Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 31-12-2007, 21:35
aspendos
Üye Değil

Standart Re: Alternatif Ayetler/Mutezile'den

mutezile daha güzel yazdıysa kitabını çıkarsın ama 6000 küsür maddeden olsun sonra ona savaş açsınlar ve o da savaşı zafer ile tamamlasın ama hz muhammed okuma yazma bilmiyor idi ama olsun mutezile yeryüzünde bütün teknoloj imkanlarını kullansın ve bir okadar da ateizmin önde gelen profesörleri ilim adamları da gelsin kafanız çok çalışıyor ya bilgilisiniz ya insanları sizlerin ortamını sevdirecek kitap sunun hadi hodri meydan .

ama boş lafdan öte gitmez sizinki bir anlık böyle bir heves ve anında kaybolan bir istek acaba neden !!!

buna benzer başka bir ateist sitesinde biri aklınca böyle kendince ayetler kendi kafasına göre yazmış idi .

biri çıkıp o bunları yazdısa ben kefilim ben inanıyorum demiş idi .

aradan belli bir zaman geçti şöyle 5-6 gün !!!

bakın işin garipliğine tesadüflüğüne . ben bir topik açtım ateistler bu ayeti yorumlaya bilirlermi deim .

sivri zekalının biri çıktı ve dediki : sen bizi aptal mı sanıyorsun kuranı kerimde böyle ayet yok hem bukadar saçma bir cümleyi ancak sen uydurursun dedi ... *

ve o cümleyi saçma bulan kişi de desadüfen o arkadaşın yazmış olduğu kafasında uydurduğu ayet idi ve kendi demişdiki ben kefilim o yazdıysa doğrudur * *

işte henüz 5 - 6 gün geçmeden daha kendi söylediği beğendiği ayete birden bire ters bir görüş gösteren bir zavallı .

ben ona dediğimde peki sen bizi aptal mı sandın daha birkaç gün evvel sizlerin önde gelen bir ateist arkadaşınızı bize karşı guru taplosu ilan etmişdin o ayet ona ait dedim !!!

o gün site birbrine girmiş idi * * *

işte onun için allahın gücüne sizlerin hangi aklınız seviyeniz bilginiz ilminiz yeter .

boşverin böyle basit ce kendinizi kandırmaya .

allah kuranı kerimde hodri meydan diyor bunun aksini 1400 senenin üzerinde bir zaman geçmesine rağmen kimse başaramadı .

buyrun bütün teknoloji harikalarını prof . ilim . bilim adamları toplansın ..

ama nafile başaramazssınız ..

ah ateizm ah
Alt 01-01-2008, 14:57
acizmurid acizmurid isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Aspendos Allah'ına kurban olurum ben senin, seninle aynı fikirdeyiz, müslümanlar hep çelişir diyenlere inat.
Alt 01-01-2008, 19:04
aspendos
Üye Değil

acizmurid";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aspendos Allah'ına kurban olurum ben senin, seninle aynı fikirdeyiz, müslümanlar hep çelişir diyenlere inat.
kimseye inat etme gibi durumumuz yok biraz akıllı ve dikkatli ol yeter de artar bile anlıyana ...

insanlar allahın verdiği o muhteşem akıl ile biraz ilim sahibi oldumu dünyayı ben yarattım benden doğrusu yokdur havasına bürünürler .

allah kimsenin aklını şeytanın yönüne çevirmesin *:twisted:

Alt 01-01-2008, 20:33
Üye Değil

Amin Ecmain
Alt 02-01-2008, 01:35
gercekisim gercekisim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelikten Ayrılanlar

" Bu dinin sizlere bahşedilme sebebi: aranızdaki sevgi barış kardeşlik, dayanışma ülküsünü yeryüzüne gönderdiğim HER İNSANA VE CANLIYA göstermeniz, bu Kitab'dan herkesi haberdar etmenizdir. Ne mekke, ne medine ne de Ümmü-l Kurra benim muhatabımdır. Tüm İnsanlığa bu Kitab vasıtasıyla sesleni yorum"

1-Bu kitap hangi dilde olacak?
2-Mekke medine muhatabım değil diyince araplar bozulmasınlar
3-Bu kitap hangi coğrafyada ortaya çıkacak?
Alt 02-01-2008, 18:20
aspendos
Üye Değil

gercekisim";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
" Bu dinin sizlere bahşedilme sebebi: aranızdaki sevgi barış kardeşlik, dayanışma ülküsünü yeryüzüne gönderdiğim HER İNSANA VE CANLIYA göstermeniz, bu Kitab'dan herkesi haberdar etmenizdir. Ne mekke, ne medine ne de Ümmü-l Kurra benim muhatabımdır. Tüm İnsanlığa bu Kitab vasıtasıyla sesleni yorum"

1-Bu kitap hangi dilde olacak?
2-Mekke medine muhatabım değil diyince araplar bozulmasınlar
3-Bu kitap hangi coğrafyada ortaya çıkacak?
daha ilk 3 benzer uydurma ayette batırdın kitabı * *
Alt 02-01-2008, 18:49
mep
Üye Değil

okuma bilmeyen elçisine daha ilk ayette "Oku"diyen
* *daha ilk ayette batmış olmuyomu be abim hı!??
Alt 02-01-2008, 19:23
aspendos
Üye Değil

mep";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
okuma bilmeyen elçisine daha ilk ayette "Oku"diyen
* *daha ilk ayette batmış olmuyomu be abim hı!??
işte mucize başlangıcı güzel kardeşim sen de öyle birşey yaz ki okuma bilmediği okumayı bir anda öğrenip sonra ondan 6000 küsür ayet çıksın ve 1400 sene sonra da aynı tazeliğini korusun !!!

geç bunları dostum sadece bir hayal ürünü seninkisi .

ispat etmen için yazın bir kitap gösterin ilminizi marifetinizi .

ama boş lafdan öteye gidermi kendin karar ver *
Alt 02-01-2008, 21:14
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Aspendos, hayal dunyasinda yasayan, masallara dayanik kitaplara inananan sensin. Insan bu kadar mi bilmez kendini?
* Defalarca gorus acilarimiz yazildi, defalarca hayal ve gercegin farki anlatildi, hala anlamamakta israr ediyorsun. Herkese ac gozunu derken basini kuma sokmussun. Sanki muhammed'e sozde ayetler inerken yanindaymissin gibi emin konusuyorsun. Sana defalarca eger baska bir dine mensub bir aileden dogsaydin ne kurana ne de muhammede inanmiyacaktin dedik. Insan hic mi anlamaz ne demek istendigini? Beynin muhurlenmis iman hastaligiyla, bari sayemizde birazcik arala da isik girsin icine. Eger hakikaten tanri aski olsaydi, arana muhammed'in girmesine, bazi inancli dostlarimiz gibi, izin vermezdin. Seninki takim tutmaktan baska birsey degil. Sevgilerimle....

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 02-01-2008, 21:44
gercekisim gercekisim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelikten Ayrılanlar

Aspendos benim sorduklarımın bir yere gönderme olduğunu ve bu konunun başlangıcında verilmiş "şöyle olsaydı" tarzındaki tasarıya yönelik bir eleştiri değil de sadece bazı gerçekleri hatırlatmak amaçlı olduğunu anlayamamışın maalesef.İstersen göndermenin nereye olduğunu anlamak için aşağıdaki Kuran ayetlerine bir daha bak.

Fussilet *44 *
(Mekkî 61) *Eğer biz onu, yabancı dilden bir Kur'an kılsaydık, diyeceklerdi ki: Ayetleri tafsilatlı şekilde açıklanmalı değil miydi? Arab'a yabancı dilden (kitap) olur mu? De ki: O, inananlar için doğru yolu gösteren bir kılavuzdur ve şifadır. İnanmayanlara gelince, onların kulaklarında bir ağırlık vardır ve Kur'an onlara kapalıdır. (Sanki) onlara uzak bir yerden bağırılıyor (da Kur'an'da ne söylendiğini anlamıyorlar.) *

İbrahim *4 *
(Mekkî 72) *(Allah'ın emirlerini) onlara iyice açıklasın diye her peygamberi yalnız kendi kavminin diliyle gönderdik. Artık Allah dilediğini saptırır, dilediğini de doğru yola iletir. Çünkü O, güç ve hikmet sahibidir. *

En’âm *92 *
(Mekkî 55) *Bu (Kur'an), Ümmü'l-kura (Mekke) ve çevresindekileri uyarman için sana indirdiğimiz ve kendinden öncekileri doğrulayıcı mübarek bir kitaptır. Âhirete inananlar buna da inanırlar ve onlar namazlarını hakkıyla kılmaya devam ederler.

Önerilen Siteler