Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 29-01-2010, 01:19
özgür_düşünce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
özgür_düşünce özgür_düşünce isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Din Özgürlüğüne Hayır

Sınırsız din ve vicdan özgürlüğü diye bir şeye katılmıyorum ben.Dini inanışları serbest bırakırsanız tarikatlar cemaatler ülkesi oluruz.Zaten laiklik kalmadı ülkemizde nede atatürk ün devrimleri kaldı.ödp nin programında sınırsız din ve vicdan özgürlüğü diyor herkez cemaatleşme konusunda serbest olmalı tarzında laflar var.Dini inançları serbest bırakırsanız din baskı aracı olur toplumda.Şöyle düşünüyorum da atatürk olmasaydı şuan cemaatlerle dolu bir ülke olurduk önüne gelen tarikat cemaat kurardı.Eğitimde yapılan devrimler kalmadı zaten artık.Dini okullar dini yurtlar çoğaldı heryerde özellikle küçük şehirlerde.Devlet eğitimi kendisi yapmalı özel okullar kapatılmalı devlet himayesine alınmalı devlet laik bir eğitim sistemi uygulamalı.İnsanları her konuda özgür bırakırsanız hele hele eğitimsiz insanları, ne cumhuriyet kalır ne laik lik.Sonuçtada başımıza hep aynı kişiler gelir bu kafayla.Din insanları yönetir yönlendirir ve toplumda baskı aracı olur zamanla,İnsanları birbirine düşman eder.Özelleştirmeler yerine kamulaştırma olmalı bilimsel bir eğitim sistemi olmalı.Bütün dini inançlar hakkındada bilgi sahibi olmalı her insan ozaman bazı şeyler değişir.Nezaman farklılıklar doğar tartışma ortamı olur belli konularda din sorgulanır ozaman adam olur bu millet.Cumhuriyet devrimleri yıkıldı gözünüz aydın olsun atatürk düşmanları....

Önerilen Siteler