Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 23-09-2006, 17:54
walla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
walla walla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Standart Re: Allahın Yokluğunun İspat Edilmesi üzerine

Binlerce yıldır insanların bir yaratıcıya inanmaları benimde inanmamı gerektirmez. Hem adı üstünde inanç. Kimisi varlığına inanır kimisi inanmaz. Ben inanmam. Beni inanmaya kimsede zorlayamaz. Benim hayatımı inananlar yönlendiremez. Ben sadece benimim, *kendi kendimin sahibiyim, beni allah yaratmamıştır. İnananlar ise kendi inançlarını neden başkalarına zorla empoze etmek ister. Çünkü inanç sistemleri hangi dine mensup olursa olsun çıkar sistemleridir. Benim hiç bir kimseden çıkarım yoktur. Hayatımı idame ettirmek ve mutlu olmak için yapmam gereken tek şey, İnsanların ihtiyacı olan ürünlerin üretimine katkıda bulunmak, bir asalak gibi yaşamamaktır. Böyle olduğu sürece mutlu olurum, ayrıca benim cennete ihtiyacım yoktur, 60-70 yıllık bir dünya hayatı bana yeter ben bilirim ki bir canlı doğar-büyür- ve ölür. Ölümden kaçış yoktur. Cennet için yaşamam, bu dünya için yaşarım. Allah gerçekten varsa bile ben olmadığına inatla inanırım. Çünkü allah yoktur. Var olduğunu ise var olduğuna inananlar ispatlamalıdır.
Ayrıca benim verdiğim vergilerden Din adamlarına verilen Maaşlar gücüme gider, Onları Üretime davet ederim, insansalar üretirler, bir parazit iseler benim vergimle yaşamlarını sürdürürler.Allah yoktur, varsada bu onun sorunudur.

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...

Önerilen Siteler