Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-10-2005, 01:53
EagleHorn EagleHorn isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart Din acı ilişkisi ve çıkarımlar

Benim dikkatimi çeken çok önemli bir şey var, şöyle ki hayat(ım)ta genellikle ne zaman din ve dini konularda çaba sarfetse(k)m(oruç, namaz vs.)bunu ciddi bir yıkım izlemesi. Ne zaman dinin dışında normal bir düşünce yapısında olsa(k)m hayatım(ız) nisbeten daha iyi geçiyor düzende oluyor, yani herşey yerli yerinde... Yani din son derece gereksiz ve arabesk o yüzden bence dine bir hastalık, bir virüs gibi yaklaşılmalıdır. Bu hastalığa da uygulanacak şey karantinadır.
Alt 17-10-2005, 02:59
Materyalist Materyalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ne karantinası kardeşim. Hastalığı ortadan kaldıracaksın. Dinleri yok edeceksin.

Tek Gerçek Maddedir
Alt 17-10-2005, 12:10
burkay
Üye Değil

EAGLE HORN KARDES : [align=right]Benim dikkatimi çeken çok önemli bir şey var, şöyle ki hayat(ım)ta genellikle ne zaman din ve dini konularda çaba sarfetse(k)m(oruç, namaz vs.)bunu ciddi bir yıkım izlemesi. Ne zaman dinin dışında normal bir düşünce yapısında olsa(k)m hayatım(ız) nisbeten daha iyi geçiyor düzende oluyor, yani herşey yerli yerinde... Yani din son derece gereksiz ve arabesk o yüzden bence dine bir hastalık, bir virüs gibi yaklaşılmalıdır. Bu hastalığa da uygulanacak şey karantinadır. BENIMDE BU YAZMIS OLDUGUN YAZININ TAM TERSI OLUYOR ... NEZAMANKI DÜNYAYA MEGIL ETSEM IÇIME BIR HUZURSUZLUK GIRIYOR GELIP GEÇICI DÜNYA NIMETLERINE... MATERYALIST KARDES DE :Ne karantinası kardeşim. Hastalığı ortadan kaldıracaksın. Dinleri yok edeceksin.

BU ARKADASIDA CAHILIGINE VERIYORUM KOMLEKSI IÇINDEKINI ORTAYA KOYUYOR ZAVALLI ...

Önerilen Siteler