mutezile daha güzel yazdıysa kitabını çıkarsın ama 6000 küsür maddeden olsun sonra ona savaş açsınlar ve o da savaşı zafer ile tamamlasın ama hz muhammed okuma yazma bilmiyor idi ama olsun mutezile yeryüzünde bütün teknoloj imkanlarını kullansın ve bir okadar da ateizmin önde gelen profesörleri ilim adamları da gelsin kafanız çok çalışıyor ya bilgilisiniz ya insanları sizlerin ortamını sevdirecek kitap sunun hadi hodri meydan .
ama boş lafdan öte gitmez sizinki bir anlık böyle bir heves ve anında kaybolan bir istek acaba neden !!!
buna benzer başka bir ateist sitesinde biri aklınca böyle kendince ayetler kendi kafasına göre yazmış idi .
biri çıkıp o bunları yazdısa ben kefilim ben inanıyorum demiş idi .
aradan belli bir zaman geçti şöyle 5-6 gün !!!
bakın işin garipliğine tesadüflüğüne . ben bir topik açtım ateistler bu ayeti yorumlaya bilirlermi deim .
sivri zekalının biri çıktı ve dediki : sen bizi aptal mı sanıyorsun kuranı kerimde böyle ayet yok hem bukadar saçma bir cümleyi ancak sen uydurursun dedi ...

*
ve o cümleyi saçma bulan kişi de desadüfen o arkadaşın yazmış olduğu kafasında uydurduğu ayet idi ve kendi demişdiki ben kefilim o yazdıysa doğrudur *

*
işte henüz 5 - 6 gün geçmeden daha kendi söylediği beğendiği ayete birden bire ters bir görüş gösteren bir zavallı .
ben ona dediğimde peki sen bizi aptal mı sandın daha birkaç gün evvel sizlerin önde gelen bir ateist arkadaşınızı bize karşı guru taplosu ilan etmişdin o ayet ona ait dedim !!!
o gün site birbrine girmiş idi *

*

*
işte onun için allahın gücüne sizlerin hangi aklınız seviyeniz bilginiz ilminiz yeter .
boşverin böyle basit ce kendinizi kandırmaya .
allah kuranı kerimde hodri meydan diyor bunun aksini 1400 senenin üzerinde bir zaman geçmesine rağmen kimse başaramadı .
buyrun bütün teknoloji harikalarını prof . ilim . bilim adamları toplansın ..
ama nafile başaramazssınız ..
ah ateizm ah