Lost'un finali ile ilgili neler düşünüyorsunuz?
Şahsen ben işin içine mitolojik yada eski bazı uygarlıklar bağlantısı altında uzaylılara bağlanabileceğinden şüphe ediyorum.
Bunun yanında jacob'un claire in bebeği olan aeron olduğunu düşünüyorum.Eğer neden diye sorarsanız adada doğan ve yaşayan tek bebek olduğu için bölyle düşünüyorum.Ayrıca bir bölümde claire kaybolmuş ve jacobun olduğu söylenen boş evde görünmüştür yine kendisi orda rahat olduğunu ve onlarla gitmek istemediğini belirmiştir.
Yine adamızda zaman veya mejanın önemi olmadığı için bebek aeron yüzyıllarca eskilere yada geleceğede gitmiş olabilir.
Kara dumanında 5.sezonda finalde jacoba seni öldürmenin bir yolunu bulacağım diyen kişi olduğunu düşünüyorum.Ayrıca onun benjamine kızı şeklinde görülebildiğini hatırlatmak isterim yani ölmüş olanların şekline girebiliyor.Sonuçta john locke bu iş için ölmen gerek diye yine bildirende o dumanın jackin babası şeklinde gelip lock'u kandırmış olması muhtemel.
John lock'un ölmesini istemesde onun the others'alrın lideri olarak kabul görüp jacopla rahat iletişim kurabileceğini düşünmesi olabilir.
Bunun yanında john locke öldükten sonrada onun şeklini alarak jakobu öldürme girişiminde bulunduğunu düşünüyorum.
Jacobun ölürken söylediği geliyorlarda muhtemelen başka bir uygarlık olabilir.
Aslında lay karma felsefesi yada dinlerede bağlanabilir potansiyeldedir.
Siz neler düşünüyorsunuz arkadaşlar ama spoiler vermeyin sadece kendi düşüncelerniz lütfen...
Saygılarımla...
Görmeyipte Korktuklarımız Sevmediklerimiz,Görmeyipte Sevdiklerimiz İnandıklarımızdır...!!!
|