Muhammed parmağını uzatıyor göğe ve ay ikiye ayrılıyor. Dünyadan görüntüsüyle bayaı bir aşağıya iniyor ayın yarısı.
Bu Muhammedin bir mucizesi
Yanlış yoldamıyız acaba?
İslama göre öyleyiz ama bilime göre değil
Genel görelilikte kütle uzay zamanı büker bu da kütleçekimini doğurur
Aynı zamanda Kütleçekimin gravition parçacıkları isimli taşıyıcıları vardır
Bilimin söyledikleri bunlar
Şimdi karşılaştıralım; Ayın hareketi eğer muhammedin iddaa ettiği gibiyse uzay-zamanda yeniden bükülmeye yol açacaktır Aynı zamanda grevitionlar dünyada bu sefer farklı açıdan geleceklerdir. Bu da dünyada gelgiti eksik etmezdi. Dünya felakete sürüklenirdi. Yani muhammedin dedikleri doğruysa dünya felakete uğramış olmadı Ama olmadı.
İkincisi 'Kıyamet saati yaklaştı,Ay yarıldı' ayeti ile ilgili
Evrenin sonu olarak tarif edilen kıyamet bilimsel olarak düşünülürse bir tekilliğe doğru olacaktır Yani her madde bir noktaya sıkışacaktır Yani ay kıyamet saati yaklaştığında yarılmaz aksine tekilliğe doğru yol alır Yakınındaki kütlelerle birleşir
Bu teze karşı çıkanlar arabi lisanda yarılmak kelimesinin aydan parça almak anlamına da geleceğini söyleyebilirler. Kuranda keşke açık dille anlatılsaymış
İkincisi de bu ayetleri ebced hesabıyla yorumlamak, Ebced Kabala öğretisinin ürünüdür Müslüman olan yahudi alimler bu hesabı islama getirmişlerdir
Ben burada genel görelilikle muhammedin mucizelerini karşılaştırdım Birşeyler daha ekledim
Yanlışım varsa düzeltin, Lütfen tartışalım...