımlar
Benim dikkatimi çeken çok önemli bir şey var, şöyle ki hayat(ım)ta genellikle ne zaman din ve dini konularda çaba sarfetse(k)m(oruç, namaz vs.)bunu ciddi bir yıkım izlemesi. Ne zaman dinin dışında normal bir düşünce yapısında olsa(k)m hayatım(ız) nisbeten daha iyi geçiyor düzende oluyor, yani herşey yerli yerinde... Yani din son derece gereksiz ve arabesk o yüzden bence dine bir hastalık, bir virüs gibi yaklaşılmalıdır. Bu hastalığa da uygulanacak şey karantinadır.
|
Ne karantinası kardeşim. Hastalığı ortadan kaldıracaksın. Dinleri yok edeceksin.
|
EAGLE HORN KARDES : [align=right]Benim dikkatimi çeken çok önemli bir şey var, şöyle ki hayat(ım)ta genellikle ne zaman din ve dini konularda çaba sarfetse(k)m(oruç, namaz vs.)bunu ciddi bir yıkım izlemesi. Ne zaman dinin dışında normal bir düşünce yapısında olsa(k)m hayatım(ız) nisbeten daha iyi geçiyor düzende oluyor, yani herşey yerli yerinde... Yani din son derece gereksiz ve arabesk o yüzden bence dine bir hastalık, bir virüs gibi yaklaşılmalıdır. Bu hastalığa da uygulanacak şey karantinadır. BENIMDE BU YAZMIS OLDUGUN YAZININ TAM TERSI OLUYOR ... NEZAMANKI DÜNYAYA MEGIL ETSEM IÇIME BIR HUZURSUZLUK GIRIYOR GELIP GEÇICI DÜNYA NIMETLERINE... MATERYALIST KARDES DE :Ne karantinası kardeşim. Hastalığı ortadan kaldıracaksın. Dinleri yok edeceksin.
BU ARKADASIDA CAHILIGINE VERIYORUM KOMLEKSI IÇINDEKINI ORTAYA KOYUYOR ZAVALLI ... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:13 . |